200+ צפיות ורק 6 תגובות?
אנשים אני מסכן תמקוריות שלי בשבילכם לפחות תגיבו :-*
זה לכל אלה שפוחדים ולא יודעים איך לשלב קינו ולהגיע לנשיקה
אז ככה:
אתה מניח את שני ידיך באוויר לכיוונה (ועומד במרחק מתאים כמובן, דיי קרוב) עם כפות הידיים כלפי מעלה.
כבר משפת הגוף היא אמורה להבין ולשתף פעולה, אם לא, אפשר לומר "נו מה, צריכה הנחיות?" או משהו בסגנון, תתפרעו D:
*אני רק רוצה לציין, שמומלץ לעשותת את כל זה בנינוחות מרבית..
עכשיו אתם אומרים לה:"אנחנו נשחק משחק, מכירה את המשחק שצריך לעשות ככה?(ותהפכו את היד שלכם על שלה כדי לתת לה כיף על גב היד), יופי אז שידרגתי אותו, אם את מצליחה לתפוס לי את היד(לתת לי כיף בלי שאני אברח), את יכולה לשאול אותי שאלה, כל מה שבא לך, ואני חייב לענות. ואחרכך מתחלפים בתפקידים.. תזכרי אם את מפספסת פיספסת שאלה ומתחלפים בכל מקרה[:"
עכשיו אתם תתחילו לשחק, *זה ההזדמנות שלכם גם בין היתר לשאול מה שבא לכם עליה. זה יהיה מעניין אני מבטיח.
***אני רוצה לציין משהו שתוכלו לנצל, אף פעם לא אמרנו שאי אפשר לשקר! היא בטוחה שחייב לומר אמת אבל לא אמרנו את זה, תשקרו אם מתחשק לכם, ותוכלו להשתמש בזה אחרכך[:
כמובן שזה לא נגמר פה, בסיבובים הראשונים תניחו את הידיים, ותתנו לה סטירה קלה על הלחי במקום על היד ותחזרו למשחק כאילו לא קרה כלום. כשהיא תשאל "מזה היה?!" תענו "על מה את מדברת?" "מה ישלך ימוזרה D:?!"
אבל אל תסחפו עם זה שלא ימאס.
באיזשהו שלב כשהמשחק מתחיל למצות את עצמו וקיבלתם את ההנאה והמידע שחיפשתם אם חיפשתם,
אתם יכולים לשלב רוטינה דיי חרושה(לא שלי, ואני אישית לא משתמש בה אבל ראיתי שהרבה אוהבים אותה פה בפורום והיא דיי מתאימה למצב)
כשמגיע תורכם לשאול שאלה, תתקרבו טיפה תשלבו מבט משולש, ותשאלו "את רוצה לנשק אותי?"
אתם יודעים אם היא עונה כן-נשקו , לא יודעת-בואי נבדוק ונשקו , לא- "אז למה את משרבבת שפתיים בצורה כזאת?/לא אמרתי שאת יכולה רק רציתי לדעת מה עובר לך בראש[: /מוזר כי הלב שלך דופק ממש מהר לפתע" וכולי וכולי..
למי שמחפש נשיקה, אתם יכולים לנצל את הרוטינה הזאת בצורה מצויינת.
תהנו :-*
ניר

ציטוט ההודעה