*כותרת* יאאלה חברים מהר!,יש כאלה שהרוויחו את הבטא בחינם.
אני יכול להביא לך ג'נרטור שמביא קודים
צריכים - חנות וירטואלית/אתר אינטרנט/עיצוב מעולה במחירים זולים וטובים ? פנו אליי בהודעה פרטית
נכתב במקור על ידי Pizzi אני יכול להביא לך ג'נרטור שמביא קודים אז מה הבעיה להביא לי קוד?
בטא מגעילה. אני מעוניין למכור לך אבל כבר השתמשתי בקוד...יש אפשרות למחוק את השיוך של הקוד למשתמש שלי ?
נכתב במקור על ידי 61916 בטא מגעילה. אני מעוניין למכור לך אבל כבר השתמשתי בקוד...יש אפשרות למחוק את השיוך של הקוד למשתמש שלי ? אחי אני רוצה קוד חדש... שאני יוכל להתאים אותו ל-XBOX 360.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- אחי אני רוצה קוד חדש... שאני יוכל להתאים אותו ל-XBOX 360. אחי אי אפשר לשחק בבטא של moh באקס בוקס !! הוא רק לps3 ולמחשב.
נכתב במקור על ידי 61916 אחי אי אפשר לשחק בבטא של moh באקס בוקס !! הוא רק לps3 ולמחשב. נשמה איפה אתה חי,הם הוציאו כבר ל-XBOX 360 את הבטא.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- נשמה איפה אתה חי,הם הוציאו כבר ל-XBOX 360 את הבטא. מוזר למה כשלוקחים את הבטא מהאתר שלהם יש אפשרות לבחור או ps3 או מחשב.
נכתב במקור על ידי 61916 מוזר למה כשלוקחים את הבטא מהאתר שלהם יש אפשרות לבחור או ps3 או מחשב. תסתכל,עכשיו יש אפשרות גם ל-XBOX 360.
אני מוכן להביא לך את הג'נרטור אין לי כוח להביא לך קוד אחד...
נכתב במקור על ידי Pizzi אני מוכן להביא לך את הג'נרטור אין לי כוח להביא לך קוד אחד... אתה חושב אני דפוק? לא צריך אל תביא.
אני רשמתי שאתה דפוק או משהו ? רמזתי ?
נכתב במקור על ידי Pizzi אני רשמתי שאתה דפוק או משהו ? רמזתי ? עזוב לא משנה,לא צריך כבר קוד תודה אפשר לנעול.
נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 11-08-2010 בשעה 20:27.
ננעל.
חוקי הפורום