היי/////
היי/////
נערך לאחרונה על ידי songoku; 08-05-2018 בשעה 04:17.
|
|
אהבתי
לא היה מצב לסגירה עם הבנות מההתחלה?
חח אני ינסה את הקטע של הגיי למרות שנשמע לי קצת מוזר
ותגיד אחי הקטע של הלא לאונן רציני עוזר?
..............![]()
נערך לאחרונה על ידי songoku; 08-05-2018 בשעה 04:18.
אני פוחד בקטע הזה של לא לאונן להגיע למצב שאני עם מישהי ואז אני יגמור מוקדם או משו חח
ורק בגלל זה אני דואג
נראה שיש לך אחלה גיים,הסט רץ מעולה יש אווירה טובה של הנאה....
אבל נראה שאתה פשוט לא סוגר ולא מכוון אפילו לסגירה,אתה מנסה יותר מידי להתקדם עם היצירת משיכה שאתה שוכח שאתה באת לשם בשביל לסגור...הרי תחשוב כמה מבסוט היית אם היית סוגר MC ואפילו יותר.
אגב בקשר לסינימה,באיזה שעה היית שם ?
בשעות הצהריים יש שם הרבה משפחות אבל כמות מכובדת של בחורות
לקראת הערב 7-10 הסינימה POOR ברמות מטורפות
10-12 בערך הסינימה מפוצץ בכוסוית
12-3 הסינימה מלא בזוגות מאוהבים אבל יש מידי פעם קבוצות של כוסיות מסתובבות
..........................
אתם חושבים שלהגיד בצחוק שאתה גיי זה עוזר באמת? תנו צעות חברה, לא קראתי על זה אף פעם.
...........................
בקשר לדחיה על ההתחלה.
תחשוב על בנדאם זקן ונחמד,נורא חברותי,נעים מצחיק ,כריזמטי...לבוש יפה ונחמד מאוד.
עכשיו תדמיין אותו פותח שיחה עם מישהו או מישהי מהרחוב...תדמיין את זה לפרטי פרטים,קח לך כמה דקות לעשות את זה.
אחרי שעשית את זה (אל תמשיך לקרוא אם לא עשית את זה,ברצינות ,אל תוותר לעצמך ! )
תתאר במילים איך הזקן הנעים והחברותי עשה את זה ,הוא ניגש,חייך,אמר משהו שמשותף לשניהם והמשיך בשיחה או שהוא ניגש,שאל את הבחורה איך קוראים לה ואם היא רוצה להסתובב איתו ?
כמובן שהאפשרות הראשונה,עכשיו תבין מזה למה כמעט כל אדם שהזקן החברותי רוצה לפתוח איתו בשיחה,משתף פעולה ?
כי הוא לא מאיים,לא מיני,לא מאתגר ...פשוט חברותי נורא !
אם תאמץ את הגישה הזאת לפחות בפתיחים שלך,אתה תשים לב שכמעט אף סט לא ידחה אותה ברגעים הראשונים.
לדוגמא,אם אתה תיגש למישהי במסעדה ותשאל אם אפשר לשבת,היא כנראה תדחה אותך
אם אתה תשים לב שחסר לה מלח ותציע להביא לה את שלך,תמשיך משם סמול טוק קטן ואז תבקש לשבת,הסיכוי שהיא תדחה אותך קטן בצורה משמעותית.
בקשר לבחורות שמאבדות עיניין,שתדע,בחורה יודעת כבר בארבע דקות הראשונות של האינטרקציה אם היא נמשכת אליך או לא,אז כדאי שתיצור משיכה נורא מהר,אתה אמור להגיע ל A3 תוך מספר דקות.
הבעיה יכול להיות שיצרת משיכה,אבל לא המשכת משם כלום ולכן הבחורה איבדה עיניין,ולכן חשוב מאוד ליצור נוחות.
בחורות מתקשרות בצורה יותר רגשית וגברים בצורה לוגית,אתה צריך להתחבר אליה בצורה הרגשית,תספר לה רוטיניה שמראה עליך שאתה רגיש,עדיף איזה סיפור עצוב עם סוף טוב.
.........................
יש לי חגורה בצבעים של דגל הגאווה שלבשתי אותה הרבה בזמן האחרון בגלל מצעדי הגאווה והארועים לציון שנה לרצח בבר נוער.
אז כל פעם שדיברתי עם מישהי והיא ניסתה להיות ביצ'ית, אני רק התמתחתי לרגע והצבעתי על החגורה. אפשר היה ממש לשמוע את הקרעק כשהביץ'-שילד מתרסק ומכאן היא מתחילה לזרום בכיף.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
למה אתה מכוון שאתה אומר "מריץ game" ?
אם אפשר לפרט יותר בנושא זה יעזור.
נערך לאחרונה על ידי guy2431; 11-08-2010 בשעה 10:08.