ערכתי..
ערכתי..
נערך לאחרונה על ידי nivi125; 13-08-2010 בשעה 17:45.
|
|
אתה לא ממש צריך רוטיניה בשביל זה אלא רק להיכנס לסטייט מיני וזה יבוא לבד.
בקשר ל FZ ,אתה לא שם,תירגע...כל עוד יצרת משיכה לפני כן,אתה יכול להתנהג כמו ידיד אחר כך ואתה לא תיכנס ל FZ.
אגב,אם היא מדברת איתך 5 שעות למה נראה לך שזה סטוץ ?
ערכתי..
אני גם לא חושב שאתה בFZ כי כבר התנשקתם. אם אתה נפגש איתה ורואה שזה כן ממש אווירה של ידידים, אז איבדת משיכה ואתה צריך ליצור אותה מחדש.
אני נפגשתי עם מישהי שמבחינתה זה היה בתור ידידים ובסוף הצלחתי לסגור KC, אתה יכול לקרוא כאן http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=636046
לגבי רוטינה לנשיקה.. אני הכי אוהב בלי רוטינה - פשוט להגיע למצב מאוד אינטימי ששניכם מחובקים מאוד קרוב והיא משעינה את הראש עליך, ואז אתה פשוט מתחיל לזוז עם השפתיים לכיוון השפתיים שלה. אם אתה קולט פתאום שזה לא הולך והיא מזיזה את הראש או משהו, אז שנייה לפני שהיא עושה את זה אתה יכול לומר "אני מקווה שלא ניסית לנשק אותי כרגע.."
חוץ מזה אתה גם יכול לעשות קרוב רחוק בשביל לבנות מתח מיני, למשל לבוא קרוב לשפתיים שלה אבל לא לנשק ולהמשיך להזיז את הראש עד לאוזן ואז ללחוש לה משהו - זה כלי שאני מאוד אוהב וזה ישר גורם לה לחשוב על נשיקה
אתה לא בFZ , אתה ידיד פלוס שהיא מתנשקת איתו -זה לא סטוץ, זה יותר בכיוון של קשר, רק עוד לא התבססת שם.
זה ברור שתשחקו הרבה זמן באזור של הנוחות אם שניכם לא רוצים סטוץ, דווקא אם לא היית מדבר איתה הרבה, זה היה נחשב לסטוץ בעייניה.
(מחסור בנוחות גורם להתקפלות)
אם זה היה חמש שעות של שיחה מעניינת קולחת ומרגשת, אני לא רואה שום בעיה.
טכנית אני חושב שגם יצא לך אחלה גשר זמן ותקופת רחוק קטנה, זה באמת הזמן לחזור לקרוב.
בנוגע לרוטינה, פרוש מזה
אולי במקום זה תזכיר לה איכשהו את אותו ערב ותגרום לה להתחיל לדבר עליו, נגיד וקרה משהו קטן שאתה יכול לצחוק עליה עליו, תזכיר לה אותו ותראה איך השיחה מתפתחת, שב קרוב אליה חייך הרבה תוך כדי השיחה ובאורך פלא, אני מבטיח לך שתתנשקו שוב...
נערך לאחרונה על ידי niko426; 10-08-2010 בשעה 16:23.
נערך לאחרונה על ידי nivi125; 10-08-2010 בשעה 16:31.
אוקיי תודה
תאחלו בהצלחה קבענו להיפגש עוד שעה =]
התגובות הבאות לא יהיו רלוונטיות לדייט הזה אבל יעזרו לי לעתיד אז אם אפשר מנהלים לא לנעול
תודה שוב על העזרה
יש עוד חצי שעה אז שאלה אחרונה:
סנופקין מקודם אמר ליצור סטייט מיני? אפשר הסבר מזה ? ואיך אני יוצר אותו?
ובכלל איך אני יוצר אווירה יותר מינית?
נערך לאחרונה על ידי nivi125; 10-08-2010 בשעה 18:28.
בשביל מה רוטינות?!אתם כבר מכירים אז פשוט תזרום על טבעי ותדברו וככה תתקרב ואז תנשק אותה.
אשמח לדיווח
מעניין אותי לדעת איך זה הסתדר
ערכתי
סחטיין, היית צריך להתקדם מעבר לנשיקה אם היית אצלה בבית, תלא צריך למשוך דברים כאלה יותר מדיי.
ערכתי