קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  3. מישהי שווה רצח
    על ידי badany בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 13:25
  4. חחחחחחח זרקתי על מישהי ביצה מהחלוןןןן
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 22:39
  5. חחח יש מצב שהשגתי סייבר עם מישהי... כנסו
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[דיווח] מאתמול עם מישהי ממושב

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח] מאתמול עם מישהי ממושב

נפגשתי אתמול עם מישהי מאיזה מושב (היא באה לת"א).
    בהתחלה היא הגיעה, הלכנו קצת ובסוף הגענו ללשבת על ספסל בטיילת.
    סיפרתי לה סיפורים שהכנסתי בהם DHV SPIKES ועליתי הרבה בקינו. היא שלחה IOIs בהתחלה, נגיד עשיתי דברים כמו הTRUST TEST שזה בעצם להניח את הידיים שלי באוויר כשהכפות ידיים מופנות מעלה, לראות אם היא מניחה את הידיים שלה ואז לשחק עם זה - להזיז למעלה למטה והצידה ולראות אם היא זזה איתי ושומרת על המגע. היא עברה את המבחן הזה וגם כל פעם שהחזקנו ידיים היא החזיקה חזר, וכששמתי את היד שלה על הרגל שלי היא השאירה אותה שם.
    אבל בשלב מסויים היא הרגישה קצת לא בנוח ושאני קרוב מדיי, ניסיתי כמה freeze outs וזה לא עזר, אז התחלנו ללכת על הטיילת ושם הבאתי לה false disqualifier: "תראי אני מקווה שלא פירשת את ההתקרבות שלי והנגיעות לא נכון. אני פשוט בחור שנוגע, אני לא מתחיל איתך. את יפה והכל, אבל את פשוט לא הטיפוס שלי, אז אני באמת מקווה שלא פירשת לא נכון" וכאן היא חזרה להראות עניין. בסופו של דבר לקחתי אותה לבית ריק של ידידה, שם היינו אני, היא, ידידה שלי וחבר שלה. ראינו סרט וגם לאורך הסרט קיבלתי IOIs אבל לא יכלתי להתקדם עם זה.. היא כן הראיתה עניין אבל פחדתי לנשק אותה כי זה היה נראה לי מסוכן מדיי, היא לא נתנה לרגעים כאלה של שקט או קרבה לקרות ולא הבנתי למה.. זה הרגיש מוזר שהיא מביעה עניין, מפנה אליי את הגוף, מחזיקה לי ידיים, אבל הרגשה שאי אפשר להתקדם עם זה.
    אחרי הסרט ירדנו למטה לגינה ושיחקנו נבר, והמשימה שנתנו לנו זה להתנשק. התנשקנו ואחרי כמה שניות עצרתי ואמרתי לה "זה כל מה שאת מקבלת". הייתי בטוח שמפה נשיקה בצורה טבעית תבוא ממש בקלות אבל טעיתי (הטעות הכי גדולה היא שלא לקחתי מהלך ונישקתי אותה, חיכיתי לסימנים ממנה שהיא רוצה).
    הגענו למצב שישבנו ארבעה על ספסל - אני, היא, חבר שלי וחברה שלו. הם התנשקו ובשלב מסויים הוא אמר, ואני כ"כ מודה לו על זה, "תקשיבו, אני וX מתנשקים ומרגישים לא נעים לידכם. אז או שתתנשקו או שתלכו" (הוא חבר שקורא דברים על פיקאפ והוא ידע מה הוא עושה). עניתי לו "תתנשקו ונראה מה יקרה". הם התנשקו ובינתיים המטרה שלי דיברה, ופשוט עצרתי אותה באמצע ודפקתי לה נשיקה והיא זרמה
    אח"כ כבר נהיה בוקר וליוויתי אותה לתחנת אוטובוס שלה. ישבנו על הספסל בתחנה ודיברנו והתנשקנו עוד קצת, דירגנו אחד את השני בכמה טוב אנחנו מנשקים, והיה קטע שדיברנו על לאן זה ממשיך ואמרתי לה "עזבי. ניתן לאנחנו של מחר לטפל בזה" ובסוף הגיע האוטובוס והיא עלתה עליו.

היום התקשרתי אליה בצהריים והיא לא ענתה, שלחתי לה הודעה במסן בערב ושוב לא הייתה תשובה. אני לא מבין את זה, אני בטוח שהיא נמשכת אליי ב100%, גם היו לה מלא הזדמנויות ללכת אתמול והיא תמיד רצתה להישאר עוד, היא גם העדיפה להיות איתי ולא להיות עם חברות שלה שממש דאגו לה והתקשרו מליון פעם. מה לעשות? איך להמשיך מכאן?
    נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 23-07-2010 בשעה 22:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חכה כמה זמן אם היא לא חוזרת אלייך בטלפונים וכו' יכול להיות שקרה משהו.. אם היא לא חוזרת אליך בתווח זמן קרוב, תתקשר אליה שוב אם היא תמשיך לסנן תבוא אליה הבייתה עם פרחים, לא סתם.. אם היא לא חוזרת אליך אז תחכה עד שהיא תדבר איתך... אל תהיה נודניק.
    אם היא תחזור אלייך, תקבע איתה פגישה.
    ויפה, אהבתי את הדיווח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נראה לי גם שחיכיתה יותר מידי זמן עם הנשיקה וזה הראה לה שאתה חסר ביטחון (DLV )

לייקים
    0
    נקודות
    50

Jumpa - אני אחכה באמת, זה גם מה שחשבתי שכדאי לעשות כשכתבתי את זה..
    בור - יש מצב שחיכיתי יותר מדי זמן, פשוט בד"כ זה הרבה יותר ברור לי מדי אני יכול לנשק את הבחורה והפעם זה לא היה ברור בכלל

לייקים
    0
    נקודות
    50

עדכון:
    היא כתבה לי במסנג'ר, אמרתי לה שאני לא יכול לדבר עכשיו כי אני מתארגן ויוצא ושאני אדבר איתה יותר מאוחר.
    מה אתם אומרים? להתקשר בערב? עוד כמה שעות?

שאלה..מאיפה הכרת אותה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נחמד...באמת חיכית קצת יותר מידי זמן עם הנשיקה .
    לפחות הבאת את הנג בזמן ,זה היה מעולה.

בקשר לזה שהיא לא עונה ...תתקשר עוד פעם גם מחר ,אם היא לא עונה ,לא צריך יש עוד הרבה בחורות וכנראה שהיא רצתה שזה יהיה חד פעמי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

היית צריך יותר להשתמש בקרוב- רחוק ופחות קינו, גם היית צריך להביע עוד ביטחון של שפת גוף, שלפי הסיפור שהצגת, הייתה מופנית אליה, גם היית צריך להראות עוד dhv, גם היית צריך פשוט לנשק אותה לפני המשחק הזה שלכם, אם היא הייתה מתנגדת ומתרחקת היית צריך לומר משהו בסגנון ״וואו, את מתקדמת יותר מדי מהר״ או להשתמש ברוטינה של הבושם ולא לנשק.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

למה לא ניסית לסגור יותר מנשיקה?

בקשר לטלפון- תתקשר עוד פעם ואחת ותשאיר הודעה קולית. ככה אתה לא יוצא נודניק.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,817 | הודעות: 8,199,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect