הבלם בן ה-32 עוזב את צ'לסי אחרי 6 שנים, האנגלים יקבלו עבורו 8 מיליון יורו. קראבליו יחבור למוריניו, שאימן אותו גם באנגליה וגם בפורטו
דעה אישית:
רכש טוב של ריאל , קראבליו בלם נהדר שיחזק את מרכז ההגנה של הבלאנקוס .
לכתבה המלאה
הבלם בן ה-32 עוזב את צ'לסי אחרי 6 שנים, האנגלים יקבלו עבורו 8 מיליון יורו. קראבליו יחבור למוריניו, שאימן אותו גם באנגליה וגם בפורטו
דעה אישית:
רכש טוב של ריאל , קראבליו בלם נהדר שיחזק את מרכז ההגנה של הבלאנקוס .
לכתבה המלאה
|
|
בלם טוב קצת מבוגר אבל לא נורא.
עכשיו אלביול שבשנה שעברה חולצת ההרכב הראשון הייתה שייכת לו בלי תחרות צריך להראות כעת למה בדיוק מגיע לו להיות גם השנה בהרכב, ויהיה לו קשה מוריניו מאוד מחבב את קראבליו.
נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 10-08-2010 בשעה 23:31.
רכש מצויין יחזיק שנתיים בערך..
רכש טוב, יחזק את הספסל שלנו ומציב סופית את ראמוס באגף ימין.
אני לא מאמין שפפה או אלביול יאבדו את המקום בהרכב ועוד שהשני החזיק את הקו האחורי בעונה שעברה. קארבליו יבנה בעיקר על הפציעות של פפה.
CR7 The Best In The World
אתה רציני?
פפה וקראבליו בטוח יהיו בהרכב הראשון, אלביול ישאר על הספסל.
עם כל הכבוד לכך שאלביול החזיק את ההגנה של ריאל מדריד [שגם ככה הייתה זוועה] הוא עשה כמה טעויות שגרמו לגול, אומנם הוא מספיק לליגה הספרדית אבל לליגת האלופות ממש לא.
ולמה אתה חושב שמוריניו הביא את קראבליו? בשביל שיחמם את הספסל?
צ'לסי שיחררה בגלל גילו.מוריניו פסל הגעה שלו לפני כמה ימים בגלל גילו.
קארבליו בלם מעולה אבל זאת טעות להושיב את אלביול על הספסל, קארבליו יחזיק את ההגנה אולי לעוד שנה שנתיים. ריאל מדריד חושבת על העתיד אני יתן לך ציטוט של מוריניו "ריאל מדריד לא תגיע לשיא לפני 2012".
אלביול בעונה שנתיים שלוש יהיה בלם מהרמה העולמית בתוספת של פפה וראמוס יהיה לנו קו הגנה(בתנאי שיביאו מגן שמאלי נורמלי) מהטובים באירופה. בקיצור קארבליו בלם מעולה אין לי טענות בנוגע לרכישה הזאת אבל זאת תיהיה טעות קריטית להוריד את אלביול לספסל אחרי כל הביטחון שצבר,וביטחון זה מה שההגנה של ריאל צריכה.
נערך לאחרונה על ידי shimo0n; 12-08-2010 בשעה 01:41.
אלביול צבר ביטחון?
אז תסביר לי איך זה שבמשחקים הוא עושה טעויות שמשלמים עליהם בשער?
זה לא נשמע לי ממש כמו מי יודע מה ביטחון חוץ מזה ההגנה שלנו שנה שעברה נראתה מזעזע, הליגה הספרדית בנויה מריאל מדריד, ברצלונה וסביליה כל שאר הקבוצות הם בינוניות אז מסיקים מכך שאלביול מתאים לליגה הספרדית אבל מה עם ליגת האלופות? עם הקבוצות הטובות בעולם צריך בלם יציב עם ניסיון וזה למה הביאו את קראבליו.
קרבאליו יתרום המון מהניסיון שלו וכך ייצב את ההגנה של ריאל מדריד ביחד עם פפה במרכז ההגנה, מגן ימני ראמוס ומגן שמאלי נורמאלי לא מרסלו ששחקן שעוברים אותו בהליכה.
נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 12-08-2010 בשעה 01:56.
עצם העובדה שאלביול משחק נותנת לו ביטחון. ואם הוא משחק ועושה טעיות קריטיות ואחרי זה ממשיך לשחק בהרכב הפותח זה רק מראה שבוטחים בו. תיזכר בפפה בתחילת דרכו בריאל. אם אתה מוריד בלם צעיר ופונטציאלי לספסל אחרי עונה ראשונה לא מי יודע מה אתה פוגע בו ובקבוצה.
קארבליו יפתח את העונה יחד אם אלביול בגלל הפציעה של פפה. כשפפה יחזור אז יתחיל הכאב ראש של מוריניו.. אחח צרות של עשירים.