פרק מס' 2- התוכנית מתקיימת בחיפה
התוכנית מתחילה האלק הוגן נכנס לזירה ואומר:השבוע התחילו ההגרלות לקרבות של השלב הראשון של התחרות! השלב הראשון של התחרות יתקיים השבוע ושבוע הבא שיימוס קוטע אותו ואומר:בוא לא נדבר על העתיד וההווה ידידי, בוא נדבר על העבר! שבוע שעבר שון מייקלס ניצח אותי וכפי שידוע לי בחוזה מגיע לי קרב חוזר! אני לא יכול פשוט לעוף מהתחרות האלק עונה לו: בעיה שלך! כבר התקיימה ההגרלה לקרבות אתה לא יכול לבוא ברגע האחרון!!! שיימוס קוטע אותו: תקשיב לי ותקשיב טוב אם אני לא יכול להשתתף בתחרות.. אז אני רוצה נקמה!!! הערב.. קרב ביני לבינך אבל ידידי... זה לא מספיק לי בוא נעשה את זה יותר מעניין... בוא נעשה את זה קרב TLC!!! האלק מסכים ויצא מהזירה...
קרב 1 (תחרות)
אוון בורן נגד כריסטיאן
מנצח:
ספוילר:
קרב 2 (תחרות)
אדג' נגד ג'ימי אוסו
מנצח:
ספוילר:
מראים את אדג' מתאמן בחדר שלו שון נכנס ואומר: אדג', מזל טוב על הזכייה שלך!!! אני חושב שעוד נהיה חברים טובים בעתיד!!! אדג' מהנהן והם לוחצים ידיים פתאום שיימוס נכנס ומתחיל לתקוף את שון אדג' מנסה לתת לשיימוס מכות אבל אז המיז נכנס עם כיסא ותוקף את אדג'
קרב 3 (תחרות)
שון מייקלס נגד ג'יי אוסו
מנצח:
ספוילר:
זאק ריידר וג'ון מוריסון נכנסים לזירה פתאום גולדאסט נכנס ועומד על רמפת הכניסה ואומר: קבלו את השותף שלי! קודי רודס!!!
קרב 4 - קרב TAG TEAM
זאק ריידר וג'ון מוריסון נגד גולדאסט וקודי רודס
מנצחים:
ספוילר:
האלק הוגן נכנס לזירה ואומר שעוד שבועיים יהיה קרב טורנדו טאג של שלוש זוגות והם: ג'ון מוריסון וזאק ריידר, גולדאסט וקודי רודס, ו... פתאום מתחיל שיר לא ברור ו... שון מייקלס ואדג' נכנסים לזירה!!! הקהל משתולל!!!
מיין אוונט קרב TLC
שיימוס נגד האלק הוגן
ספוילר:
ג'רי "דה קינג" לולר נכנס לזירה ואומר את הקרבות שנקבעו לשלב הראשון של התחרות בשבוע הבא:
1.זאק ריידר נגד קרליטו
2.קודי רודס נגד סנטינו מרלה
3.דה מיז נגד גולדאסט
4.רנדי אורטון נגד ג'ון מוריסון
התוכנית נגמרת

ספוילר: