קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 18:48
  2. דיון פרק 117 הפרק האחרון!!!!!!!!!!!
    על ידי kobicohen בפורום האלופה
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 01:16
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 01:31
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[NEN] פרק מס' 4-הפרק האחרון!!!

משתמש מכור האוואטר של the game4
    שם פרטי
    אליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    Legal Eyes

ברירת מחדל [NEN] פרק מס' 4-הפרק האחרון!!!

NEN פרק מס' 4 - הפרק מתקיים באשקלון

שיימוס נכנס לבמה עם ג'יי וג'ימי אוסו שהוא מחזיק דגל ירוק מוזר נכנס לזירה מניח אותו על המוט שבצד הזירה ואומר: שבוע שעבר אמרתי שאני הולך לעזוב את אמריקה...וקיימתי את המילה שלי ברוכים הבאים לwe better then u-topia!!! כל עוד הדגל תלוי פה בזירה אנחנו נמצאים במדינה אחרת... ששלושת התושבים שנמצאים בה... ג'ימי וג'יי אוסו... הם שותפיי! שון מייקלס נכנס ועומד על רמפת הכניסה ואומר:שיימוס... אתה יודע לפעמים אתה מאוד מאוד מצחיק אותי! כמה טעויות אתה יכול לעשות?? פעם אחת מזמין אותי לקרב חוטבי עצים אחרי זה בונה לעצמך "ארץ" חדשה... שיימוס עונה לו: אתה יודע מה? בוא נעשה ככה... כל עוד הדגל עדיין בזירה אתה נמצא בתוך הארץ שלי!!!ולפי התנאים שלי! ובPPV ביום שישי אני יביא את הדגל... ואתה תהיה בתוך המדינה שלי! והתנאים שאני קובע! זאת אומרת שזה יהיה קרב האנדיקאפ... שיימוס וג'ימי וג'יי אוסו נגד שון מייקלס.. אבל לא רק זה... גם אם אנחנו נכנעים זה לא ייחשב אבל אם אתה תיכנע.. זה ייחשב... וגם אנחנו צריכים להצמיד עד שלוש ואתה עד חמש... וזה יהיה גם קרב.... הדחות!!!האלק הוגן נכנס לזירה וכולם יוצאים האלק אומר: היום יהיה הבאטל רויאל של חצי הגמר שאחריו השניים האחרונים שיישארו יעלו לגמר!!! אבל לא סתם... בנוסף לבאטל רויאל גם הגמר יהיה הערב!!! מכיוון שכמה מהמתמודדים עלולים להשתתף בשלוש\שני קרבות הערב אז הקרב על אליפות הזוגות נדחה לPPV!!! ובנוספ לזאת אחרי הבאטל רויאל יהיה רצף קרבות בין מי שהפסיד בבאטל רויאל!!! האלק יוצא

קרב 1
    באטל רויאל מתמודדים:זאק ריידר, קודי רודס, דה מיז , רנדי אורטון , אוון בורן, אדג' ושון מייקלס
    כולם נכנסים
    מנצחים:
    ספוילר:
    שון מייקלס והמיז, באמצע הקרב אדג' נכנס עם כיסא ונתן אותו בראש למיז ולכן נפסל אחר"כ שון הנהן לו והוא יצא מהזירה

קרב 2 - רצף קרבות של המפסידים
    זאק ריידר נגד קודי רודס
    מנצח:
    ספוילר:
    קודי רודס

קרב 3 - רצף קרבות של המפסידים - קרב משולש
    רנדי אורטון נגד אוון בורן נגד אדג'
    מנצח:
    ספוילר:
    רנדי אורטון

קרב 4 - קרב הגמר קרב TLC על אליפות הNEN
    שון מייקלס נגד המיז
    מנצח:
    ספוילר:
    באמצע הקרב שיימוס נכנס לזירה והתחיל לתקוף את שון בלי הפסקה ואז עשה לו crucifix bomb לתוך שלוחן שהיה על צד הזירה ואז המיז הצמיד וניצח

המיז מחכה בזירה ואיתו עומד האלק הוגן המיז אומר:אתם יודעים למה זכיתי?? כי... אני המיז!... ואני מדהים!!!! האלק אומר: עכשיו איפה החגורה שלך? המיז אומר לו: חשבתי שהיא אצלך לא? פתאום אדג' נכנס עם החגורה על הכתפיים ואומר: מבחינה טכנית החגורה הזאת שייכת לי! כי אם לא הייתי נותן לך את הכיסא בראש אני הייתי המנצח!!! אז המיז אומר: תביא לי את החגורה שלי מייד!!!!! אדג' אומר: מכיוון שזאת החגורה שלך... אבל היא שייכת לי...אז נעשה קרב בPPV אדג' מול המיז כמו בפרק הראשון! רק הפעם אתה לא תוכל לתקוף אותי עם כיסא מכיוון שזה יהיה קרב steal cage!!!

התוכנית נגמרת

סליחה שהפרק קצר פשוט הייתי חייב ללכת בהמשך היום אני יאריך אותו אז אל תנעל בינתיים
    נערך לאחרונה על ידי the game4; 29-08-2010 בשעה 10:16.
    Live,
    Love,
    Die

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

מאושר .

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect