|
|
תשנה אותם בחזרה.. קליק ימני שינוי שם
אחרי ששיניתה זה שוב ניהיה? אם כן יכול ליהיות שהתקנתה איזה תוכנה בזמן האחרון.. תמחק אותה ותיראה מה קורה
ותעשה סריקה במחשב עם אנטי וירוס
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אתה לוחץ על הסמל של המחשב שלי, רשום עליו אינטרנט נכון.. אתה משנה את השם בחזרה ל"מחשב שלי"
וככה לכל הסמלים
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אז רק שתבין- לא התמונה ולא השם קובעים לאן זה יוביל אותך-אפילו אם תשים תמונה של סמיילי ותכתוב שם "אבטיח" כל עוד הקובץ מוגדר להכניס אותך לאינטרנט הוא יכניס אותך לא משנה איך הוא נראה או מה השם שלו-מה שקובע זה הקיצור דרך התמונה והשם זה רק לנוחות המשתמש.
לגבי הבעיה שלך-אתה רק צריך לשנות את המראה של הקבצים והתיקיות דרך לוח הבקרה.
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
באיזה גירסה של נוד32 אתה משתמש?
אתה מעדכן אותו?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או שאולי תמחק את כל הקיצורי דרך ותעשה חדשים?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שלום רב,
זה באג מאוד ישן וידוע ב WIN XP.
מה שאני מציע לך לעשות , זה ישמע מצחיק אבל להכנס לאיזשהוא משחק לכמה דקות ואז לצאת.
זה יסדר לך את הבעיה.
ותוריד עדכונים !
בברכה,
דוד סנדלר.
יפה שבסוף הסתדרת לבד!!!
רק תשנה את כותרת ההודעה להודעה נענתה.
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]