מישהו מכיר איזה אתר של שיתוף ישראלי?
סרטים, סדרות וכול אלה
כמו מה שהיה אימיול פעם
מישהו מכיר איזה אתר של שיתוף ישראלי?
סרטים, סדרות וכול אלה
כמו מה שהיה אימיול פעם
|
|
hebits.net
downrev.net
cipher.co.il
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אי אפשר להרשם
איך אני מקבל הזמנה אליהם?
ותודה על התשובה המהירה
עריכה:עכשיו ראיתי שאפשר להרשם לשני (ניראלי) אבל הגעתי לאיזה חלק עם ברקוד ונתקעתי שם :/
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 13-08-2010 בשעה 18:32.
ההרשמות בשלושתם סגורות. בשביל להיכנס אתה צריך להשיג הזמנה.
אתה יכול לשאול חברים אם יש להם, או לבקש גישה לשיתוך VIP, ואם תמצא מתאים תוכל לבקש שם.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
זה על שיתוף VIP-
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=596143
ואם ישראלים ייפתחו נודיע על כך.
אלברט איינשטיין
90 אחוז ממה שרשום כאן אין לי מושגקוד:פרטים טכניים: ספידטסט: 2 ספידטסים אחד אחרי השני (לחץ כאן - למדריך לביצוע SpeedTest) הוכחות רטיו: (מכמה שיותר טראקרים) סטטיסטיקה בקליינט/הוכחת תוכנה: (לחץ כאן - למדריך לביצוע סטטיסטיקה לקליינט)בצע חיפוש במחשב שלך על המילה RATIO וספק צילום מסך של התוצאות:על עצמך:כמה שנים אתם בתחום שיתוף הקבצים: מה הם הטראקרים שיש ברשותך: האם יש ברשותך סידבוקס/טרמינל ולכמה זמן: למה אתה חושב שמגיע לך לקבל (+ איך אתה תתרום לפורום):
רטיו?
סטטיסטיקה בקליינט?
סידבוקס?
טרמינל?
![]()
רטיו- באנגלית זה יחס. מחשבים אותו כמות העלאה שביצת חלקי כמות ההורדה. ככל שהוא יותר גובהה הוא יותר טוב.
סטטיסטיקה בקלייאנט- קליאנט ביטורנט הוא התוכנה ממנה אתה מוריד את הטורנטים. בנתוני הסטטיסטיקה פשוט רואים כמה הורדת והעלאת בסה"כ, ולפעמים, תלוי בגירסה של הקליאנט ותוכנה עצמה של הקליאנט נתונים אחרים.
בתוכנה יוטורנט אפשר להגיע אליו ע"י לחיצה על help->show statistics.
סידבוקס- קליאנט ביטורנט מרוחק עם מהירות אינטרנט מאוד גבוהה, נועד בשביל להדיל את הרטיו שלך באתרי ביטורנט.
טרמינל- כמו סידבוקס, רק שכאן יש לך שליטה על כל המחשב ולא רק על קליאנט הביטורנט.
זה ניראה שאתה לא מבין בביטורנט. הייתי ממליץ לך לתהחיל עם אתרים "פשוטים" כמו bitsoup.org, שפתוח להרשמה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-08-2010 בשעה 01:10.
אלברט איינשטיין
הסתדרתי כבר
איזה תותח אחד עזר לי
אפשר לנעול
נעול.
אלברט איינשטיין