נערך לאחרונה על ידי theidan; 13-08-2010 בשעה 19:22.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
נערך לאחרונה על ידי theidan; 13-08-2010 בשעה 19:37.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שיש לך נשמה, ואין אלוהים, היא חייבת להמשיך לאיפשהו.
הקטע הוא שגם הנשמות מתרבות שכן מספר האנשים שיש בעולם הולך וגודל. ככה שלמעשה יכול להיות שהנשמה שלך לא ממשיכה לחיים חדשים. נשמה פשוט נולדת עם לידה של בן אדם חדש, וממשיכה לאיפשהו.
למשה, זה לא הגיוני שנשמות מחפשות חיים, בגלל שאם בכל רגע נתון אתה יכול לתקשר איתה עם סיאנס, ובכל שנות החיים שלך לא הרגשת שהנשמה שלך יוצאת ממך, או ששמעת על מיקרה כזה, אפשר להסיק שנשמה נולדת איתך וממשיכה לחיות גם אחריך.
אלברט איינשטיין
סיאנס זה לא אמונה מסופטימית בכלל... זה לא קשור לאזור שלנו.
סתם איזה ממבו ג'מבו שבא מדתות אירופאיות.
אני אישית לא מאמין ל"ממבו גמבו" הזה שנקרא סיאנס , באמת, מה רוח באה ומכבה את האור? חחחחחח הגיוני....כן והכוס זזה לבד בלי היד שלי. ווואוווווו~~~ Scary ~~~~~ חחחחחח ומי שמדבר ואומר שזה נכון איי פעם עשה את זה? לא, והוא בטח יענה לי "אבל שמעתי שזה נכון!" חחחח סתם הכול שמועות לא נכונות, הכול מחורטט.
המדע בימנו יכול להסביר הכול, פשוט הכול. ואם אתה מאמין במשהו בצורה אינטנסיבית, וממש מאמין בזה בכול עצמות עצמותיך? אני בטוח 200% שיש איזה חלק במוח שמופעל שהמדע עוד לא גילה וגורם לדברים לקרות או לזוז.
כי בכול זאת, לפי כמה שאני יודע, בן אדם ממוצע משתמש רק ב-20~30 % מהמוח שלו, רק כשהוא תינוק המוח פועל 100% אבל כשהוא גודל, זה כמו שתקח גינה למשל? ויהיה חושך לגמרי חוץ מאזור אחד שיהיה בוא סמיילי, ואחרי כמה זמן רק הסמיילי ישאר והשאר,,,ימות.
One Shot - One Kill
א. אני מכיר אנשים שעשו סיאנס ובאת קרו דברים. הכוס באמת זזה. זה טקס שכרוך ברבה רצינות ומאמץ. זה לא סתם ככה, ובטח ובטח שלא מצחיק.
ב. בממוצע ניצול המוח עומד על כל 8% אם אני לא טועה.
WOOOOOOW, הטיאוריה שלי באמת הזויה לגמריי ונשמעת לקוחה מאיזה סרט קומדיה הזוי. אבל זאת התשובה הכי הגיונות אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שהנשמות קימות ולא מתות.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-08-2010 בשעה 01:14.
אלברט איינשטיין
לא אתה לא טועה, פשוט חששתי שאם אני אגיד 8% אז יבוא טיפש ויגיד "8?? אין מצב אתה טועה! זה נשמע ממש כלום!!" קיצר אני רואה שאתה ממש לא טיפש, ואני שמח בגלל זה
דבר שני, אני לא מאמין בסיאנס...רק עצם השם אומר שזה מחו"ל ושמה אתה יודע שזה סתם חירטוטים. באמת, אני מופתע לגלות שמשהו כמוך מאמין בסיאנס.
באמת בא לי לעשות סיאנס פעם אחת לראות על מה מדובר, אבל אני בטח יתפקע מצחוק כל שניה... חחחחח אני כבר צוחק רואה?
ואני יגיד לרוח " רוח רוח שבשמיים, למה הערבי חצה את הכביש?!" חחחחחחחחחחחחחחח....
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-08-2010 בשעה 01:25.
One Shot - One Kill
ניצול המח עומד על 100%, הוכיחו את זה בסריקות מח.
בכל פעולה נתונה, אתה מנצל בד"כ עד 10-15% מהמח, כשאתה עושה כמה דברים במקביל אני מניח שטיפה יותר.
אבל באופן כולל ויומיומי, יוצא שאתה משתמש בכל המח שלך.
אם אתה מאמין באבולוציה, תראה למה זה לחלוטין לא הגיוני שזה יהיה אחרת.
אגב, אנשים שחיו באזור לא עשו סיאנס, העלו באוב ודיברו עם נשמות, אבל לא בצורה של סיאנס.