מ א ו ש רהודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת. נכתב במקור על ידי -Eliran- אני לא יכול.. יש לך דרך פיתרון אחרת? אם אתה לא יכול להפעיל שום דבר חוץ מהמחשב המקולקל אז מן הסתם שאין דרך אחרת לפתור את הבעיה, גם אם זאת לא בעיית חומרה... אתה לא תלחץ על לחצן וזה יסתדר
נכתב במקור על ידי avatar123 אם אתה לא יכול להפעיל שום דבר חוץ מהמחשב המקולקל אז מן הסתם שאין דרך אחרת לפתור את הבעיה, גם אם זאת לא בעיית חומרה... אתה לא תלחץ על לחצן וזה יסתדר מה הבעיות שיכולות להיות? חוץ מהארדיסק? אני לא אשב 3 שעות וינסה לעשות את מה שאמרת שזה 84% לא יתקן תבעיה, כי הארדיסק בסדר גמור.
מ א ו ש רהודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת. נכתב במקור על ידי -Eliran- מה הבעיות שיכולות להיות? חוץ מהארדיסק? אני לא אשב 3 שעות וינסה לעשות את מה שאמרת שזה 84% לא יתקן תבעיה, כי הארדיסק בסדר גמור. קודם כול זה לא שלוש שעות ושנית אם אתה בא לי בגישה הזאת אז לא ממש בא לי לעזור לך, מצטער...
נכתב במקור על ידי avatar123 קודם כול זה לא שלוש שעות ושנית אם אתה בא לי בגישה הזאת אז לא ממש בא לי לעזור לך, מצטער... שמע, בוא ניצא מנק' הנחה שבדקתי את הארד דיסק והוא בסדר סבבה.. אז אשמח לשמוע את הדרך פתרון השנית שלך..
חוקי הפורום