כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, כבר הרבה זמן שאני מחפש את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים.
לפני כמה חודשים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש.
הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה ויכולים לקחת משחקים אחרים לפי שיטת החלפה פשוטה. המשחקים שנתתם נשמרים בספריה וכשתרצו לעזוב תוכלו לקבל אותם בחזרה. הספריה פעילה כבר כמעט כשנה במעגל מצומצם של חברים ומכרים ויש כבר קרוב ל-100 משחקים להחלפה בספריה והיא הולכת וגדלה כל הזמן.
עכשיו החלטתי לפתוח את ההרשמה לספריה ל"קהל הרחב".
באתר הספרייה ניתן לבדוק אילו משחקים יש, מה פנוי להחלפה, לקרוא ציונים וביקורות שנתנו עליהם החברים והכי חשוב - לקרוא את החוקים.
אני אשמח לענות על כל שאלה כאן בפורום, בהודעה פרטית, או בדף צור הקשר באתר הספריה.
אני לא יכול לפרסם קישורים עדיין בגלל שלא פרסמתי 20 הודעות, אז כל מי שרוצה את הלינק - מוזמן ליצור איתי קשר.

ציטוט ההודעה

.