קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] עוגיות שוקולד צ'יפס
    על ידי -Tal- בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-04-2011, 22:14
  2. [מתכון] עוגיות שוקולד-תפוז מושלגות
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-11-2010, 20:58
  3. [מתכון] עוגיות שוקולד צ'יפס (עם תמונות)
    על ידי OmreeMan500 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-05-2010, 15:57
  4. [מתכון] עוגיות שוקולד מושלגות l כשר
    על ידי GartWagen בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 15:47
  5. עוגיות שוקלד צ'יפס חצי-חצי
    על ידי xSellize בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-12-2007, 17:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

עוגיות שוקולד צ'יפס חצי חצי

  1. #1
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ילי
    תאריך הצטרפות
    07/2010
    הודעות
    332
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    מין: זכר

    ברירת מחדל עוגיות שוקולד צ'יפס חצי חצי

    עוגיות שוקולד צ'יפס חצי חצי

    חומרים ל-50 עוגיות:

    לבצק:
    250 גרם חמאה רכה
    3/4 כוס סוכר (150 גרם)
    3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה (180 גרם)
    1 כפית תמצית וניל
    2 ביצים
    2 כוסות קמח (280 גרם)
    1 כפית אבקת סודה לשתייה
    1/2 כפית מלח
    לתערובת הבהירה:
    1/4 כוס קמח (40 גרם)
    1 כוס שוקולד צ'יפס מריר (200 גרם)
    לתערובת הכהה:
    1/4 כוס קקאו (40 גרם)
    1 כוס שוקולד צ'יפס לבן (200 גרם)

    אופן ההכנה:



    מכינים את הבצק:
    •במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
    •מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.
    מכינים את שתי התערובות ומצננים:
    •מחלקים את הבצק ל-2 קערות באופן שווה. לקערה אחת מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס מריר ומערבבים היטב.
    •לקערה שנייה מוסיפים קקאו ושוקולד צ'יפס לבן ומערבבים היטב. אפשר לעצב את העוגיות מיד, אבל עדיף להעביר את שתי התערובות למקרר לשעה-שעתיים (כשהבצק קר הוא פחות דביק ויותר נוח לגלגול).
    מרכיבים ואופים:
    •מחממים תנור ל-190 מעלות.
    •בידיים רטובות מגלגלים כל אחת מהתערובות לכדורים בקוטר 3 ס"מ. מצמידים כל זוג כדורים (בצבעים שונים) ומגלגלים מעט (בעדינות! תוך שמירה על הדוגמא) ליצירת כדור אחד גדול.
    •מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט, יציבות מסביב ורכות במרכז, ומתחילות להזהיב בשוליים (שופטים לפי שולי התערובת הבהירה, כמובן). מצננים מעט ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.





    קרדיט לגרין גורן!


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש ותיק האוואטר של EliAv
    שם פרטי
    Eliav
    תאריך הצטרפות
    07/2010
    הודעות
    9,572
    לייקים
    575
    נקודות
    30
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    יאמי טעים ביותר ממליץ !

  4. #3
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ילי
    תאריך הצטרפות
    07/2010
    הודעות
    332
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    שמח שאהבתה זה באמת טעים !!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect