בעיקרון לא אכפת לה לקחת את הגלולות עצמן אבל היא אומרת שהיא לא רוצה להתחיל עם זה בכלל כי היא מפחדת כל הזמן שהיא תשכח. בהתחלה אמרתי לה שאני אזכיר לה אבל האמת אני לא סומך גם על עצמי שאני אזכור. אולי יש לכם איזה רעיון איך לשכנע אותה
בעיקרון לא אכפת לה לקחת את הגלולות עצמן אבל היא אומרת שהיא לא רוצה להתחיל עם זה בכלל כי היא מפחדת כל הזמן שהיא תשכח. בהתחלה אמרתי לה שאני אזכיר לה אבל האמת אני לא סומך גם על עצמי שאני אזכור. אולי יש לכם איזה רעיון איך לשכנע אותה
|
|
לא!
תעשה עם קונדום...
יש בזה לא רק סיכון של שכחה...
לקיחת גלולות עלולה לגרום לעלייה במשקלה של חברה שלך , שעירות , גודש בחזה וגם לעיתים רחוקות לסרטן השד .
שלום חבר יקר ומר בחורינו הזך לעת ערב (חח סתם היה באלי)
בקיצור תקשיב,גם לי היה מצב דומה.אני חושב שעומרי טועה כי אם אתם זוג אין סיבה שתמשיכו לעשות את זה עם קונדום זכותכם המלאה להרגיש הנאה של 100%.
סלח לי על מה שאני אומר כן?אל תיפגע אבל אתה וחברה שלך קצת קוקו.
מזה לשכוח לקחת גלולות?אתה שוכח לאכול?חברה שלך שוכחת לאכול?בהתחלה כל יום תזכיר לה וכמו שהיא לא שוכחת לאכול כך גם היא לא תשכח.
או שפשוט תקנה לה כזה לוח שנה ותסמן איקס על כל יום שהיא בולעת גלולה,תזכורת בטלפון, כל דבר..זה שטויות תאמין לי שהרבה זוגות היו רוצים שהבעיה שלהם בגלולות תהיה לשכוח לקחת אותן.
בהצלחה
איזה שטויות, קודם כל גלולות לא גורמות להשמנה ושעירות. להפך, אם זה מינון שמותאם לה בידי גניקולוג הוא רק יעזור לה לסדר את הגוף. רואה למה אסור לקבל עצות מבנים על דברים כמו גלולות? דבר שני תגיד לחברה שלך שתיכנס ל-mazkiron.net, זה שירות הודעות לנייד שמזכיר לה כל יום לקחת גלולה (אם היא לוקחת גלולות פליים/ פמינט), אם היא לוקחת גלולות אחרות אז שתבדוק אם יש להן גם כן שירות תזכורות בסגנון המזכירונט. מלא בנות שוכחות גלולה לפעמים אבל אם עושים את זה מסודר אז לא שוכחים כלום. מקווה שעזרתי