כן אה הסתלבט עלייך פה רק מסתלבטים ואיפה בדיוק ראית מכל הזמן שאני בפורום שכתבתי שאני האקר? ולא אני לא משתמש בתוכנות ועל הכול מהראש הכול אצלך מהתוכנות
כן אה הסתלבט עלייך פה רק מסתלבטים ואיפה בדיוק ראית מכל הזמן שאני בפורום שכתבתי שאני האקר? ולא אני לא משתמש בתוכנות ועל הכול מהראש הכול אצלך מהתוכנות
|
|
<html>
<body>
<a href="http://GET A FUCKING BRAIN.COM"</a>
</body>
</html>
אנשים כמוך עם רמת ידע ששואפת לאפס לא כל כך מלהיבים אותי..
תראה פה מה אנשים חושבים עלי ומה אנשים חושבים עליך..
מאבטח אתרים
בונה אתרים
הכל בפרטי.
והכל בתשלום!
חושבים עלייך אתה בדיחה פה כולם עושים צחוק ממך עלק חושבים עלייך אתה לא עוזר פה לאף אחד לא תורם פה בשיט ואתה רוצה שיתנו לך כבוד וכל היום אתה מדבר שטויות אני לפחות עם הידע שלי שהוא רחב מאוד לא אומר שאני האקר או משהו אבל יש לי ידע רחב אני תורם ועוזר פה כמה שאפשר ובעתיד כשיתפנה לי יותר זמן אני יפרסם פה כמה מדריכים למתחילים ובינוניים
אני לא משתמש בתוכנות כמה פעמים להזכיר את זה ומתי אתה רואה שאני מפרסם כל אתר שפרצתי עם זה היה ככה היית רואה כל יום 5-10 אתרים ואני לא חושב כלום מי שאומר שאני חושב דברים ושאני חושב שאני האקר וזה נקרא מתנשא ואתם מתנשאים כי אתם חושבים בעצם שאתם איזה האקרים או משהו מיוחד
אתה לא יודע אפילו שפה אחת אתה עושה הכל עם תוכנות, ותאמין לי שאני יודע מי זה בוקה ואתה לא יודע אפילו רבע ממה שהוא יודע.
בוק זה Q מהפורום של גיא מזרחי ואני מכיר אותו טוב מאוד, אתה משתמש בתוכנות ואל תשחק את עצמך כי תפסתי אותך על חם שהיה רשום c0li.
איפה ראית בדיוק שאני עושה עם תוכנות הכול אצלי ידני ותראה אשכולות שפתחתי עם אתרים שפרצתי ושם פירסמתי הזרקות ידניות לטבלה ADMUN והשליפת נתונים של האדמין אז תעשה לעצמך טובה ותשתוק השתמשתי בתוכנה יומיים שלוש וזהו המשכתי הלאה חבל שאתה לא
היה כתוב c0li שבחיפוש קצר בגוגל מוצא את התוצאה הבאה: SIMPLE SQLI DUMPER משהו כזה (תוכנה) איך תסביר את זה?
בטח אני משתמש בתוכנות, חבל שאני לא פורץ אתרים ורק מדווח.
טמבל כי לא היה לי כוח לסרוק ת MAGIC NUMBER ותראה עוד אשכולות שאני פירסמתי שפרצתי לאתרים בהזרקה ידנית ולא רק שפירסמתי תפרטים של האדמין אלא שמתי להזרקה עצמם וזה ממש לא בעיה להזריק למסד מסוג MYSQL
and+1=2+union+select+1,2,3,4,5,6,7,8,9,09676575457457457 וכך הלאה אחרי שמוצאים ת MAGIC NUMBER אמור להיות כתוב באתר המספר שאליו נזריק ואז עושים CONCATֹ_GROUP(TABLE_NAM(
במספר שבחרנו
בסוף כותבים +form information_schema.tables ואז הלאה והלאה על תלמדו אותי במה אני משתמש סבבה???