קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-02-2011, 18:01
  2. [עזרה]האם היא מעוניינת בי?
    על ידי atrafmail בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-04-2009, 15:34
  3. [עזרה] למה היא ביישנית כלכך?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-07-2008, 14:57
  4. [עזרה] האם היא באמת אוהבת אותי?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 02:01
  5. עזרה| למה היא מתחמקת ממני ?? | בן 15
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 22:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

עזרה|מה היא עשתה לי והחיים בכללי

ברירת מחדל עזרה|מה היא עשתה לי והחיים בכללי

אני בן 17 וחשבתי אולי אם אני יפרוק אני ירגיש קצת יותר טוב...הדבר הזה לא קרה לי בחיים ודווקא שזה קרה לראשונה זה יוצא לא טוב
    אני מאוהב..פשוט מאוהב ואני מרגיש טוב שזה קרה אבל לא טוב ביגלל מה שקורה...חבר הכיר לי אותה בהתחלה הכל היה בגדר סבבה כזה
    ראיתי אותה בפייסבוק אמרתי היא ניראית ממש טוב וזהו עוד לא הכרתי אותה איך שהזמן חלף דיברנו תמיד ב SKYPE בועידות או לבד שנינו..הרוב בועידות

ככל שהזמן עבר יותר ויותר הכרתי אותה והבנתי אני מאוהב..במשך כל הזמן הזה למדתי להכיר אותה..
    יש לה אופי מדהים וייחודי
    יש לה קול עדין ויפה שאני שומע אותו אני פשוט משתגע אני תמיד רוצה לשמוע אותו
    אני רוצה כל הזמן לדבר איתה
    יש לה צחוק כל כך יפה שאני משתגע שאני שומע אותו
    אני חושב עליה כל היום..בבוקר שאני קם ובלילה שאני מנסה לישון פעם ראשונה שאני מרגיש את זה אם כל הבנות האחרות שיצא לי לדבר אף פעם זה לא קרה לי..אבל היא בכיוון של חבר שלי יותר אני יכול ליראות את זה. אפילו...אני פשוט יודע שאין לי סיכויי איתה בחיים..אם כבר מדברים על חיים אף פעם לא הלך עם בנות..תמיד שנידלקתי על בנות ניסתי לדבר וגם אם אלה שהצלחתי לדבר תמיד בסוף הפסיקו לדבר ולא דיברו יותר..ניתקו קשר.ואני לא מבין למה..אני יודע שאני לא עושה כלום שהוא לא טוב..אני תמיד מצחיק ואומרים לי שאני מצחיק..המשפחה והחברים אפילו היא אומרת לי שאני מצחיק אותה אני תמיד יודע להקשיב לבנות ולא רק לבנות גם שלחברים שלי רע אני יודע לעזור שצריך אין לי ביכלל ידידות..היא רואה בי ידיד ואני רואה בה אהבה..היא לא מתחילה איתי אף פעם שיחות אולי חוץ מכמה פעמים אבל זה היה מתי שהיא הייתה צריכה משהו לא בקטע של ניצול בקטע שהיא צריכה מימני עזרה במשהו..הקטע הוא שאם אני מתחיל איתה שיחות היא פשוט זורמת בטירוף..אני יודע שהיא לא יודעת מה היא עשתה לי..אני לא מאלה
    שמחפש רק יופי חיצוני חשוב לי מאוד מאוד הפנימיות ואני יודע כמה שהאופי שלה והפנימיות שלה מדהימים כמו שאמרתי..שאני מדבר איתה אני פתאום שוכח מהכל אבל אז אחרי שאני מסיים הכל חוזר ואני מתבאס מחדש.דיברתי עם חבר שלי והוא אומר לי אל תדאג אחי יש עוד כמוה
    ואני יודע ואפילו אומר לו שאין עוד אחת כמוה אני יודע שאתם בטח תגידו לי אל תדאג אתה תימצא אחת אחרת או משהו בסיגנון אבל אני כבר יודע שלא....למרות שאני יודע שאני רק ב 17 והחיים עוד לפניי אבל אני לא רוצה לשכוח אותה אני רוצה להגיד לה את כל מה שאני מרגיש אבל אני יודע שאם אני יגיד ואני מאמין שהיא לא מרגישה אותו דבר אז ביכלל לא נדבר אולי המצב יהיה יותר מידי מביך בינינו ואז אני ביכלל יהיה בדיכאון...

תודה שקראתם אם ביכלל קראתם
    נערך לאחרונה על ידי ray00114; 17-08-2010 בשעה 02:25.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

טוב אז ככה שלום לך, הזכרת קודם "שאתה יודע להקשיב לבנות" מזה להקשיב לבנות?אני לא קונה את הבולשיט הזה.אולי בגלל שאתה מקשיב יותר מידי ושומע את כל הסיפורים והחפירות שהם מאכילות אותך אז הם רואות בך כמשהו אחר אתה צריך ללמוד איך להתנהל עם בחורה שאתה רוצה ועם כל בחורה בכללי,אני לדוגמא אין לי ידידות?למה אין לי ידידות אתה שואל?(גם אם אתה לא שואל אני אענה לך) מהסיבה הפשוטה שזה פשוט יחסל לי את הסיכויים איתם בעתיד כי הם יכירו אותי כאח ומזה משהו שאף אחד לא רוצה להיות (חוץ מהבודדים בעמינו ואתה יודע על מה אני מדבר או יותר נכון על מי...)איך נפט(ת)רים מזה(תרתיי משמע) פשוט כל הזמן שמישהי באה לדבר איתך על משהו אישי פשוט תחליף נושא,או שתצחק על זה,שתראה שזה לא כזה מעניין אותך,ובו זמננית תדע להחמיא לה,להצהיר כוונות שאתה רוצה אותה,להציע לה להיפגש,מזה לדבר איתה בSKYPE מה אתה הארי פוטר?לך תשב איתה איפשהו תתחיל לנשק אותה לדבר איתה בטלפון.
    בקיצור אתה צריך לשנות את כל הגישה שלך לגבי המין הנשי.
    אתה יכול לקבל עזרה בפורום של אומנות הפיתוי.
    עד כאן מקווה שעזרתי.
    שיהיה בהצלחה.
    (שים לב התעמקתי באיך לעזור לך לצאת מהגישה שאתה נמצא בה ולא איך להשיג אותה בחורה,כי כשתנה את הגישה שלך אתה לא תצטרך עזרה של אף אחד להתחיל עם בחורות וגם להשיג אותם)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

בוקר שוק,
    חחח אושר אהבתי את הארי פוטר (יש לך הרבה חוש הומור) חחח

בסקייפ אתה לא יכול לדעת כלום, גם אם אתה מרגיש/חושב זה יכול ליהיות כל דבר!
    אני גם מדבר עם איזה אחת בסקייפ כבר שנה! (חגגנו ליפני כה זמן)
    ואני כמו אח שלה, ואנחנו עדין לא ראינו זה את זו.
    קיצר , אין לך ביטחון עצמי!
    לך לסקייפ תכתוב לילדה הזאת "יש לי בעיה, אני הכרתי ילדה מזה חמודה עם אופי מדהים, ואני חושב שאני אוהב אותה)
    בהתחלה היא לא תבין מי זאת, ותתחיל להביא לך טיפים!
    אם היא תשאל מי מזאת תגיד לה את! (אני עשיתי את זה להרבה..) זה עובד מצוין!

קיצר לך תתחיל איתה, מה שיהיה יהיה!
    ומטעויות לומדים!

זה לא שאני כל היום מקשיב לה זה פשוט שהיא אומרת שקרה לה נגיד משהו רע אז אני מדבר איתה על זה ועוזר אבל אני לא אומר לה בואי ספרי לי כל מה שעובר עלייך או משהו כזה...היא גרה רחוק מימני היכרנו ב SKYPE ראיתי אותה במצלמה מלא פעמים אבל שוב אני היתאהבתי ביגלל האופי..אני יודע מה אני רוצה בכל מקרה תודה שעניתם!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי ray00114 צפיה בהודעה
    זה לא שאני כל היום מקשיב לה זה פשוט שהיא אומרת שקרה לה נגיד משהו רע אז אני מדבר איתה על זה ועוזר אבל אני לא אומר לה בואי ספרי לי כל מה שעובר עלייך או משהו כזה...היא גרה רחוק מימני היכרנו ב SKYPE ראיתי אותה במצלמה מלא פעמים אבל שוב אני היתאהבתי ביגלל האופי..אני יודע מה אני רוצה בכל מקרה תודה שעניתם!
    אין בעיהאחי,
    אני אומר לך תשאל אותה אם היא רוצה להפגש איתך באיזה מקום...
    קיצר תעשה הכל בשביל ליראות אותה.. (פנים מול פנים)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,567 | הודעות: 8,174,154 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect