אני בן 17 וחשבתי אולי אם אני יפרוק אני ירגיש קצת יותר טוב...הדבר הזה לא קרה לי בחיים ודווקא שזה קרה לראשונה זה יוצא לא טוב
אני מאוהב..פשוט מאוהב ואני מרגיש טוב שזה קרה אבל לא טוב ביגלל מה שקורה...חבר הכיר לי אותה בהתחלה הכל היה בגדר סבבה כזה
ראיתי אותה בפייסבוק אמרתי היא ניראית ממש טוב וזהו עוד לא הכרתי אותה איך שהזמן חלף דיברנו תמיד ב SKYPE בועידות או לבד שנינו..הרוב בועידות
ככל שהזמן עבר יותר ויותר הכרתי אותה והבנתי אני מאוהב..במשך כל הזמן הזה למדתי להכיר אותה..
יש לה אופי מדהים וייחודי
יש לה קול עדין ויפה שאני שומע אותו אני פשוט משתגע אני תמיד רוצה לשמוע אותו
אני רוצה כל הזמן לדבר איתה
יש לה צחוק כל כך יפה שאני משתגע שאני שומע אותו
אני חושב עליה כל היום..בבוקר שאני קם ובלילה שאני מנסה לישון פעם ראשונה שאני מרגיש את זה אם כל הבנות האחרות שיצא לי לדבר אף פעם זה לא קרה לי..אבל היא בכיוון של חבר שלי יותר אני יכול ליראות את זה. אפילו...אני פשוט יודע שאין לי סיכויי איתה בחיים..אם כבר מדברים על חיים אף פעם לא הלך עם בנות..תמיד שנידלקתי על בנות ניסתי לדבר וגם אם אלה שהצלחתי לדבר תמיד בסוף הפסיקו לדבר ולא דיברו יותר..ניתקו קשר.ואני לא מבין למה..אני יודע שאני לא עושה כלום שהוא לא טוב..אני תמיד מצחיק ואומרים לי שאני מצחיק..המשפחה והחברים אפילו היא אומרת לי שאני מצחיק אותה אני תמיד יודע להקשיב לבנות ולא רק לבנות גם שלחברים שלי רע אני יודע לעזור שצריך אין לי ביכלל ידידות..היא רואה בי ידיד ואני רואה בה אהבה..היא לא מתחילה איתי אף פעם שיחות אולי חוץ מכמה פעמים אבל זה היה מתי שהיא הייתה צריכה משהו לא בקטע של ניצול בקטע שהיא צריכה מימני עזרה במשהו..הקטע הוא שאם אני מתחיל איתה שיחות היא פשוט זורמת בטירוף..אני יודע שהיא לא יודעת מה היא עשתה לי..אני לא מאלה
שמחפש רק יופי חיצוני חשוב לי מאוד מאוד הפנימיות ואני יודע כמה שהאופי שלה והפנימיות שלה מדהימים כמו שאמרתי..שאני מדבר איתה אני פתאום שוכח מהכל אבל אז אחרי שאני מסיים הכל חוזר ואני מתבאס מחדש.דיברתי עם חבר שלי והוא אומר לי אל תדאג אחי יש עוד כמוה
ואני יודע ואפילו אומר לו שאין עוד אחת כמוה אני יודע שאתם בטח תגידו לי אל תדאג אתה תימצא אחת אחרת או משהו בסיגנון אבל אני כבר יודע שלא....למרות שאני יודע שאני רק ב 17 והחיים עוד לפניי אבל אני לא רוצה לשכוח אותה אני רוצה להגיד לה את כל מה שאני מרגיש אבל אני יודע שאם אני יגיד ואני מאמין שהיא לא מרגישה אותו דבר אז ביכלל לא נדבר אולי המצב יהיה יותר מידי מביך בינינו ואז אני ביכלל יהיה בדיכאון...
תודה שקראתם אם ביכלל קראתם

ציטוט ההודעה