NEN - Never Ending Nightmare - התוכנית מתקיימת בטבריה - פרק מס' 3
זאק ריידר וג'ון מוריסון נכנסים לזירה ג'ון אומר: אני יודע שכולכם מצפים לקרב של שבוע הבא של אליפות הזוגות של הNEN... ואני יודע שכולכם מצפים שאנחנו ננצח... ופתאום גולדאסט וקודי רודס נכנסים לזירה קודי אומר: ... פתאום השיר הלא ברור של שבוע שעבר קוטע אותו... אדג' ומייקלס נכנסים ועומדים על רמפת הכניסה... מייקלס אומר: תן לי להמשיך אותך מכאן...ג'ון וריידר... (אנחה) אתם פשוט פתטיים תסתכלו על עצמיכם!!! הטאג שלכם מורכב ממישהו שאין לו חוש בגרוש באופנה והשני חושב שאם יש לו שפם כולם יעריצו אותו קודי וגולדאסט צוחקים אדג' לוקח את המיקרופון וצוחק צחוק מלגלג כזה... ואומר: אל תצחקו כ"כ מהר... קודי... אתה חושב שאתה חתיך עולמי... אבל אתה סתם דומה לעכברוש מצוייץ קודי מפסיק לצחוק וגולדאסט צוחק עליו...ואז אדג' אומר: לא כ"כ מהר... גם אתה גולדאסט... או שאני אמור להגיד... סנטאסט אתה חושב שאתה שווה זהב שמה שאתה שווה זה סנט וחצי משנת הטרפ"פו... קודי לוקח את המיקרופון ואומר: איי איי איי אתה לא תדבר אלינו ככה!!! ג'ון ממשיך אותו: אם אתה כ"כ חושב שאתה מצחיק בוא תתמודד מולנו פנים מול פנים ואז נראה אותכם צוחקים!!! שון אומר: באמת למה לא? אדג' ממשיך: בואו נעשה ככה: היום בקרב החמישי והאחרון שנינו מול ארבעתכם בקרב האנדיקאפ ואז מייקלס אומר: כי אפ'חד לא מתעסק עם: שניהם אומרים ביחד: rated HBK!!! הקהל שואג... פתאום שיימוס מופיע על המסך ואומר: בוא נעשה את זה יותר מעניין במקום קרב ההאנדיקאפ נעשה קרב חוטבי עצים: אני מול "HBK" שחוטבי העצים יהיו: אדג', זאק ריידר,גולדאסט קודי רודס וג'ון מוריסון קודי אומר: איי איי באמת! אני לא רוצה ממש להשתתף בקרב הזה!!! והוא יוצא מהזירה...
קרב 1 (תחרות)
זאק ריידר נגד קרליטו
מנצח:
ספוילר:
קרב 2 (תחרות)
קודי רודס נגד סנטינו מרלה
מנצח:
ספוילר:
מראים את אדג' ושון מייקלס מדברים שון אומר: תקישב מכיוון שאין כבר זמן... אתה יודע... ייארך שבוע הבא בטאל רויאל של כל מי שזכה בשלב הראשון של התחרות והשניים האחרונים שלא יוצמדו או יכנעו יגיעו לגמר... אני חושב ככה: אתה זוכר... שבשבוע הראשון אחרי שניצחת את המיז הוא תקף אותך עם כיסא? אז ככה: הרעיון שלי הוא: פתאום המיז עובר ליידם מסתכל עליהם קצת וממשיך ללכת הם ממשיכים לדבר ואז מתחיל הקרב ה3 (אני לא יספר את הרעיון)
קרב 3 (תחרות)
דה מיז נגד גולדאסט
מנצח:
ספוילר:
קרב 4 (תחרות)
רנדי אורטון נגד ג'ון מוריסון
מנצח:
ספוילר:
קרב 5 (קרב חוטבי עצים)
שיימוס נגד מייקלס חוטבי עצים: אדג',זאק ריידר,גולדאסט וג'ון מוריסון
כולם נכנסים
מנצח:
ספוילר:
שיימוס נשאר בזירה ואומר:נמאס לי מההשפלות האלה ששון עושה לי כל הזמן פשוט נמאס!!!וגם נמאס מהאמריקקים האלה!!!אני חושב שאני הולך לעזוב את אמריקה!!! שיימוס זורק את המיקרופון על הרצפה ויוצא מהזירה
התוכנית נגמרת

ספוילר:
)