|
|
מועמדות לניהול בפורום "רקעים למחשב"
1) בוגר- גיל 14 לפחות. V
2) לפחות 200 הודעות, ועדיף שיהיו הודעות רבות בפורום שאתם רוצים. לעלות, ולא הודעות ספאם בדיבורים. V
3) ידע בנושא. V
4) מתכוון השקיע בפורום. V
5) בלי שגיאות כתיב. V
6) השקעה קיימת. V
7) חודש וותק. V
בהצלחה לכולם
מה איתי?, תעלה אותי במקום Roee147 תשים לב שאני כל היום בפורום הזה והוא אפילו לא שעה ביום תבדוק גבר!.(ותראה איך אני משקיע משנרשמתי לפורום!
אני רוצה לעלות לאבטחת מידע.
נערך לאחרונה על ידי H4a6c19k5e18R; 22-08-2010 בשעה 12:22.
1) בוגר- גיל 14 לפחות. V
2) לפחות 200 הודעות, ועדיף שיהיו הודעות רבות בפורום שאתם רוצים. לעלות, ולא הודעות ספאם בדיבורים. V
3) ידע בנושא. V
4) מתכוון השקיע בפורום. V
5) בלי שגיאות כתיב. V
6) השקעה קיימת. V
7) חודש וותק.X
פורום כסף ברשת
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
אני יודע שלא כתוב שדרוש מנהל לפורום תוכנות שיתוף אבל תראה את ההשקעה שלי אני יכול לעזור להרבה משתמשים.
1) בוגר- גיל 14 לפחות. √
2) לפחות 200 הודעות, ועדיף שיהיו הודעות רבות בפורום שאתם רוצים. לעלות, ולא הודעות ספאם בדיבורים. √
3) ידע בנושא. √
4) מתכוון השקיע בפורום. √
5) בלי שגיאות כתיב. √
6) השקעה קיימת. √
7) חודש וותק אין לי חודש וותק אבל אתה יכול לראות את ההשקעה בפורום תוכנות שיתוף שביקשתי אליו ניהול.
עריכה: לא משנה כבר לא אקטואלי!!
נערך לאחרונה על ידי Asor_Designer; 16-09-2010 בשעה 19:34.
1) בוגר- גיל 14 לפחות.X
2) לפחות 200 הודעות, ועדיף שיהיו הודעות רבות בפורום שאתם רוצים. לעלות, ולא הודעות ספאם בדיבורים.V
3) ידע בנושא.V
4) מתכוון השקיע בפורום.V
5) בלי שגיאות כתיבV
6) השקעה קיימת.מאוד V
7) חודש וותקV
עידן אתה יודע שניהלתי כבר את תוכנות להורדה.. אז זאת תשובה חד משמעית :
כן \ לא.
אתה רוצה לעלות לתוכנות להורדה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
עודכנו פורמים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה צריך לאבטחת מידע? כי לא רשמת שם ואין שם מנהל
או שלא פיספסת וזה היה בכוונה?