נכתב במקור על ידי
Rooney10
אם חברים שלה התנפלו עליה ולא נתנו לה ספייס אז היא כנראה גם לא ממש נמשכת אליהם. אתה יכול אולי לציין את זה שחברים שלך מפגרים, להגיד לה במסיבה משהו בסגנון "וואי הם ממש עלוקות היום". אם היא מסכימה איתך כנראה שהיא גם רוצה להיות איתך לבד, ואז אתה פשוט יכול להציע לה לבוא איתך שנייה למטבח להביא משהו, או ללכת איתה לקנות משהו מהמכולת. אם אחד החברים שלך מנסה להידחף, אתה יכול להגיד לה משהו כזה: "את לא יודעת שהוא נדחף רק כי הוא מעוניין בך? אם תראי לי שאת לא מעוניינת הוא יעזוב. אם תיתייחסי ברצינות לכל אחד כזה את סתם תבזבזי את הזמן שלך" / "את מעוניינת בX(זה שנדחף)? אם לא אז למה את מבזבזת עליו את הזמן שלך?". אם היא עושה את זה, אז היא שלך - היא איתך לבד, נתת לה עצה והיא פעלה לפיה - היא רוצה אותך ואתה רוצה אותה - עכשיו אתה מראה לה שאתה נמשך אליה (אתה בטח מכיר אותה ויודע מה התכונות שלה ומה אתה אוהב בה - זה השלב בו אתה מציין זאת). אח"כ מגיע שלב יצירת הנוחות - אתה יכול לשתף אותה בדעות שלך לגבי אנשים(אתה יכול לדוגמה להגיד בהקשר של העניין הקודם שאין היום הרבה אנשים שמקדישים תשומת לב לאחרים אם אין להם אינטרס, ושאתה חושב שצריך לתקן את זה. פה גם אתה יכול לה שאתה מעריך אותה על זה שהיא נחמדה לחברים שלך, וזה בעצם מתקשר לשלב הקודם כי אתה מחמיא לה), מה הוא העולם האידאלי בשבילך, לאן אתה חושב שצריך כל אדם לשאוף בחיים, תנסה לנתח את האישיות שלך ושלה(אתה יכול לדוגמה להגיד את ממש סובלנית כלפי אנשים, הייתי רוצה להיות גם יותר סובלני) וכו'. אם אתה נתקע אז אתה יכול להשתמש ברוטינת הקוביה למשל. מפה כבר יצרת נוחות, תעבוד לפי השלבים הבאים של מיסטרי(תקרא את אחד המדריכים בקיצור).
אם היא לא מנפנפת את חברים שלך, אתה יכול להגיד לה שאותך הם בכל זאת מעצבנים, ותציע לה ללכת למקום יותר שקט כי לך הם שיגעו את השכל. ואם אתם הולכים למקום שקט, חבר שלך נדחף והיא לא מנפנפת אותו - אז תתחיל לעקוץ אותו ולעשות לו קוקבלוק בחזרה. מכיוון שאתה פיקאפיסט אתה תוכל להשתמש בידע שלך כדי לנטרל אותו בצורה משמעותית. אם הלכתם לקנות חטיפים, תשאל אותו: "בשביל מה צריך 3 אנשים כדי לקנות חטיפים?"... הוא כנראה ישתתק כי לא יהיה לו מה להגיד ואז אתה יכול להגיד: "אתה באמת חושב שזה יעבוד לך עם הHB 8 ?" פה הבחורה כנראה תצחק עליו והוא יהיה נבוך, ובקיצור עשית לו K.O.
אם הוא עוקץ אותך בחזרה תתחמק עם משהו מצחיק ותהיה easy-going כזה, תגיד: "אני בכלל לא מתחיל איתה, אנחנו ידידי נפש לכל דבר ועניין" (פה היא גם מתחילה לחשוב שאולי אתה לא בעניין ושהיא צריכה להתאמץ יותר כדי למשוך אותך). אתה גם יכול להגיד: "מישהו צריך ללוות אותה כדי שלא תיאנס בדרך" - אם הוא אומר "למה שזה לא יהיה אני?" אז תחזיר לו "כי אני חזק יותר ממך"
בקיצור, תנסה שהבחורה תנפנף אותם, אם לא תנפנף אותם אתה או אפילו תעקוץ אותה על זה שהיא אוהבת צומי (זה מעיד על חוסר ביטחון עצמי לפעמים)