קודם כל,נגדיר לנו מה זה DAY GAME ומה זה NIGHT GAME
NIGHT GAME: כמו שהוא נשמע,גיים לילי,כל סביבת הפיקאפ של המועדונים והבארים,מסיבות רועשות,הרבה אלכוהול ואורות.
DAY GAME : כל השאר ,בין אם זה הרחוב הקניון ואפילו אירועים ברחוב כמו הופעות של להקות.
בגלל שרוב החומר של הפיקאפ מתמקד בעיקר על NIGHT GAME ,איך לשבור את כל המחסומים,איך להתנהל שם,איך לבודד מישהי ,לשלוח נגים,קרוב רחוק ,קינו ....אני יתמקד יותר על DAY GAME ובעיקר על היתרונות שלו,הרי אם אתם רוצים ללמוד NIGHT GAME ,יש לכם כל כך הרבה מקורות מידע פה בפורום.
אז מה שונה בין DAY GAME ל NIGHT GAME ,בסופו של דבר בשטח ?
קודם כל ,DAY GAME הרבה יותר פשוט ,אין לך את כל הרעש של המועדונים,את כל העשן,האלכוהול,ההתמודדות עם הBITCH SHIELD האכזרי ביותר,החושך והלחץ החברתי.
בעצם,בדיי גיים יש לך סיכוי הרבה יותר גבוהה לפגוש בחורות איכותיות,חמודות,מצחיקות עם אישיות נפלאה,בחורה כובשת.
DAY GAME PICKUP קל יותר ב 80% מ NIGHT GAME .
אני ארחיב ואכתוב כאן על ההבדלים (לטובה ולרעה) ומה עושים עם כל הבדל :
1. חיסרון :בחורים מקבלים פחד גישה גדול יותר ב DAY GAME -
חבר'ה צעירים תמיד אומרים לי שלדעתם זה מוזר לגשת למישהי באמצע היום ,אבל האמת היא שזה לא מוזר יותר מלגשת למישהי בבר או מועדון,זה אפילו קל יותר !
במועדון היא מצפה שבחורים שיכורים (כי אלו היחידים שקיבלו "ביטחון עצמי" לגשת אליה) ייגשו אליה וינסו לפגוע בה ולצחוק עליה,כשבמהלך היום הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי ולכן הבחורה מעריכה את האומץ שלך ואתה מקבל על זה מאין "בונוס".
כמו כל פחד גישה,הפתרון היחידי הוא לתפוס את עצמך בביצים,להשתמש בחוק השלוש שניות של מיסטרי (או כל מה שעובד לכם) ופשוט לגשת
2.יתרון: ה BITCH SHIELD לא מופעל כמעט אף פעם ! -
כמו שהתחלתי לומר מקודם,מפני שהבחורה נמצאת במקום של נוחות מסויימת,היא לא תראה אותך כבחור שיכור שבא להציק לה ולהתחיל איתה,אתה מיוחד,אתה ניגש אליה במקום שיחסית קשה לגשת והיא תעריך אותך על זה ולכן המגינים שלה ירדו והשיחה תזרום הרבה יותר.
3.יתרון: פתיחה ישירה הרבה יותר אפקטיבית ב DAY GAME -
אם תחשוב על זה,זה דיי מוזר לעצור בחורה ברחוב ולשאול אותה לדעתה לגבי משהו...זה יכול לפעול מעולה בבר כשאתה מדבר עם חברים שלך ,היא עוברת לידכם וכדרך אגב אתה שואל אותה,אך לא זה המצב ב DAY GAME.
לעומת זאת,פתיח ישיר יפעל מעולה "היי ראיתי אותך עוברת פה ואני יודע שזה דיי רנדומלי,אבל את נראית לי נורא חמודה וכמישהי שכדאי לי להכיר" הבחורה תידהם מהישירות שלך ,לטובה !
פתיח ישיר גם נורא חשוב בשביל להעביר קבוצה ממקום אחד לאחר.
בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים,זה נורא קל לעצור סט בתנועה,פשוט תישאר במקום כמו צמח ותתחיל לדבר כשהם במרחק 2-3 מטר ומקדמים אליך,תשמור על קשר עין ואל תרדוף אחריהם,תישאר במקום !
אם הם מתרחקים,תגביר טיפה את הווליום.
4.ב DAY GAME יש הרבה יותר מקומות -
בית קפה
ים
רחוב
קניון
קמפינג
שיעורי ריקוד
סופרמרקט
חנות ספרים
(אני ארחיב על פתיחים ודרך התמודדות עם כמעט כל אחד מהמקומות הכתובים בסוף המאמר,תצפו לזה,זה כדאי ! =] )
שימו לב שדבר נורא חשוב,ככל שאנשים יכולים להקשיב למה שאתה אומר ולמה שאתה עושה,ככה הלחץ החברתי שמוטל עליך ,גדול יותר.
אתה צריך להיות מודע ללחץ החברתי שיש עליך ולהגיב בהתאם:
אם זה על ידי צינוע הפתיח הישיר (לדוגמא:"זו שמלה יפה,מה שלומך ? " ) או לפתוח עם פתיח סיטואציה.
דבר שני, אתה צריך לשלוט בפריים,אם תרגיש נוח,היא תרגיש נוח איתך וזה חשוב נורא (האמת היא שבשביל שתוכל להרגיש כל כך נוח עם עצמך כשאתה מתחיל עם בחורות אתה צריך להתאמן הרבה וזה בא עם הזמן ).
החדשות הטובות הן אם אתה יוכל לעשות לה קצת טיזינג או להצחיק אותה בשלושים שניות הראשונות (אני אישית מעדיף טיזינג) היא כבר תיהיה רגועה איתך,האינטרקציה תיהיה כיפית,לצחוק עם אדם זר,במקום לגרום לבחורה להיות בלחץ ליד בחור מפחיד ברכבת התחתית
5. יתרון : הרבה יותר קל לפתוח בחורות כוסוית
כן כן שמעתם נכון HB 10 ראו הוזהרתן ! =]
אתה יודע למה מתחילים כל כך הרבה עם בחורות כוסיות במועדונים ? יש לזה סיבה אחת - אלכוהול !
בחורים כאלו ישקשקו מפחד לגשת למישהי באמצע הרחוב,הם אולי יבהו בה כמו מטרידנים,אבל חס וחלילה שהם ירימו את החזה ויגשו אליה.
אתה תיהיה מופתע כמה בחורות יגיבו לך "אוי אלוהים ,כמה נחמד מצידך ! אף בחור אף פעם לא עצר אותי ברחוב בשביל לומר לי דבר כזה! "
6.יתרון :אתה יכול להכניס נוחות הרבה יותר מהר במשחק יום מאשר במשחק לילה
העובדה שאתה פותח מישי (ואם אתה פותח ישיר,אז בכלל מעולה) באמצע היום כבר מראה על ערך גבוהה מצידך ובניית משיכה תקרה בתוך מספר דקות.
ברגע שאתם מתחילים לצחוק וליהנות ,אתה יכול להתחיל לחשוב על QUALIFYING (אני לא יוצא עם בחורה שקטנה ממני) ועל בניית נוחות.
בשלב הזה אתה כבר תצטרך להתחיל להגביר את הדברים האלו והדרך הקלה ביותר לעשול את זה היא לשאול אותה לאן היא הולכת ולהציע להצטרף אליה ולהוסיף את העובדה שאתה לא הולך להישאר להרבה זמן אם היא הולכת לקנות שמלות או משהו כזה (אתה מוסיף אילוץ זמן שקרי בשביל להפחית את הלחץ במצב).
7. יתרון וחיסרון :לגשת למישהי באמצע היום יכול להפתיע אותה
מצד אחד,בחורים מפחדים לגשת למישהי ולהפתיע אותה כי מפחדים להיראות כמו ווירדוס מוזרים כאלו,מצד שני,אתה "מגיע אליה" נורא מהר ונוחת לה ישר על הרגשות מה שאומר שכל הסט רץ הרבה יותר מהר.
הדרך הכי טובה להתמודד עם ההפתעה,בעיקר אם אתה ניגש אליה בצורה ישירה היא להוסיף "אני יודע שזה נורא ישיר מצידי אבל אני יודע שאם אני לא יגש אלייך עכשיו אני יתחרט על זה מאוחר יותר".
יש עוד הרבה דברים כמו העובדה שקשה יותר להפגין ערך ב DAY GAME והעובדה שקשה יותר לזיין מישהי באותו יום שהתחלת איתה מאשר לזיין אותה באותו לילה שהתחלת איתה ועוד הרבה דברים אחרים אך הם לא אמורים להשפיע עליך כל כך בשלב זה ועדיף שתתמקדו בשינויים העיקריים שכתבתי עליהם כרגע.
הנה בקצרה כמה יתרונות וחסרונות עיקריים שעולים לי לראש כשאני חושב על DAY GAME
חסרונות:
פחות מרוכז בנשים TARGET POOR
יותר לחץ חברתי,אנשים מקשיבים ורואים אותך
חרדת גישה אין אלכוהול מוזר לגשת
יתרונות:
נשים יהיו יותר לבד
אתה יכול ללכת למקומות שיש לבחורות שם משהו משותף איתך
מגינים כבויים
אתה לא נלחם בעשן באורות במוזיקה הרועשת בחושך בברמנים ומה לא
מגוון גדול של מקומות
90% ממערכות היחסים מתחילות מDAY GAME
הרשימה ממשיכה עוד ועוד...
עכשיו,כמו שהבטחתי,אני ייתן טיפים לאיך כדאי להתנהל במקומות מסויימים של DAY GAME
בית קפה
קודם כל שים לב שיש לך תקציב מסויים של זמן,הבחורה תאכל תשלם ותלך,זה יהיה בין 10-40 דקות ,לפי דעתי מספיק ביותר בשביל להתחיל עם מישהי.
בחורות בבית קפה בדרך כלל מפטפטות בלי הפסקה,אתה יכול להשתמש בזה לטובתך ולפתוח את השיחה באותה צורה של דיבור כמו שלהן ואפילו להשתמש בצורת הדיבור שלהן כפתיח קוקי פאני.
בנוסף,אתה יכול להיות בתור ולהזמין מה שהבחורה לפניך מזמינה ולומר לה שזה נשמע טוב ולשאול אותה אם זה מה שהיא מזמינה כל פעם שהיא פה.
אתה יכול גם לתת לבחורה שמאחוריך לעקוף אותך אם היא תעזור לך להחליט מה להזמין.
ים
בחורות רבות הולכות לים במטרה שיתחילו איתן,וזה עדיין נחשב DAY GAME ,מקום מעולה להתחיל עם בחורות !
יש אווירה מעולה של הנאה,כיף,חופשיות והרגשת פתיחות עם כולם וגם אווירה מינית חזקה (בגלל הבגדי ים,מתי בזמן האחרון היית בים ולא הסתכלת על מחשוף של מישהי ? ).
כל אלו הם דברים מעולים שאתה יוכל להשתמש לטובתך ובפתיח שלך,פתיח כיפי וחופשי כזה עם קצת אווירה מינית ,אפשר להפעיל קינו רך על הכתף בפתיח להזמין אותה למטקות או אפילו אבטיח ,לדבר קצת וללכת לים.
אפשר בנוסף גם להשתמש בפריסבי ולהעיף את זה לכיוון של מישהי,ואז לבקש ממנה להעיף אליך בחזרה את הפריזבי ..תעשה את זה כמה פעמים עד שתגיד לה "תראי,זה יהיה הרבה יותר כיף אם תניחי את הספר שלך למטה ותשתתפי במשחק"
כמובן שהכול באווירה של צחוק והנאה.
אפשר גם סתם לראות בחורות מרחוק ולצעוק להן "היי ,תתפסי ! "
רחוב
אני לא אפרט יותר מידי כי כמעט כל המאמר דיבר על זה אבל שוב,פתיח ישיר,BODY ROCKING שיחה של כמה דקות ואז לקחת אותה איתך לאנשהו אפשר גם לשבת איפשהו.
וכמובן,איך אפשר בלי,חוק השלוש שניות ! בשלוש שניות האלו תזהה אותה ותשים לב למשהו שאתה יכול לומר לה (אתה עושה את זה תוך כדי הליכה אליה),אם אין לך שום דבר מיוחד או סתם משהו שעולה לך לראש,תשתמש בישיר.
סופרמרקט
הרבה בחורים רואים בסופר מרקט כמכשול ללהיות פלרטטני בכל מקום. (הרי אם אתה יכול לפלרטט שם,איפה אתה לא יכול ?)
שים לב שאתה לא יכול להפעיל פריים של פיתוי כשאתה מתחיל עם בחורות בסופרטמרקט כי הסיבה להתחיל איתן אמורה להיות שאתה פשוט ידידותי ומדבר עם כל מי שעובר לידך פשוט כי זה מי שאתה והיא בדיוק הייתה לידך.
המטרה העיקרית לא אמורה להיות להשיג את המספר שלה,אלא פשוט להתחיל שיחה ולראות לאן זה מוביל אתכם.
• השתמש בפתיח סיטואציה עקיף
• חבור איתה על משהו אישי שהיא סיפרה לך על עצמה,בעיקר בנושא אוכל
• זכור למצוא סיבה לראות אותה שוב או להסתובב איתה שתמשוך אותה.
עכשיו אתם בטח תגידו "אבל זה סופרמרקט,מה אני אגיד לה כבר ?! "
"איך אני יודע מתי זה בשל ? "
"את יודעת איך מבשלים את זה ? "
"איזה יין הולך עם X ? "
"הו,לא כדאי לך לקנות את זה,זה הרבה יותר טעים"
"תעזרי לי לבחור...פיצה או קישוא ? "
אפשר גם פתיחים יותר ישירים:
וואו, יש לך המון אוכל טוב שם. אני בדרך כלל פשוט קונה בירה וחפיסת Twizzlers."
"כן, טוב ..."
כעת להפעיל את החיוך הגדול.
"מושלם. אני אגיע לארוחת ערב בשעה 7:30 ... לא, 8. ואני אביא את היין הפעם ... אתה פשוט תבשלי את הדבר המיוחד שעשית לנו בשבוע שעבר."
תן לה לענות,אם הוא מחייכת או צוחקת,אתה יכול להמשיך =]
חנות ספרים
זה כבר קל מידי,הרעיון הוא פשוט,פתיח דעה על ספר כלשהו,אבל לא לפתוח ישיר,בחורה בחנות ספרים נורא ממוקדת ורגועה,אם תפתח ישיר אתה בטוח תרתיע אותה.
לפני שאתה שואל על פתיח דעה לספר,אתה יכול לבקש ממנה לזוז בשביל שתוכל להגיע ולקחת ספר כלשהו..ואז לשאול אותה על דעתה.
אפשר גם לקנות תולעת גומי,לבקש ממישהי את הספר שלה לרגע ,לשים את התועלת בפנים בלי שהיא תראה ולומר לה שיש לה תולעת ספרים בספר
פתיח הומוריסטי חמוד לאללה
שיעורי ריקוד
שמרתי את הטוב ביתר לסוף.
לא צריך ישיר לא ישיר,כמעט לא צריך להשתמש פה בפיקאפ בכלל.
יש שורה אחת מעולה ,אתה פשוט מזמין אותה לרקוד איתך,והשאר פשוט יזרום (בעיקר אם אתה יודע לרקוד,אפילו אם למדת רק מספר חודשים) בחורות נורא נמשכות לגברים שיודעים לזוז,ובחורות שיודעות לזוז,מעולות במיטה (אומנם לא סגרתי עם בחורה כזו FC בעצמי ,אבל הגעתי למשהו נורא קרוב ואני יכול לומר בקלות שהיא הייתה הכי טובה,ובנוסף זו לא הפעם הראשונה שמעתי שבחורות שרוקדות טובות במיטה).
אחרי השיעור אתה פשוט מבקש ממנה לעבוד איתך על כמה צעדים או שבאמצע הריקוד אתם מדברים קצת ולאחר מכן אתה יוכל לדבר איתה על זהו להזמין אותה למשהו שקשור לאותו נושא שיחה שלכם.
אז החפירה נגמרה,לקח לי בערך שעתיים לכתוב את המאמר הזה,מקווה שתפנימו ותשתמשו בו
בהצלחה !

"
ציטוט ההודעה