הקדמה:
קצת רקע כללי עלי, אני תלמיד עולה לי"א בן 16. אין לי מראה יוצא דופן, אני די ממוצע ואפילו די שמן.
לומד תאורייה של פיקאפ כבר קרוב לשנתיים, מתוכם באופן רציני ומעשי שנה בדיוק.
טוב, בעיקרון תכננתי לכתוב את זה אתמול בלילה כשהכל עוד היה טרי בראש אבל הייתי עייף באופן נואש.
אז ככה, הייתי אמור להגיע לפארק מסויים לימולדת של חבר אני מתקשר לחבר שלי לשאול איפה הוא הוא אומר לי שהוא עוד לא יצא ושהוא מתלבש תוך שתי דקות שאני יחכה לו מתחת לבית שלו.
אנחנו מתחילים ללכת לכיוון הפארק של הימולדת והוא מקבל טלפון עונה מדבר מנתק שואל אותי אם בא לי ללכת לאיזה מקום בדרך להביא כמה אנשים שלא יודעים איך להגיע כשהוא אמר לי שיש שם איזה 4 בנות אמרתי ב-כיף. (אמרתי לעצמי אם אני מכיר אותם מצויין, אם לא לא נורא עדין כשאני ועוד חבר מגיעים עם 4 בנות לפארק זה חתיכת סושאל פרופ). בקיצור הגענו לפארק יצרתי אינטראקציה בערך עם כל מי שהייתה נראת מעל בסדר, תוך שאני מסתובב מחוייך בין החברים כולם קופצים אלי להגיד לי שלום.
למעשה לא ממש בחרתי מטרה ואני ישבתי והתייחסתי למטרה כ"הבחורה שנראת הכי טוב שבסביבה כרגע" ואז הבנתי שאין לי ככה רצף שיחה ואני מבזבז זמן. קמתי והלכתי להתיישב עם שני חברים באיזור עם שתי בנות שאחת מהם אני מכיר ואחת לא, אז סימנתי סוף סוף מטרה, ההיא שאני לא מכיר HB8 השתבלבתי בשיחה שלהן כדרך אגב אני לא זוכר בדיוק איך, ואז הובלתי אותה לכיוון שאני רציתי
(פה נעזרתי המון בידע מסדרת המאמרים של TheNuts) והכנסתי סיפורי DHV. גרמתי לה להשקיע באינטראקציה כשהיא סיפרה לי רקדנית וביקשתי ממנה להופיע לפני כולם, היא עשתה את זה! ואח"כ הצלחתי לבודד אותה לזמן מסויים התחלתי עם קינו ונוחות תיכננתי לסגור לפחות KC אבל אז הגיע מכשול לא צפוי ששנוא על אמני הפיתוי. הידיד ההומו! הוא בחור נדבק שלא הבין את הרמז המאוד עבה שהוא קיבל להתנדף. בגלל שפתאום הוא היה שם הופעלה תוך שניה הגנת אנטי-זולה רצחנית והיא הפיסקה לתת לי לגעת בה והפכה את השפת גוף שלה ליותר סגורה ופחות נינוחה.
אמרתי אין ברירה נסגור מספר נקבע פגישה לבד ומשם אני אסגור כמו שצריך.
פה הייתי צריך להיו יצירתי, כי איך מקשים מספר ממשהי שסגורה מאחורי חומת אנטי-זולה? אז ביקשתי לראות את הטלפון שלה התחלתי לדבר על המכשיר לאט לאט היא נרגעה (כל זה שהידיד לידינו) ואז הוצאתי את המכשיר שלי (E72) עם מקלדת מלאה ואמרתי לה, תגידי את חושבת שאת מסוגלת להתדר עם מקשים כאלה? היא נענתה לאתגר בחיוב, ואמרה בטח! אז אמרתי לה, נראה אותך רושמת את המספר שלך.
וככה סגרתי מספר.
אבקש תגובות בונות, תודה![]()

ציטוט ההודעה
... סתם. מספיק להסביר לו בנימוס שאתה מעוניין בבחורה. קיים סיכוי שהוא אפילו יעזור לך.

בגלל זה חרגתי ממנהגי וסגרתי רק מספר, הבנאדם התנפל עלי כמו רוטווילר אחוז כלבת בזמן שאני משחק לה בשיער משכיב אותה על הברכיים שלי כשהיא אומרת אני עייפה ורוכן אליה ולוחש לה באוזן.