קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[דיווח שטח]- יומולדת לחבר.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ברירת מחדל [דיווח שטח]- יומולדת לחבר.

הקדמה:
    קצת רקע כללי עלי, אני תלמיד עולה לי"א בן 16. אין לי מראה יוצא דופן, אני די ממוצע ואפילו די שמן.
    לומד תאורייה של פיקאפ כבר קרוב לשנתיים, מתוכם באופן רציני ומעשי שנה בדיוק.

טוב, בעיקרון תכננתי לכתוב את זה אתמול בלילה כשהכל עוד היה טרי בראש אבל הייתי עייף באופן נואש.

אז ככה, הייתי אמור להגיע לפארק מסויים לימולדת של חבר אני מתקשר לחבר שלי לשאול איפה הוא הוא אומר לי שהוא עוד לא יצא ושהוא מתלבש תוך שתי דקות שאני יחכה לו מתחת לבית שלו.

אנחנו מתחילים ללכת לכיוון הפארק של הימולדת והוא מקבל טלפון עונה מדבר מנתק שואל אותי אם בא לי ללכת לאיזה מקום בדרך להביא כמה אנשים שלא יודעים איך להגיע כשהוא אמר לי שיש שם איזה 4 בנות אמרתי ב-כיף. (אמרתי לעצמי אם אני מכיר אותם מצויין, אם לא לא נורא עדין כשאני ועוד חבר מגיעים עם 4 בנות לפארק זה חתיכת סושאל פרופ). בקיצור הגענו לפארק יצרתי אינטראקציה בערך עם כל מי שהייתה נראת מעל בסדר, תוך שאני מסתובב מחוייך בין החברים כולם קופצים אלי להגיד לי שלום.

למעשה לא ממש בחרתי מטרה ואני ישבתי והתייחסתי למטרה כ"הבחורה שנראת הכי טוב שבסביבה כרגע" ואז הבנתי שאין לי ככה רצף שיחה ואני מבזבז זמן. קמתי והלכתי להתיישב עם שני חברים באיזור עם שתי בנות שאחת מהם אני מכיר ואחת לא, אז סימנתי סוף סוף מטרה, ההיא שאני לא מכיר HB8 השתבלבתי בשיחה שלהן כדרך אגב אני לא זוכר בדיוק איך, ואז הובלתי אותה לכיוון שאני רציתי
    (פה נעזרתי המון בידע מסדרת המאמרים של TheNuts) והכנסתי סיפורי DHV. גרמתי לה להשקיע באינטראקציה כשהיא סיפרה לי רקדנית וביקשתי ממנה להופיע לפני כולם, היא עשתה את זה! ואח"כ הצלחתי לבודד אותה לזמן מסויים התחלתי עם קינו ונוחות תיכננתי לסגור לפחות KC אבל אז הגיע מכשול לא צפוי ששנוא על אמני הפיתוי. הידיד ההומו! הוא בחור נדבק שלא הבין את הרמז המאוד עבה שהוא קיבל להתנדף. בגלל שפתאום הוא היה שם הופעלה תוך שניה הגנת אנטי-זולה רצחנית והיא הפיסקה לתת לי לגעת בה והפכה את השפת גוף שלה ליותר סגורה ופחות נינוחה.
    אמרתי אין ברירה נסגור מספר נקבע פגישה לבד ומשם אני אסגור כמו שצריך.

פה הייתי צריך להיו יצירתי, כי איך מקשים מספר ממשהי שסגורה מאחורי חומת אנטי-זולה? אז ביקשתי לראות את הטלפון שלה התחלתי לדבר על המכשיר לאט לאט היא נרגעה (כל זה שהידיד לידינו) ואז הוצאתי את המכשיר שלי (E72) עם מקלדת מלאה ואמרתי לה, תגידי את חושבת שאת מסוגלת להתדר עם מקשים כאלה? היא נענתה לאתגר בחיוב, ואמרה בטח! אז אמרתי לה, נראה אותך רושמת את המספר שלך.

וככה סגרתי מספר.

אבקש תגובות בונות, תודה
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 13-08-2010 בשעה 02:34.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    30

יפה אחי כל הכבוד! יאללה קבע פגישה ותן לה בראששש XD
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

הידיד ההומו הוא לא כזה שנוא על כל אומני הפיתוי
    אותי הם בעיקר מצחיקים.

ז'תומרת, יש שלושה מצבים:
    1. AFC שהיה מת להתחיל אותה כמו שאתה עושה בדיוק עכשיו רק שאין לו אומץ לעשות כבר את הצעד והוא משלים עם המצב שלו באזור הידידות.
    2. הידיד הוא באמת הומו והוא מתפקד בתור החברה שלה.
    3. הידיד באמת הומו וחושב שיש לו סיכוי אתך.

מצב 1 הוא הכי נפוץ (כנראה שזה מה שהיה גם אותו ידיד) והפתרון שלו הוא די פשוט. תשתדל לא להיות ברוטאלי מדי כשאתה מתעלם ממנו.
    מצב 2 הוא קצת יותר מסובך כי אתה צריך להיות נחמד אליו, להוכיח לו שאתה ראוי להיות החבר של הידידה שלו וכמה שיותר מהר למצוא דרך לפרק את הסט הזה כדי לבודד (שוב) את המטרה.
    אבל אם מדובר במצב 3 - !You're on your own, pal ... סתם. מספיק להסביר לו בנימוס שאתה מעוניין בבחורה. קיים סיכוי שהוא אפילו יעזור לך.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 13-08-2010 בשעה 05:34.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אולי הגזמתי עם "אומני הפיתוי" שנוא עלי

המצב הוא 2 בוודאות בגלל זה חרגתי ממנהגי וסגרתי רק מספר, הבנאדם התנפל עלי כמו רוטווילר אחוז כלבת בזמן שאני משחק לה בשיער משכיב אותה על הברכיים שלי כשהיא אומרת אני עייפה ורוכן אליה ולוחש לה באוזן.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 13-08-2010 בשעה 05:59.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

יצאת מהר מידי מהסט, העובדה שהיא הפסיקה להגיב אליך בסבבה כי הוא היה שם לא אומרת שאתה צריך לעזוב אותה בשקט.
    דבר ראשון, כשמישהו נכנס לסט, אתה צריך להכיר אותו - הדרך הכי טובה הוא להגיד לה להכיר לך אותו, או אם אתה כבר מכיר אותו,
    תדבר איתו. תבין שלא נוח לה לגעת בך לידו - אז תוציא אותה משם. תבודד. תשאל אותה אם בא לה לבוא איתך ללכת לקנות שוקולד או משהו,
    זה לא באמת משנה מה - תגיד לה לבוא איתך ותצדיק את עצמך. היא תעדיף לבוא איתך מאשר להשאר שם - אם ליטפת אותה עד עכשיו, והיה לה סבבה ונעים והכל, למה שהיא תרצה שזה יפסיק?

הצלחת ליסגור בסוף מספר יפה
    אבל כמו שנאטס אמר יכלת להמשיך לנסות לבודד מהידיד ההומו
    נשמע שהייתה משיכה טובה לא הייתה אמורה ליהיות בעיה לבודד

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אתה צודק, אבל השעה הייתה 2:16 בלילה בערך, כמעט כולם הלכו, ישבנו אני והיא אחרי שבודדתי אותה בפעם הראשונה לפרק זמן קצר, ואז הוא נדבק, הסיכוי שהיא הייתה נותנת לו להישאר שם לבד לא נראה לי גבוה במיוחד. מה שכן יצרתי איתה היום קשר טלפוני (בכל זאת אז קיבלתי רק מספר ואני לא הכי מבסוט אבל אני לא מוותר) היא ענתה "הלו" עם קול נורמאלי פחות או יותר ואז אמרתי "הלו?" והיה פיק של עלייה בהתרגשות ורעד בקול שלה כשהיא אמרה "מרום?". דיברנו איזה דקה וחצי ואז היא שאלה אותי מה אני עושה היום בערב, אמרתי שאני מתכנן לצאת עם כמה חברים לX, היא אמרה שגם היא תהיה באזור. אמרתי נו אז מה הבעיה תבואי? היא אמרה אוקיי אולי אני יבוא. אמרתי תחזרי על זה שוב? מה אולי אני אבוא. לא לא תחזרי על זה, אבל בלי האולי. היא אמרה טוב אני באה .

אני אפגש איתה היום ואיישם את העצות, ואז אכתוב דיווח עדכני.

תודה לכולם

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שיהיה בהצלחה! מצפה לקרוא את הדיווח אחרי היום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect