עם השנים מספר השגרירים שלנו בחו"ל רק הולך וגדל, והגיע הזמן שיהיה להם אשכול מיוחד.
*שחקנים נוספים יתווספו בהמשך*
עם השנים מספר השגרירים שלנו בחו"ל רק הולך וגדל, והגיע הזמן שיהיה להם אשכול מיוחד.
*שחקנים נוספים יתווספו בהמשך*
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 01-09-2010 בשעה 14:17.
|
|
אין ספק שהשחקנים הישראלים המצליחים ביותר בשנים האחרונות הם דודו אוואט ויוסי בניון.
רוב השחקנים עוברים לבלגיה ואחרי שנה שנתיים בלי הרבה דקות משחק חוזרים לישראל.
רק חבל שיוסי בניון לא כ"כ מקבל דקות משחק בצ'לסי![]()
דיון מושקע מאוד איתיושששש כל הכבוד אח שלי
לפי דעתי ודעת הרוב, יוסי בניון היה ותמיד יהיה הייצוא הכי טוב שלנו לחו"ל, הוא מבקיע ומבשל בתדירות גבוהה, משתתף ופעיל במשחקים ותורם לקבוצה שלו בכל דרך שרק אפשרית, שחקן נשמה, שחקן שקל לחבב ולאהוב.
בנוגע לדקל קינן אני מאוד מאוכזב מהעזיבה שלו מחיפה, הוא שחקן שאהבתי מאוד אישית, ושתרם רבות לקבוצה בזמן השהות הדיי ארוכה שלו אצל השדים הירוקים, חבל שבבכורה שלו בבלקפול הוא פישל וקבוצתו הושפלה 6-0, עם תרומתו האישית להפסד.
בעניין בירם כיאל, שחקן שגם אהבתי בחיפה, ואני בינתיים מרוצה מהייצוג שלו בסלטיק, לפי מה שנאמר בכתבות הוא בישל שער ממרחק של בערך 40 מטר, ועזר לקבוצתו בזרימת המשחק הכוללת.
אליניב ברדה לא שחקן גדול, ולא שומעים עליו הרבה בארץ, לא אדבר עליו משום שהוא לא מעניין אותי.
שלומי ארבייטמן היה השחקן האהוב עליי ביותר בחיפה..לאחר 28 השערים האדירים שלו בעונה שעברה, אני מאחל לו רק טוב בגנט, ומקווה שיעלה ויצליח בקבוצות גדולות ומפורסמות יותר.
נקודה למחשבה - 4 משחקני הטור הזה הם שחקני חיפה לשעבר, מתוכם שלושה עברו השנה מחוץ לקבוצה.
ננעץ.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
אכן גאווה ישראלית =] אני חושב שמעל כולם זה יוסי בניון כמובן הגדול בדורו והכל הזמנים לדעתי. נתן גול בכורה ב 4 דקות על המיגרש כל הכבוד לו. לגבי השחקנים שמשחקים בליגה הבלגית לא יודע מה להגיד לא התקדמות גדולה מהליגה שלנו לדעתי..
אחי כל הכבוד על ההשקה .
שכחת את נס זמיר , טל בן חיים , זאב חיימוביץ' , ביברס נאתכו , דודו אוואט , אוהד לויטה השוער המעולה , אלמוג כהן ..
אה סבבה סליחה![]()
צודק, בניון בהחלט עושה עבודה נהדרת ומייצג אותנו בכבוד, הגיע לטופ שבטופ, לגבי ה"בלגים" זה סוג של הליגה שלנו רק קצת יותר משופרת, לא מרגישים כמעט הבדל, בגלל שזה חו"ל נחשב אז הם עוברים, לדעתי עדיף שלא היו עוברים לשם כי זה לא התקדמות גדולה.
אמרתי שיתווספו שחקנים בהמשך, אני מאמין שעד סוף אני יוסיף את כולם, ותודה אחי, גם לך עידנושש
![]()
אשכול מושקע מאד אחי!(:
תוסיף גם את אברהם גרנט אחר כך עם מי שאמרו לך גם להוסיף אם יהיה לך זמן...
אני חושב שצ'לסי היא המקום המתאים לבניון ואני חושב שגם אחר המשחק האחרון שלו הוא יקבל ותר דקות משחק(:
דודו אוואט כולם יודעים שהוא שוער מצויין וגם לויטה אחלה(:
בן חיים ולמוג כהן הם אחלה למרות שהםנחלשו בשנים האחרונות...
חבל על ברדה וארבייטמן,עדיף כבר הליגה הישראלית על הליגה הבלגית...
ואני מקווה מאד שגם כיאל וקינן יצליחו בקבוצות החדשות(:
נערך לאחרונה על ידי Taker; 23-08-2010 בשעה 16:06.
ללא ספק יוסי בניון הוא הצלחה גדולה מאוד, הוא כל הזמן הזה לא יורד ברמה הוא רק עולה ועולה ועולה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 24-08-2010 בשעה 18:29.
משחק מצווין הערב לדודו אוואט נגד ריאל מדריד הצלי את הקבוצה שלו לבד.
עומר צודק בהחלט! 0-0 ענקי מול מאיורקה, ניר אומר שמוריניו בוחן את ההרכב אבל אני לא ממש חושב
כל הכבוד לדודו, שרק ימשיך ככה!
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.