קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 14:14
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:04
  4. [עזרה] Outpost.
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

עזרה עם HB 8

ברירת מחדל עזרה עם HB 8

לא מזמן הכרתי 2 בנות - HB 8 ו B 4 כמובן המטרה הייתה ונשארה ה HB 8
    ואני ועוד כמה חברים נפגשנו איתן הרבה.. והפצצתי בנגים וDHV ואני חושב שבשבוע הראשון שהכרנו אותן , יצרתי משיכה.
    עכשיו הבעיה : ברוב טמטומי אחרי שבוע ניתקתי איתן קשר.. ודיי הלכה המשיכה , עכשיו לפני בערך שבועיים אחרי 3 שבועות שלא דיברתי איתה, שוב חידשנו קשר.. והזמנתי אותה ואת חברה שלה לבית ריק של חבר , פה הבעיה - חברים שלי הם קוקבלוקרים אבל ממש! לא הייתה שניה שהיא הייתה פנויה , ופשוט ישבתי וחיכיתי שהיא תפנה אלי (היא קראה לי בסוף) אבל עדיין, גם שהיא קראה לי חברים שלי לא נתנו לי להיות איתה לבד והתנפלו עליה. עכשיו אני מפחד שהיא תימשך לאחד החברים שלי למרות שהם AFC כמעט כולם, אז מאיפה אני ממשיך את זה מפה? מה אני אמור לעשות? להזמין אותה שנהייה רק שנינו?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

קודם כל נתחיל מזה שתמצא חברים חדשים O_O
    עכשיו אמרת שהיא קראה לך... אני לא יחכה לפירוט חח אבל אני מאמין שזה היה IOI מאוד נחמד ואני מאמין שגם היא שמה לב לחברים הקוקבלוקרים שלך וזה גם עצבן אותה.
    אם יש מספיק נוחות, תזמין אותה לדייט לדעתי לא תהיה שום בעיה.

רציני אבל, תשיג חברים חדשים.... מי ידחוף אותך להצלחה אם לא הם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אם חברים שלה התנפלו עליה ולא נתנו לה ספייס אז היא כנראה גם לא ממש נמשכת אליהם. אתה יכול אולי לציין את זה שחברים שלך מפגרים, להגיד לה במסיבה משהו בסגנון "וואי הם ממש עלוקות היום". אם היא מסכימה איתך כנראה שהיא גם רוצה להיות איתך לבד, ואז אתה פשוט יכול להציע לה לבוא איתך שנייה למטבח להביא משהו, או ללכת איתה לקנות משהו מהמכולת. אם אחד החברים שלך מנסה להידחף, אתה יכול להגיד לה משהו כזה: "את לא יודעת שהוא נדחף רק כי הוא מעוניין בך? אם תראי לי שאת לא מעוניינת הוא יעזוב. אם תיתייחסי ברצינות לכל אחד כזה את סתם תבזבזי את הזמן שלך" / "את מעוניינת בX(זה שנדחף)? אם לא אז למה את מבזבזת עליו את הזמן שלך?". אם היא עושה את זה, אז היא שלך - היא איתך לבד, נתת לה עצה והיא פעלה לפיה - היא רוצה אותך ואתה רוצה אותה - עכשיו אתה מראה לה שאתה נמשך אליה (אתה בטח מכיר אותה ויודע מה התכונות שלה ומה אתה אוהב בה - זה השלב בו אתה מציין זאת). אח"כ מגיע שלב יצירת הנוחות - אתה יכול לשתף אותה בדעות שלך לגבי אנשים(אתה יכול לדוגמה להגיד בהקשר של העניין הקודם שאין היום הרבה אנשים שמקדישים תשומת לב לאחרים אם אין להם אינטרס, ושאתה חושב שצריך לתקן את זה. פה גם אתה יכול לה שאתה מעריך אותה על זה שהיא נחמדה לחברים שלך, וזה בעצם מתקשר לשלב הקודם כי אתה מחמיא לה), מה הוא העולם האידאלי בשבילך, לאן אתה חושב שצריך כל אדם לשאוף בחיים, תנסה לנתח את האישיות שלך ושלה(אתה יכול לדוגמה להגיד את ממש סובלנית כלפי אנשים, הייתי רוצה להיות גם יותר סובלני) וכו'. אם אתה נתקע אז אתה יכול להשתמש ברוטינת הקוביה למשל. מפה כבר יצרת נוחות, תעבוד לפי השלבים הבאים של מיסטרי(תקרא את אחד המדריכים בקיצור).

אם היא לא מנפנפת את חברים שלך, אתה יכול להגיד לה שאותך הם בכל זאת מעצבנים, ותציע לה ללכת למקום יותר שקט כי לך הם שיגעו את השכל. ואם אתם הולכים למקום שקט, חבר שלך נדחף והיא לא מנפנפת אותו - אז תתחיל לעקוץ אותו ולעשות לו קוקבלוק בחזרה. מכיוון שאתה פיקאפיסט אתה תוכל להשתמש בידע שלך כדי לנטרל אותו בצורה משמעותית. אם הלכתם לקנות חטיפים, תשאל אותו: "בשביל מה צריך 3 אנשים כדי לקנות חטיפים?"... הוא כנראה ישתתק כי לא יהיה לו מה להגיד ואז אתה יכול להגיד: "אתה באמת חושב שזה יעבוד לך עם הHB 8 ?" פה הבחורה כנראה תצחק עליו והוא יהיה נבוך, ובקיצור עשית לו K.O.
    אם הוא עוקץ אותך בחזרה תתחמק עם משהו מצחיק ותהיה easy-going כזה, תגיד: "אני בכלל לא מתחיל איתה, אנחנו ידידי נפש לכל דבר ועניין" (פה היא גם מתחילה לחשוב שאולי אתה לא בעניין ושהיא צריכה להתאמץ יותר כדי למשוך אותך). אתה גם יכול להגיד: "מישהו צריך ללוות אותה כדי שלא תיאנס בדרך" - אם הוא אומר "למה שזה לא יהיה אני?" אז תחזיר לו "כי אני חזק יותר ממך"

בקיצור, תנסה שהבחורה תנפנף אותם, אם לא תנפנף אותם אתה או אפילו תעקוץ אותה על זה שהיא אוהבת צומי (זה מעיד על חוסר ביטחון עצמי לפעמים)

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תחליף חברים...
    בכל מיקרה זה IOI שהיא קראה לך ואין מצב שהיא תימשך אליהם, זה ניראה שהם מציקים לה וזה.
    אם אתה נשאר אדיש ליחס שלה אלייך וכל השאר מתנפלים עלייה ומציקים, אצל מי ניראה לך הערך יותר גבוה, אצלך או אצלם?
    ברור שאצלך.
    אם נדחפים אתה יכול להעיף אותם וגם להראות ערך גבוה באותו הזמן, תהיה אמו מולו (ככה אומרים את זה ניראה לי, זכר אלפא מול שני).
    תעקוץ אותו ושטויות כאלה שהוא לא ירגיש בנוח.
    בכל מיקרה אתה גם יכול לדבר איתם ולהגיד להם להפסיק, אמרת שהם חברים שלך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    אם חברים שלה התנפלו עליה ולא נתנו לה ספייס אז היא כנראה גם לא ממש נמשכת אליהם. אתה יכול אולי לציין את זה שחברים שלך מפגרים, להגיד לה במסיבה משהו בסגנון "וואי הם ממש עלוקות היום". אם היא מסכימה איתך כנראה שהיא גם רוצה להיות איתך לבד, ואז אתה פשוט יכול להציע לה לבוא איתך שנייה למטבח להביא משהו, או ללכת איתה לקנות משהו מהמכולת. אם אחד החברים שלך מנסה להידחף, אתה יכול להגיד לה משהו כזה: "את לא יודעת שהוא נדחף רק כי הוא מעוניין בך? אם תראי לי שאת לא מעוניינת הוא יעזוב. אם תיתייחסי ברצינות לכל אחד כזה את סתם תבזבזי את הזמן שלך" / "את מעוניינת בX(זה שנדחף)? אם לא אז למה את מבזבזת עליו את הזמן שלך?". אם היא עושה את זה, אז היא שלך - היא איתך לבד, נתת לה עצה והיא פעלה לפיה - היא רוצה אותך ואתה רוצה אותה - עכשיו אתה מראה לה שאתה נמשך אליה (אתה בטח מכיר אותה ויודע מה התכונות שלה ומה אתה אוהב בה - זה השלב בו אתה מציין זאת). אח"כ מגיע שלב יצירת הנוחות - אתה יכול לשתף אותה בדעות שלך לגבי אנשים(אתה יכול לדוגמה להגיד בהקשר של העניין הקודם שאין היום הרבה אנשים שמקדישים תשומת לב לאחרים אם אין להם אינטרס, ושאתה חושב שצריך לתקן את זה. פה גם אתה יכול לה שאתה מעריך אותה על זה שהיא נחמדה לחברים שלך, וזה בעצם מתקשר לשלב הקודם כי אתה מחמיא לה), מה הוא העולם האידאלי בשבילך, לאן אתה חושב שצריך כל אדם לשאוף בחיים, תנסה לנתח את האישיות שלך ושלה(אתה יכול לדוגמה להגיד את ממש סובלנית כלפי אנשים, הייתי רוצה להיות גם יותר סובלני) וכו'. אם אתה נתקע אז אתה יכול להשתמש ברוטינת הקוביה למשל. מפה כבר יצרת נוחות, תעבוד לפי השלבים הבאים של מיסטרי(תקרא את אחד המדריכים בקיצור).

אם היא לא מנפנפת את חברים שלך, אתה יכול להגיד לה שאותך הם בכל זאת מעצבנים, ותציע לה ללכת למקום יותר שקט כי לך הם שיגעו את השכל. ואם אתם הולכים למקום שקט, חבר שלך נדחף והיא לא מנפנפת אותו - אז תתחיל לעקוץ אותו ולעשות לו קוקבלוק בחזרה. מכיוון שאתה פיקאפיסט אתה תוכל להשתמש בידע שלך כדי לנטרל אותו בצורה משמעותית. אם הלכתם לקנות חטיפים, תשאל אותו: "בשביל מה צריך 3 אנשים כדי לקנות חטיפים?"... הוא כנראה ישתתק כי לא יהיה לו מה להגיד ואז אתה יכול להגיד: "אתה באמת חושב שזה יעבוד לך עם הHB 8 ?" פה הבחורה כנראה תצחק עליו והוא יהיה נבוך, ובקיצור עשית לו K.O.
    אם הוא עוקץ אותך בחזרה תתחמק עם משהו מצחיק ותהיה easy-going כזה, תגיד: "אני בכלל לא מתחיל איתה, אנחנו ידידי נפש לכל דבר ועניין" (פה היא גם מתחילה לחשוב שאולי אתה לא בעניין ושהיא צריכה להתאמץ יותר כדי למשוך אותך). אתה גם יכול להגיד: "מישהו צריך ללוות אותה כדי שלא תיאנס בדרך" - אם הוא אומר "למה שזה לא יהיה אני?" אז תחזיר לו "כי אני חזק יותר ממך"

בקיצור, תנסה שהבחורה תנפנף אותם, אם לא תנפנף אותם אתה או אפילו תעקוץ אותה על זה שהיא אוהבת צומי (זה מעיד על חוסר ביטחון עצמי לפעמים)
    דוגמא מאוד חמודה... אני גם מאמין שאפשרי להצליח עם ה"תוכנית" הזאתי. הבעיה שאתה מביא לו פה מבצע צבאי.
    אנונימי, אני מציע לך לא לשנן כל מילה למה שהוא אמר כי אז אתה סתם תסתבך אם תקבל תגובה לא רצויה.
    גיימ זה משהו שבא לך טבעי זה לא אמור להיות מוכן בראש, מה שבראש שלך באותו רגע-לך על זה.

אין בעיה להכין תרגיל בשרוול למצב שיש שתיקה או כל מצב אחר שאתה רואה את השתיקה מרחוק אבל אף פעם לא לתכנן! פשוט לא! (באחריות)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    דוגמא מאוד חמודה... אני גם מאמין שאפשרי להצליח עם ה"תוכנית" הזאתי. הבעיה שאתה מביא לו פה מבצע צבאי.
    אנונימי, אני מציע לך לא לשנן כל מילה למה שהוא אמר כי אז אתה סתם תסתבך אם תקבל תגובה לא רצויה.
    גיימ זה משהו שבא לך טבעי זה לא אמור להיות מוכן בראש, מה שבראש שלך באותו רגע-לך על זה.

אין בעיה להכין תרגיל בשרוול למצב שיש שתיקה או כל מצב אחר שאתה רואה את השתיקה מרחוק אבל אף פעם לא לתכנן! פשוט לא! (באחריות)
    חח ברור שהוא לא אמור להשתמש בזה, לא נראה לי שמישהו יכול להכין כזה דבר ראש ולזכור כל פרט ופרט, וכמובן שזה גם לא טוב. אבל הדוגמאות אמורות לעזור להבין בערך מה צריך לעשות, והגישה שצריך לנקוט.
    אני דווקא בעד לתכנן, אבל כמובן שלא יותר מידיי. להכין דברים מראש זה באמת גרוע, אבל לדעתי זה לא יכול להזיק לבוא עם רעיון כללי וגישה כללית מראש. גם להריץ סיטואציות בראש יכול לעזור, כדי שלא תהיה מופתע במקרים מסויימים. הכי טוב לדעתי זה להחליט מראש מה אתה רוצה לעשות, ואז בסט עצמו להחליט איך אתה עושה את זה. (להחליט למשל שאתה עוקץ את אחד החברים, ובזמן אמת לחשוב על עקיצה שתתאים לסיטואציה)
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 22-08-2010 בשעה 20:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברגע שהגעת ל"מסיבה" הזאת... היית צריך לבוא לעשות קצת כיף ופשוט להגיד טוב חברים יש לי מסיבה אחרת... ולהתחפף...

מה שאני רוצה לומר שאתה לא צריך לכוון על בחורה אחת (בערב אחד)... אני כנראה ב"שכבת גיל" אחרת (בן 27) אבל אחד הפוסטים היפים שקראתי בזמנו של סטייל אומר לצאת 4 פעמיים בשבוע למסיבות\פאבים 4 פעמיים בשבוע!!!! כל ערב ל4 שעות... כל שעה ל"פתוח" 4 סטים...כלומר 25 דקות לקבוצה (פחות מ25 דקות למטרה)...
    זה המטרה... תכוון לשם ואחרי שנתיים שלוש של "משחק" אתה תיהיה במקום אחר...

תראו.. כולכם אומרים לי תחליף חברים. החוק הראשון והחשוב הוא bros before hoe's .. החברים שלי האלה הם חברים מכיתה א' (רובם) ובגלל זה זה בכלל לא אפשרות. דבר שני.. אני מפחד שהלכתי איתה יותר לאיזור הידידים, מה אני יכול לעשות נגד הדבר הזה , ושלא יראה מוזר?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יצרת משיכה,אולי בצורה נורא פרימיטיבית,אבל יצרת.
    העובדה שלא ראית אותה איזה שבוע שבועיים לא אומר שירדה המשיכה,עובדה,אתה עדיין רוצה אותה,למה שזה לא יהיה הפוך ? הקטע הוא שהיא חשבה שאתה כבר לא מעוניין וירדה מהעיניין גם כן,בעצם עשית לה קרוב רחוק בלי שום סיבה ויצאת קצת חומוס אבל בסדר...

במסיבה היא רצתה אותך,תאמין לי שלא בעיה לבודד,אפילו לומר לה לבוא איתך רגע לחדר אתה רוצה להראות לה משהו בפייסבוק,או לקחת אותה רגע החוצה...אחרי שבידדת תיצור קצת מתח מיני עם קינו וכל הכלים שאתה מכיר תוך 5 דקות בערך ותנשק,זה הכול.

היא לא תימשך לחברים שלך,הם AFC'S שמתנהגים כמו ילדים קטנים,למה שהיא תימשך לזה ?

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תראו.. כולכם אומרים לי תחליף חברים. החוק הראשון והחשוב הוא bros before hoe's .. החברים שלי האלה הם חברים מכיתה א' (רובם) ובגלל זה זה בכלל לא אפשרות. דבר שני.. אני מפחד שהלכתי איתה יותר לאיזור הידידים, מה אני יכול לעשות נגד הדבר הזה , ושלא יראה מוזר?
    לפי מה שאתה מספר אתה לא באזור הידידות. ומה הקשר המשפט הזה בכלל? אם הם באמת חברים כל כך טובים למה הם כאלה חארות שהורסים לך איתה? אם אחד החברים שלך באמת היה מרגיש אליה משהו+היה יכול לעשות עם זה משהו ולא רוצה סתם לעשות דפוק זרוק הוא היה אומר לך.

לגבי סנופקין- מחזק. בסך הכל הרוב המוחלט של ההודאות פה על אותו עיקרון תפנים קצת ולך על זה! בהצלחה =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect