לדעתי אניימה הוא צריך להיות לפחות בליגה גרמנית...
|
|
אני לא יכול להצביע על שחקן אחד בלבד, כי לכל שחקן יש תפקיד משלו, כמעט בחיים מגן או בלם לא יהיה מפורסם יותר מחלוץ או קשר, כי הוא עושה עבודת הגנה והתהילה לא ממש מגיעה אליו ישירות, אלא רק בעקיפין כחלק מתוצאת המשחק בעזרת התרומה ההגנתית שלו.
אין המון שחקנים מוכשרים בארץ, ארבייטמן היה סקורר, אבל שחקן דיי גולם, כיום אני יכול להצביע על גולסה, רפאלוב, שכטר, בן סהר, יצחקי ועוד מספר שחקנים בינוניים+ .
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
גילי ורמוט
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
שכחתם את אדריאן סילבה? אלכסנדר זהבי? ליאור רפאלוב? יניב קטן?
מה יניב קטן קשור?
אולי אכזבת העונה?! כן! אכזבת העונה...
אדריאן סילבה? 2 משחקים זהו, שחקן העונה!
מי זה בכלל זהבי ?!
ורפאלוב ? שחקן מעולה אבל לא מתקרב לשכטר \ ורמוט \ אניימה
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
בואו נניח את הקלפים על השולחן, יש בקושי שחקן ישראלי אחד ששווה מעל מיליון יורו, דיברתי על זה עם חברים שלי בערך שעה.
אניימה השוער הטוב בארץ ורק בזכותו הפועל לא קיבלו אתמול שלישייה (ואת זה גם אוהדי הפועל אמרו), אבל הוא רכש זר.
וורמוט שחקן צעיר, מוכשר, אבל לא שווה את המיליון יורו כרגע כי אין לו תוצרת כמו של הדרישה לקשרים בעולם או לפי הביקוש בחו"ל של קשרים.
העסקה של יצחקי הייתה ממש מוגזמת, בגלל שבית"ר וקורנפיין עשו סיבוב על התחת של ת"א עד שמצאו מחיר שהתאים להם, הוא לא שווה את המיליון שקל.
ארבייטמן שחקן סקורר, אבל לא יותר מזה, הוא שחקן בינוני באובר-אול, אבל שוב, הביקוש בחו"ל הוא לסקוררים, אם הם מבקיעים, גם אם אין להם שכל הם יביאו אותו, וחוץ מזה שהוא בינתיים לא עושה ניסים ונפלאות בגנט.
השחקן הישראלי היחידי ששווה משהו לא משחק בארץ, והוא יוסי בניון, אין פלא שהוא משחק בקבוצות כמו ליברפול וצ'לסי בשנים האחרונות במשכורת עתק וסכום העברה אדיר יחסית לישראלי, במשחק של צ'לסי אמש הוא נכנס בדקה 89 והבקיע שער בדקה אחת בלבד בניצחון 6-0 על וויגאן והיה בעצם לישראלי היחיד שהצליח לנצח עם קבוצתו אתמול בניגוד לדקל קינן ואברם גרנט.
לסיכום, לא משנה כמה תתווכחו, מחירי השוק לשחקנים ישראליים בליגת העל הם סתם מפוצצים, בד"כ שחקן שמשחק בשכר של 500 אלף לעונה לא שווה חצי מזה, ואין מה לעשות עם זה.
ושתדעו לכם, קנה המידה המקובל בארץ לשחקן מצליח וטוב הפך להיות האם הוא משחק בארץ או לא, ואני לא מאשים את מי שחושב כך, בגלל שבארץ, פשוט בקושי יש סחורה טובה.
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 22-08-2010 בשעה 12:09.
Professional Spammer
Since 2010-
השחקן הזר הכי טוב בארץ בשנים האחרונות הוא ללא ספק אניימה, הוא צריך לחפש לו קבוצה מחוץ לגבולות ישראל לפורטו או קבוצה ברמה כזאת.
גילי ורמוט ואיתי שכטר הם לדעתי השחקנים הטובים ביותר בליגת העל נכון לשנת 09/10.
טוב, אז לדעתי השחקן הזר הכי טוב בארץ הוא ללא ספק אדיראן סילבה או דאגלס דה סילבה, ולגבי השחקן הישראלי, לדעתי או מאור בוזגלו או גילי ורמוט.
לדעתי אניימה אם יכולת כמו שלו הוא כבר מזמן לא היה צריך להיות בהפועל...
אחרי אתמול , מה אתם אומרים על מוחמד גאדיר ואדריאן סילבה?
שכחתי לגמרי את מסיללה..
אחרי אניימה, השחקן הכי אהוב והכי ענק בליגה, יש לו פעולות מצילות משחק, בישל אתמול את השער לגאדיר, מציל אותנו כל פעם מחדש.
Professional Spammer
Since 2010-