התל אביביות צמאות לחלוץ בעקבות פציעותיהם של ללה ויצחקי בהפועל ובמכבי ופתחו במו"מ להחתמתו. מכבי נכנסה לתמונה היום, הפועל אחרי
![]()
http://www.one.co.il/Article/164455.html
התל אביביות צמאות לחלוץ בעקבות פציעותיהם של ללה ויצחקי בהפועל ובמכבי ופתחו במו"מ להחתמתו. מכבי נכנסה לתמונה היום, הפועל אחרי
![]()
http://www.one.co.il/Article/164455.html
|
|
ששחר יביא אותו לחיפה ...
שחקן מוכשר מאוד !
אני לא מבין מדוע על כל שחקן חייבת להיות מכירה פומבית, פשוט כל אחד מציע מחיר והמנצחת לוקחת את השחקן, בלי אלפי כתבות ודיונים על כמה ולמה ומתי ואיך, פשוט המציעה הגבוה יותר זוכה בשחקן.
בכל מקרה, טוטו תמוז צעיר מוכשר, ואני חושב שהוא יתרום רבות לכל קבוצה שאלייה יגיע, בגלל המחסור ביצחקי ובמגן האחורי של מכבי תל-אביב אני צופה שהיא תרכוש את תמוז ולא הפועל, שכל עמדותיה מאויישות.
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 24-08-2010 בשעה 01:17.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
לדעתי הוא יגיע למכבי ת"א בגלל סיבה אחת פשוטה הכסף של גולדהאר.
בית"ר ירושלים עם מצב כלכלי לא משכנע במיוחד למרות שהתקציב שלה הוא הרביעי בגדולו בארץ תתקנו אותי אם אני טועה, אבל בכל זאת היא עדיין צמאה לכסף.
נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 24-08-2010 בשעה 01:21.
מכבי חיפה עשו לו כבר מבחנים, אלישע לוי החליט - לא רוצה את תמוז.
עכשיו המירוץ בין התל אביביות, כפי שאני רואה - במידה ומכבי ת"א מחתימים אותו - מכבי הולכת בסוף העונה לפירוק.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
שמע, הם מוציאים סכומי כסף ענקיים, מה אתה חושב? גולדאהר יגיד שיראה את הקבוצה שלו לא לוקחת תארים?
אפילו במידה וייקחו גביע, נראה לך זה יכניס לו כסף כמו שהוא השקיע?
ליגה האירופית 70% מכבי ת"א מודחת
אליפות 30% הם לוקחים אליפות, כפי שהם נראים עכשיו ללא יצחקי והמשחקים הראשונים מתחילים בהפסדים
בכל זאת, זה נקודות מבוזבזות שהם יצטרכו להחזיר.
גביע ? מה הם יקחו גביע המדינה? כמה כסף זה כבר נראה לך? בטוח לא כמו שגולדהאר הכניס למוועדון.
תוך שנה ~ שנתיים גג, גולדהאר יברח ואני בטוח שלאבי נימני אין סכומים כאלה לשלם על חוזים, זה סיטואציה שיכולה להתרחש 50\50.
בית"ר ירושלים ! מי היה מאמין?! שנתיים ברציפות לקחו אליפות ומה עכשיו? בקושי תקציב לפתיחת העונה יש להם.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !