יש לי חברה בערך שבועיים.. והיא כל הזמן בוחנת אותי
לדוגמא, אתמול כנפגשנו היא אומרת לי שהיה איזה בחור שהתחיל איתה, הגבתי לזה ב"אוקיי..." ולא התרגשתי מזה או משהו, יותר מאוחר שדיברנו בטלפון, היא הזכירה את אותו בחור, אבל הפעם היא אמרה שבסוף הוא ביקש ממנה את המספר שלה והיא נתנה לו.
מבחינתי זה דיי שקוף שזה מבחן כי היא לא הזכירה את המספר טלפון מקודם, וגם במקרה הזה הגבתי למבחן כאילו זה שיט-טסט.. ואמרתי "כנראה שהוא עשה עבודה טובה כשהוא התחיל איתך =]"
ואז היא אמרה "למה אתה לא מתעצבן? כאילו בנאדם בא ומתחיל איתי ואני נותנת לו את המספר.. אתה אמור להגיד 'איפה הבנאדם הזה אני יהרוג את זה שהתחיל איתך'"
מבחן נוסף (גם אתמול)
אוקיי הקדמה למבחן: ביום הראשון שנפגשנו היא נתנה לי שיט טסט ואמרה שיש לי חבר, עברתי את המבחן, אבל אז שבוע אחרי זה (אחרי הKC) דיברנו על החבר שלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא אמרה שיש לה חבר.. ושאותו אחד שהיא סיפרה לי עליו ביום הראשון היה ילד שנישק אותה בשפתיים נשיקה של שנייה אחת, נשיקת ידידים כזאת (על הפה=/) ואני זוכר בוודאות שהיא אמרה שהיא התנשקה איתו כבר צרפתית עם לשון והכל.
אוקיי עכשיו למבחן
לפני יומיים היא אמרה שהיא הולכת להפגש אם אותו בחור שסיפרתי עליו בהקדמה (מפגש ידידים כזה, הם היו ידידים די הרבה זמן לפני שאני הכרתי אותה) ואחרי שהיא ראתה שלא ייחסתי לזה כל כך חשיבות (אמרתי "אוקיי ומתי את חוזרת" כלומר לא ייחסתי חשיבות לזה שהיא הולכת להיות יום שלם לבד עם בן שניסה לנשק אותה) אז היא טיבלה את זה, ויום למחרת (אתמול) היא אמרה לי שהוא אמר לה שהוא "רוצה אותה" (או אוהב אותה לא זוכר בדיוק) גם פה התייחסתי לזה כמו אל שיט-טסט (אני לא אומר שזה שיט-טסט, אני אומר שהתגובה הייתה כמו לשיט-טסט) פשוט אמרתי 'חחח נו זה לא היה ברור הבנאדם ניסה לנשק אותך בשפתיים, איך הוא לא יירצה אותך?' זאת הייתה התגובה שלי, כאילו התעלמתי לגמרי מהעניין שהם הולכים להיות לבד במשך כל היום ופשוט עניתי על זה כאילו אנחנו ידידים..
היו עוד כמה מבחנים דומים, אבל הבאתי רק 2 כדי להראות לכם למה אני מתכוון...
השאלה שלי היא: איך אני אמור להגיב למבחנים האלה? להגיב כאילו זה היה שיטטסט ולא להתרגש כל כך? או שלהראות שאכפת לי ולדאוג כשהיא עושה לי מבחנים כאלה?
אגב, אני רוצה רק להוסיף שבשני המבחנים, אני התנהגתי לנושא כאילו זה סתם נושא, לא ניסיתי לסחוט עוד פרטים כמו "מה איך הוא התחיל איתך" או "מתי הוא אמר לך שהוא רוצה אותך" פשוט לא ייחסתי למבחנים האלה יותר מידי חשיבות

ציטוט ההודעה