קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה] Infinity Ward: החברה ממשיכה להתפרק
    על ידי Funy בפורום Call Of Duty
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-04-2010, 21:31
  2. [כתבה] Infinity Ward: החברה ממשיכה להתפרק
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-04-2010, 19:48
  3. החברה שלי תמיד מבעסת אותי ,תמיד !
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 00:04
  4. ישש סוף סוף הסכימו לבחון אותי!!!כנסו!!
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 15:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

החברה ממשיכה לבחון אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל החברה ממשיכה לבחון אותי

יש לי חברה בערך שבועיים.. והיא כל הזמן בוחנת אותי
    לדוגמא, אתמול כנפגשנו היא אומרת לי שהיה איזה בחור שהתחיל איתה, הגבתי לזה ב"אוקיי..." ולא התרגשתי מזה או משהו, יותר מאוחר שדיברנו בטלפון, היא הזכירה את אותו בחור, אבל הפעם היא אמרה שבסוף הוא ביקש ממנה את המספר שלה והיא נתנה לו.
    מבחינתי זה דיי שקוף שזה מבחן כי היא לא הזכירה את המספר טלפון מקודם, וגם במקרה הזה הגבתי למבחן כאילו זה שיט-טסט.. ואמרתי "כנראה שהוא עשה עבודה טובה כשהוא התחיל איתך =]"
    ואז היא אמרה "למה אתה לא מתעצבן? כאילו בנאדם בא ומתחיל איתי ואני נותנת לו את המספר.. אתה אמור להגיד 'איפה הבנאדם הזה אני יהרוג את זה שהתחיל איתך'"

מבחן נוסף (גם אתמול)
    אוקיי הקדמה למבחן: ביום הראשון שנפגשנו היא נתנה לי שיט טסט ואמרה שיש לי חבר, עברתי את המבחן, אבל אז שבוע אחרי זה (אחרי הKC) דיברנו על החבר שלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא אמרה שיש לה חבר.. ושאותו אחד שהיא סיפרה לי עליו ביום הראשון היה ילד שנישק אותה בשפתיים נשיקה של שנייה אחת, נשיקת ידידים כזאת (על הפה=/) ואני זוכר בוודאות שהיא אמרה שהיא התנשקה איתו כבר צרפתית עם לשון והכל.

אוקיי עכשיו למבחן
    לפני יומיים היא אמרה שהיא הולכת להפגש אם אותו בחור שסיפרתי עליו בהקדמה (מפגש ידידים כזה, הם היו ידידים די הרבה זמן לפני שאני הכרתי אותה) ואחרי שהיא ראתה שלא ייחסתי לזה כל כך חשיבות (אמרתי "אוקיי ומתי את חוזרת" כלומר לא ייחסתי חשיבות לזה שהיא הולכת להיות יום שלם לבד עם בן שניסה לנשק אותה) אז היא טיבלה את זה, ויום למחרת (אתמול) היא אמרה לי שהוא אמר לה שהוא "רוצה אותה" (או אוהב אותה לא זוכר בדיוק) גם פה התייחסתי לזה כמו אל שיט-טסט (אני לא אומר שזה שיט-טסט, אני אומר שהתגובה הייתה כמו לשיט-טסט) פשוט אמרתי 'חחח נו זה לא היה ברור הבנאדם ניסה לנשק אותך בשפתיים, איך הוא לא יירצה אותך?' זאת הייתה התגובה שלי, כאילו התעלמתי לגמרי מהעניין שהם הולכים להיות לבד במשך כל היום ופשוט עניתי על זה כאילו אנחנו ידידים..

היו עוד כמה מבחנים דומים, אבל הבאתי רק 2 כדי להראות לכם למה אני מתכוון...
    השאלה שלי היא: איך אני אמור להגיב למבחנים האלה? להגיב כאילו זה היה שיטטסט ולא להתרגש כל כך? או שלהראות שאכפת לי ולדאוג כשהיא עושה לי מבחנים כאלה?

אגב, אני רוצה רק להוסיף שבשני המבחנים, אני התנהגתי לנושא כאילו זה סתם נושא, לא ניסיתי לסחוט עוד פרטים כמו "מה איך הוא התחיל איתך" או "מתי הוא אמר לך שהוא רוצה אותך" פשוט לא ייחסתי למבחנים האלה יותר מידי חשיבות

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    נריה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''לך אל הנמלה עצל ואם הוריה לא בבית תנצל!''

אין לי מושג למה התכוונת ומה התשובה

מורחקים
    שם פרטי
    נריה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''לך אל הנמלה עצל ואם הוריה לא בבית תנצל!''

מצטער

אני חושב שאם זה ממשיך ככה ואתה לא מרגיש אליה משהו חזק פשוט תשחרר יש גם דפוקות בשכל שלא מרוצות משום דבר שנותנים להן

או שלשם שינוי תראה לה שאכפת לך ממנה, כי יש סיכוי שבגלל שהיא לא מקבלת יחס אז היא עושה את כל זה
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 24-08-2010 בשעה 19:46.

תיהיה טבעי תראה שאכפת לך.
    היא יכולה להפגש עם ידיד אבל נגיד והיא אומרת לך שהוא אומר שהוא רוצה אותה אז תגיד לה משהו תראה שאכפת לך כי בסוף זה כבר מערכת יחסים זה בלי כל המשחקים האלה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

תגיד לה שתפסיק עם זה, שים לב גבולות אחי.
    אל תיתן לה לשחק בך.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

טיפה נסחפת :/

גם אם זה שיטסט נסחפת, יכול להיות שזה אמיתי.
    תפגין טיפה רגש
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שמע אחי הבחורה סתם רוצה צומי ,היא נשמעת רע מאוד לפי מה שתיארת אותה עד עכשיו.
    לגבי התגובות שלך,אם הבחורה כל כך אוהבת צומי,בעתיד אתה יכול לזרוק לה עצם פה ושם (במידה ואתה מוכן לסבול את זה שהיא רודפת אחרי תשומת לב) ולהגיב לדברים האלו בצורה שמראה שבאמת אכפת לך.

לגבי הסיטואציה כרגע,תגיד לה שלא בא לך על המשחקים שלה,שהיא תפסיק עם זה,אתה יודע שאין אף אחד והיא סתם מנסה לבדוק אותך ולסחוט ממך איזו תגובה אבל לא הולך לה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    שמע אחי הבחורה סתם רוצה צומי ,היא נשמעת רע מאוד לפי מה שתיארת אותה עד עכשיו.
    לגבי התגובות שלך,אם הבחורה כל כך אוהבת צומי,בעתיד אתה יכול לזרוק לה עצם פה ושם (במידה ואתה מוכן לסבול את זה שהיא רודפת אחרי תשומת לב) ולהגיב לדברים האלו בצורה שמראה שבאמת אכפת לך.

לגבי הסיטואציה כרגע,תגיד לה שלא בא לך על המשחקים שלה,שהיא תפסיק עם זה,אתה יודע שאין אף אחד והיא סתם מנסה לבדוק אותך ולסחוט ממך איזו תגובה אבל לא הולך לה.
    אמרתי לה את זה..
    והיום דיברתי איתה בקשר להוא שביקש ממנה מספר.. וצדקתי היא הודתה שהיא לא באמת נתנה לבחור את המספר

אגב לכל אלה שאמרו "תחתוך ממנו" שכחו מיזה היא אחלה בנאדם, ואולי לא הצלחתי להעביר בצורה שהיא העבירה את השאלות, אז קיבלתם רושם רע עליה.. למשל הקטע עם ה"נו למה אתה לא מתעצבן" היא אמרה את זה בצחוק, צחקה תוך כדי, כאילו 'איזה מנייאק אתה מתחילים איתי וזה לא מזיז לך אפילו? "
    וכן היא רוצה קצת צומי אני יודע את זה, ולא אכפת לי מזה, ואגב אני באמת כמעט ולא מראה רגשות כלפייה (לא שאין לי רגשות, פשוט אני לא מראה אותם, לא יודע אני דיי אדיש איתה, אבל כן יש לי רגשות כלפייה)

כל מה שרציתי לדעת זה איך להגיב למבחנים כאלה, להיות אדיש או לתת להם ייחס ולהיות מודאג?
    תודה לאלה שעזרו

ובקשר לסנופקין, למה נראה לך שהיא רעה ? יכול להיות שהוצאתי אותה פה דיי ערסית כזה, אחת שרוצה רק מישהו שייגן עלייה.. אבל היא עשתה את זה בגלל שהיא רואה שאני ממש אדיש מבחינת רגשות כלפיה
    נערך לאחרונה על ידי rix125; 25-08-2010 בשעה 02:17.

נו אז זאת כל הטעות שלך לעזאזל חחח שאתה פשוט לא מראה רגשות ואתה אדיש אליה, פאק אתה במערכת יחסים זה כבר לא המשחק של להשיג אותה צריך להתגמש במצב כזה לדעתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect