קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 09:11
  2. בעייה בצריבה קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה
    על ידי masterMZ בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 17:15
  3. בעיה בתוף הפיפא ממש מוזרה...
    על ידי lionb1 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 18:12
  4. [עזרה]בעייה מוזרה בפיפא
    על ידי MAsTik בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 20:21
  5. תחושה מוזרה כזאת
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 10:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

סיטואציה מוזרה בכינרת.

משתמש מתחיל האוואטר של JohnBiryon
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ברירת מחדל סיטואציה מוזרה בכינרת.

אהלן גברים לא הייתי פה תקופה אבל חזרתי.

הייתי יומיים בטיול בכינרת, והייתה מישהי HB8 שהכרתי לפני אבל רק היי ביי. סגרתי איתה מבטים בלי סוף, היא שלחה לי המון חיוכים וכל מיני ioiים. הטיול היה מאורגן ולכן בלילה כשהמציל הלך מהחוף המבוגרים אמרו לנו לא להכנס.. כמובן שנכנסנו.. ואז לHB הייתה יציאה "אוי ממש בא לי להיכנס למים אבל אסור" אז עניתי לה "אז את באה איתי אחכ פנימה" והיא חייכה. מאוחר יותר המבוגרים אמרו שמי שיתפסו אותו במים לא יעשה בננות יום אחרי. HB קצת נלחצה כי זה כנראה היה לה חשוב, אז אמרתי לה שנעשה טיול פשוט ואם היא תחליט שלא מתאים להיכנס אז נוותר על המים. היא שוב חייכה, רק שכשהמבוגרים סוףסוף הלכו לישון וקמתי לשאול אותה אם היא באה איתי, היא ענתה "לא". אני הייתי בטוח שזה פשוט לא זה, אבל יום אחרי היא שוב המשיכה לחייך אלי ולסגור מבטים. 
    הופתעתי מאוד, וחשוב לי לציין שמשיכה הייתה, נוחות החלה להבנות בשיחות קצרות במשך היום והיה קינו.
    ידידה שלי אמרה לי שאולי HB התביישה, אבל היא לא טיפוס ביישני...

אני פשוט לא מבין מה היה לא בסדר, מבחינתי היה לי לפחות KC בטוח לאותו יום. אשמח את תעזרו לי!
    You Miss 100% Of The Shots You Don't take.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לפי דעתי הבעיה הייתה בסיטואציה.. עם המבוגרים ועם הילדים האחרים היא בטח הרגישה לא בנוח
    אבל בכל מקרה לא היית חייב להיכנס איתה למים בשביל לסגור משהו

יכלתם לשבת איפהשהו או סתם לעשות סיבוב

דעתי האישית האישית היא.. שהיא שלחה לך IOI's אתה רצת אחרי זה
    שזה גרם לך להראות יותר מידי "קל להשגה"

אבל יכול להיות שאני טועה.. :]

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

זה לא מבוגרים ילדים, זה כמה מבוגרים שאירגנו את הטיול וכל השאר נוער 15-18. אני יודע שלא הייתי חייב להיכנס למים, בגלל זה אמרתי לה שנעשה טיול ואם לא יתאים מים אז לא ניכנס, המטרה הייתה למצוא איפה לשבת איתה אם לא נכנסים למים.

בקשר לאיאואייס אני לא בטוח, כי בוא נגיד הראתי סימנים של אלפא ככה שהדיבור איתה זרם מאוד בקלות. אולי תסביר לי מה זה נקרא לרוץ אחרי איאואייס אני לא בטוח אם הבנתי אותך נכון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnBiryon צפיה בהודעה
    זה לא מבוגרים ילדים, זה כמה מבוגרים שאירגנו את הטיול וכל השאר נוער 15-18. אני יודע שלא הייתי חייב להיכנס למים, בגלל זה אמרתי לה שנעשה טיול ואם לא יתאים מים אז לא ניכנס, המטרה הייתה למצוא איפה לשבת איתה אם לא נכנסים למים.

בקשר לאיאואייס אני לא בטוח, כי בוא נגיד הראתי סימנים של אלפא ככה שהדיבור איתה זרם מאוד בקלות. אולי תסביר לי מה זה נקרא לרוץ אחרי איאואייס אני לא בטוח אם הבנתי אותך נכון.

אם זה זרם והכל .. אין ממש סיבה שהיא תגיד לא
    כנראה זה משהו שלא היה קשור אלייך

אולי היא פשוט רצתה לעשות בננות למחרת ולא רצתה להיתפס?

ו"לסגור" זו לא המילה הנכונה לצרף ל "מבטים"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

כן, לא התכוונתי ללסגור יענו CLOSE .. רק ניסיתי להעביר את המסר שהיו מבטים .. עמוקים נקרא לזה. עכשיו בקשר לבננות, אני אומר שוב, אמרתי לה שנעשה טיול ואם זה יראה לה מסוכן לא ניכנס למים פשוט והיא הגיבה בחיוך- מה שהבנתי שהיא מרוצה מהרעיון?

קודם כל כמו שדניאל אמר לסגור זה לא למבטים או חיוכים או לחיבוקים או לנשיקות בלחי וכדומה..

ובקשר למה שאתה אומר איך בידיוק הייתה משיכה אם אפילו לא דיברתם יותר מחצי דקה ברצף?
    היית יכול לדבר איתה ליד "המבוגרים" סתם לדבר שיחה נורמלית ידידותית ואז בערב היא כבר הייתה באה אלייך לבד אפילו ומציעה לך להסתובב כי אחרי הכל נשמע שלא היה לך שם "מתחרים".

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

רועי יא אח לא הבנת אותי, היו לי דיבורים איתה של הרבה יותר מחצי דקה, אבל לא דיבורים על דברים עמוקים.. אתה יודע דיבורים של יותר היכרות, דיבורים על אחים ועל החופש ועל דברים כאלו שעלו לי לראש באותו רגע, היא זרמה והיא התעניינה בי בחזרה בחלק מהדיבורים ובחלקם האחר היא יזמה התעניינות בעצמה.
    אני מנסה לחשוב עם כל הדברים שאמרתם עד עכשיו, אולי הראתי יותר מדי התעניינות כשנגיד היא התיישבה בפינה של המחצלות מאחורי, כשהסתכלתי על שש בש שחברים שיחקו, אז פשוט הסתובבתי אליה ודיברנו לבד בפינה אבל היא נראתה שמחה ומחויכת, והיא יצרה מגע עם הכפות ידיים שלנו.

דיברתי על זה עם עוד ידידה והיא אמרה שזה נשמע מוזר, ואולי היא סתם משחקת בי.. אני לא מאמין ואני לא רוצה להאמין לזה, מקווה שלא.

אם זה היה ככה אז יכול ליהיות שבאמת הראתה יותר מדי עיניין אבל לדעתי ת'אמת היא פשוט הייתה עייפה ולא היה לה כוח לא משהו ספציפי אלייך.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לדעתי הבעיה הייתה שניסית להוציא אותה מאיזור הנוחות שלה,לקחת אותה לסיבוב...זה יכול להיות בעל הרבה מאוד משמעויות,אם היית אומר לה פשוט לשבת מחוץ לחדר\אוהל שלה זה היה יותר טוב ,היא גם לא הייתה יוצאת מאיזור הנוחות וגם יש לי רק פירוש אחד.

לדעתי היית גם צריך קצת להתעקש יותר כשהיא דחתה אותך.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    לדעתי הבעיה הייתה שניסית להוציא אותה מאיזור הנוחות שלה,לקחת אותה לסיבוב...זה יכול להיות בעל הרבה מאוד משמעויות,אם היית אומר לה פשוט לשבת מחוץ לחדר\אוהל שלה זה היה יותר טוב ,היא גם לא הייתה יוצאת מאיזור הנוחות וגם יש לי רק פירוש אחד.

לדעתי היית גם צריך קצת להתעקש יותר כשהיא דחתה אותך.
    לשבת איפה שאתה אומר זה בעצם איפה שכולם ישבו, שיחות לבד במשך היום במקום הזה כבר היו לי איתה, רציתי מקום אינטימי יותר שיהיה נוח.
    בקשר להתעקשות, איך אתה יכול להתעקש על דבר כזה בלי לצאת מציק? כאילו דיברתי איתה לפני היא ידעה בדיוק מה נעשה לאן נילך, אז אחרי שהיא עונה "לא." יבש כזה, מה אפשר להגיד?

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לדעתי להביישנות שלה לא תרמה לסיטואציה, מה שכן אם היא כל כך רצתה ללכת לבננות האלה והיא חששה. היית צריך ללכת בגישה אחרת.
    גישה כזאתי שאתה לא בא אליה "נו אז את באה או לא" (לא לעשות) אלא כמו תירוץ שישכנע אותה לבוא איתך לדוגמא: "שמעי ממש משעמם בשעה הזאתי ואני לא מצליח להירדם, רוצה לצאת החוצה לטייל? " מנסיון אני אומר לך שזה מסוג הגישות שמתאימות לסיטואציה בה היא כן רוצה לבוא איתך אבל משהו עוצר אותה, ולמה? כי בנות זה עם מפגר O_O

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    לדעתי להביישנות שלה לא תרמה לסיטואציה, מה שכן אם היא כל כך רצתה ללכת לבננות האלה והיא חששה. היית צריך ללכת בגישה אחרת.
    גישה כזאתי שאתה לא בא אליה "נו אז את באה או לא" (לא לעשות) אלא כמו תירוץ שישכנע אותה לבוא איתך לדוגמא: "שמעי ממש משעמם בשעה הזאתי ואני לא מצליח להירדם, רוצה לצאת החוצה לטייל? " מנסיון אני אומר לך שזה מסוג הגישות שמתאימות לסיטואציה בה היא כן רוצה לבוא איתך אבל משהו עוצר אותה, ולמה? כי בנות זה עם מפגר O_O
    כל פעם שדיברנו על זה שנלך למים או סתם לטיול היא חייכה, כששאלתי אותה "את באה?" לא באמת ציפיתי לקבל ממנה לא.
    בכל מקרה הגישה שלך נראת לי טובה בגלל שהיא ספונטנית וככה אולי לא מתיחסים לזה כביג דיל.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnBiryon צפיה בהודעה
    לשבת איפה שאתה אומר זה בעצם איפה שכולם ישבו, שיחות לבד במשך היום במקום הזה כבר היו לי איתה, רציתי מקום אינטימי יותר שיהיה נוח.
    בקשר להתעקשות, איך אתה יכול להתעקש על דבר כזה בלי לצאת מציק? כאילו דיברתי איתה לפני היא ידעה בדיוק מה נעשה לאן נילך, אז אחרי שהיא עונה "לא." יבש כזה, מה אפשר להגיד?
    שוב,אתה מציע לה ללכת עם בחור לא כל כך מוכר למקום לא כל כך מוכר,באמצע הלילה...
    אם כבר תעשה את זה בהדרגה.
    בהתחלה תבוא אליה לאוהל,אחר כך לשבת מחוץ לאוהל,טיפה להתרחק,אחר כך תציע לעשות סיבוב ...הכול בהדרגה,היא תתרגל לומר לך "כן" וללכת לאן שאתה מוביל אותה ככה שבקושי יהיו התנגדויות.

בצורה הזו הסיכוי שתקבל "לא" הוא נמוך נורא ,וגם אם קיבלת,תשאל למה ,אם היא אומרת שסתם ,תשאל אותה אם משהו קרה...בדרך יש סיבות לזה שאתה מקבל דחיות והרבה מאוד פעמים אתה לא הסיבה.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בצורה הזו הסיכוי שתקבל "לא" הוא נמוך נורא ,וגם אם קיבלת,תשאל למה ,אם היא אומרת שסתם ,תשאל אותה אם משהו קרה...בדרך יש סיבות לזה שאתה מקבל דחיות והרבה מאוד פעמים אתה לא הסיבה.
    תודה גבר באמת שעזרת לי עכשיו המון ! בכלל תודה לכל מי שעוזר לי פה !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect