קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-01-2008, 22:44
  2. [שאלה] משו מוזר שקרה לי בIplay
    על ידי BlacK AnGel בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 20:13
  3. [בעיה]משהו מוזר שקרה לחבר שלי :S
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 23:24
  4. משו מוזר שקרה לי באייסקיו
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 18:50
  5. משהו מוזר שקרה לי
    על ידי ggg בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 23:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[ייעוץ] מקרה די מוזר שקרה לי

ברירת מחדל [ייעוץ] מקרה די מוזר שקרה לי

לפני כמה ימים הייתי באיזה בית קפה עם חבר (גאד זה לא נשמע טוב חח) בקיצור הייתה מישהי ממולי שלבשה שמלה ממש קצרה והידיים שלה היו נעו מדי פעם באיזור שבין הרגליים חחח והיא שמה מדי פעם את הרגליים כל הכסא ככה שניתן היה לראות את התחתונים שלה, השפת גוף שלה די שידרה שהיא מחורמנת אש (ואני כמעט בטוח בזה לגמרי) הסתכלתי עליה כמה פעמים היא החזירה לי מבטים כמו גדולה וגם התחילה להתיישב יותר עם הרגליים על הכסא ועוד פתחה אותם קצת ככה שראו היטב את התחתונים שלה (אני יודע זה נשמע כמו סרט פורנו אבל ככה זה באמת היה! חח) העניין הוא שמי שישב מולה הוא חבר שלה בוודאות (ידעתי את זה בסוף כשהם הלכו חח) אבל יש לציין שבהתחלה לא הייתי בטוח בזה, אבל אוקיי בואו נניח שקראתי את שפת הגוף שלה נכון ושיש לה חבר ובכל זאת אני קולט סוג של IOI'S ממנה אז מה הייתי אמור לעשות? אני אישית לא הייתי מרגיש בנוח לעשות את זה קודם כל כי הם חברים וזה נכון שלדעתי הוא דפוק שלא יודע לשמור על חברה שלו כמו שצריך ושהיה לו יותר מזל משכל איתה אבל זה אקט קצת לא מוסרי את האמת, אבל עדיין במידה וקורה כזה דבר מה הייתם עושים או מה היה צריך להיעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

תכלס אם אתה יודע שהוא חבר שלה אז כלום כי אם זה היה הפוך לא הייתה רוצה שמישו יבוא ויתחיל עם חברה שלך מולך
    אבל אם הוא היה הולך לשירותים היית מפמפם אותה ובורח

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אתה בטוח שהוא היה חבר?
    יכול להיות אח.. או סתם ידיד

כן אני די בטוח חח ועמית נכון אתה צודק בדיוק בגלל זה אני אומר שיש פה עניין מוסרי אבל במידה והייתי צריך לפעול אז אני מסוקרן כיצד? חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

חח רוצה לשמוע רעיון מצחיק?

היית הולך ומדבר עם הגבר! ואז היית יכול לברר אם היא באמת חברה שלו, וגם היית דופק לה ייבוש מטורף. אם הוא באמת חבר שלה אז עשית עכשיו משהו ממש ממש מצחיק שזה טוב, ואם אתה מגלה שהוא לא חבר שלה - אז גם זיינת אותה כנראה.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהבחורה לא פנויה לקשר, אבל פנויה מינימום לסטוץ חד פעמי. לדעתי אתה חייב לבוא עם wing כדי שיעזור לך לבודד את המטרה.
    קרה לי פעם מקרה דומה, שבחור התחיל עם בחורה, הם ישבו על ספסל בפארק וכבר היו קרובים (יותר מדי קינו) למשהו ורציתי אותה. במקרה ידידה שלי וחבר שלי שלא שמעו על פיקאפ בחיים היו איתי, אז אמרתי בוא ננסה להכנס לסט הזה. איכשהו זה הסתדר והם זרמו די טוב והצלחתי לסגור. אבל בלי החברים שלי ללא ספק לא הייתי מצליח לסגור את הסט הזה ואני בספק אם הייתי מצליח לסגור אותו רק עם החבר ובלי החברה.

הבעיה במקרה שלך זה שיכול להיות קשה מאוד לפתוח סטים בבית קפה... בייחוד אם שני גברים באים ומתחילים שיחה סתם:
    גם מדובר בשני גברים, סיטואציה מטרידה לפעמים הייתי אומר.
    חוץ מזה, כנראה יצא שאתם עומדים והם יושבים - עוד בעיה. אפשר אוליי לפתור את זה אם תשבו שולחן ליד ולפנות אליהם ולדבר איתם יהיה פשוט יותר גם מישיבה.
    ולא סתם המיקום קשה לוגיסטית, מדובר פה גם בבחורה עם חבר, אחת שלא בטוח שהיא תבגוד בקלות.

Rooney10, בסטים עם גברים, מצחיק או לא מצחיק, זה כמעט כלל יסוד לפתוח את השיחה עם הגברים ולא עם הנשים.

אני אישית הייתי מוותר, גם קשה מאוד לפתוח סט כזה, וגם מבחינה מוסרית לא נעים לי.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 25-08-2010 בשעה 23:33.

inverter כל מילה בסלע באמת חח וROONEY יש מצב שאתה צודק בהחלט אבל כמו שINVERTER ציין הייתי מביך את עצמי כי הייתי צריך גם לעמוד והם לא היו מבינים בכלל מה אני רוצה אבל נכון זה פיתרון נחמד יצאתי די דפוק שזה לא עלה לי בראש (נו בסדר כזאת הסחת דעת מזמן לא הייתה לי חח), בכל מקרה לגבי הווינג זאת הבעיה שהוא כבר די הרס לי סט אחר חח אז ככה שפה אני בטוח שהוא גם לא היה תורם, נו בסדר אבל עדיף למצוא מישהי פנויה וזהו, תודה על התגובות חברים .

אני כמעט בטוח שהשפת הגוף היתה מכוונת לחבר ואתה חשבת שזה לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    אתה יוצא מנקודת הנחה שהבחורה לא פנויה לקשר, אבל פנויה מינימום לסטוץ חד פעמי. לדעתי אתה חייב לבוא עם wing כדי שיעזור לך לבודד את המטרה.
    קרה לי פעם מקרה דומה, שבחור התחיל עם בחורה, הם ישבו על ספסל בפארק וכבר היו קרובים (יותר מדי קינו) למשהו ורציתי אותה. במקרה ידידה שלי וחבר שלי שלא שמעו על פיקאפ בחיים היו איתי, אז אמרתי בוא ננסה להכנס לסט הזה. איכשהו זה הסתדר והם זרמו די טוב והצלחתי לסגור. אבל בלי החברים שלי ללא ספק לא הייתי מצליח לסגור את הסט הזה ואני בספק אם הייתי מצליח לסגור אותו רק עם החבר ובלי החברה.

הבעיה במקרה שלך זה שיכול להיות קשה מאוד לפתוח סטים בבית קפה... בייחוד אם שני גברים באים ומתחילים שיחה סתם:
    גם מדובר בשני גברים, סיטואציה מטרידה לפעמים הייתי אומר.
    חוץ מזה, כנראה יצא שאתם עומדים והם יושבים - עוד בעיה. אפשר אוליי לפתור את זה אם תשבו שולחן ליד ולפנות אליהם ולדבר איתם יהיה פשוט יותר גם מישיבה.
    ולא סתם המיקום קשה לוגיסטית, מדובר פה גם בבחורה עם חבר, אחת שלא בטוח שהיא תבגוד בקלות.

Rooney10, בסטים עם גברים, מצחיק או לא מצחיק, זה כמעט כלל יסוד לפתוח את השיחה עם הגברים ולא עם הנשים.

אני אישית הייתי מוותר, גם קשה מאוד לפתוח סט כזה, וגם מבחינה מוסרית לא נעים לי.
    לא התכוונתי לפתוח את השיחה עם הגבר, אלא ממש לדבר איתו ולהתעלם מהבחורה. נגיד הוא היה הולך ואומר לו: "משה(אתה סתם ממציא שם) מה קורה אחי? שנים לא ראיתי אותך!" אתה מביא מבט לבחורה ואומר לו "וואלה אני מבין שאתה וענבל(עוד פעם ממציא שם) כבר לא ביחד... מי החדשה?" אחת הסיטואציות המצחיקות, ההוא לא מבין מאיפה נפלת עליו, ואם יש לך מזל הוא אפילו יציין שהם רק ידידים. ואם הם באמת ידידים, אז בכלל הבחור מתפדח מזה שהוא לא זוכר איתך ולא יתנגד אם תצטרף לשולחן לכמה דקות, והבחורה בטוחה שאתה בסדר ותתן בך אמון כי הרי אתה חבר טוב של ידיד טוב שלה. וכמובן שאתה מוסיף עוד סיפור DHV שמוציא אותך אדם מצחיק בטירוף לכיס לפעמים הבאות. הייתי עושה את זה רק בשביל הצחוקים

אל תגיד שכשנופל עליך משום מקום שאין לך מושג מיהו ומדבר איתך כי הוא מבלבל אותך עם מישהו אחר זה לא מצחיק
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 26-08-2010 בשעה 01:12.

DANZIV היא הייתה מכוונת לחבר וכששמתי לב לכך אני הסתכלתי לכיוון שלה והיא החזירה מבטים בלי סוף וגם לפי מה שאני ראיתי זה היה סוג של טיזינג כי את מה שהיא עשתה מקודם היא התחילה לעשות עוד ו"במקרה" לכיוון שלי, אני לא לגמרי חי בסרט זה דברים שרואים.

אה ורוני אז לא הסברת את עצמך טוב בהתחלה חחח עכשיו זה מובן

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני לא מבין מה כל השאלות של ה "מה אם" האלו ...
    מה אם היו באות אליך דוגמניות הלבשה תחתונה ומתחילות איתך ,אבל לכולן יש חבר .. ?
    נו באמת...

אתה רואה מישהי שבא לך עליה ואתה מקבל ממנה IOI ? לך תפתח פתיח ישיר
    אתה קולט שיש לה חבר ,תגיד יפה סליחה ותחזור.
    וזין על החברים למה שהם ימנעו ממך לגשת למישהי שאתה נמשך אליה והיא אליך ? הם אמורים לעזור לך לא לעצור אותך,תגיד להם שיחכו פה 2 דקות וזהו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect