קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  2. [ייעוץ] מה כדי להוריד?
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:15
  3. מי לעזאזל עשה לי תזכורת עצמית :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:16
  4. מה לעזאזל הצ'יט לטנק ב GTA SA? יש כזה בכלל?
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 17:20
  5. מה לעזאזל
    על ידי -=Gilos=- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[ייעוץ] מה לעזאזל?!

ברירת מחדל [ייעוץ] מה לעזאזל?!

היי אנשים, את האמת אני אפילו לא בטוח לגמרי למה אני כותב את ההודעה הזאת אבל אני יכול להגיד שבכללי אני לא מבין את עצמי, הצלחתי להעלות לעצמי את המוטיבציה מחדש והבנתי שאין שום סיבה שאני לא אצליח עם בנות (בניגוד לעבר) ומאז שינוי הגישה והמצב רוח והכל בימים האחרונים, שמתי לב בבירור לIOI'S, שזה אמנם סימן חיובי בשבילי שהגישה עזרה והכל, אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה לעזאזל עוצר אותי או מונע ממני להמשיך הלאה, על אף שאני קולט את הסימנים בבירור או שאני לא עושה עם זה ממש כלום או שאני מנסה לפתח איזו שיחה , אבל אין לי מושג מה לעזאזל עוצר אותי, אני יודע שזה קשה אבל אם היה לכם את המקרה הזה בעבר והתמודדם איתו אני אשמח לדעת! לא מזמן נתקלתי בת'רד שסנופקין הגיב עליו שאנחנו פוחדים מהיכולות של עצמנו ובגלל זה אנחנו מגבילים את עצמנו! ומונעים מעצמנו להמשיך הלאה! וזה כל כך נכון, אני מרגיש שזה המקרה אני מרגיש שזה שטויות אני מרגיש שאני בכל רגע נתון יודע מה לעשות ובכל זאת לא עושה עם זה כלום, וזה לא שאני כזה פחדן (למרות שהייתי פעם) כי כבר ניגשתי גם כשלא היו לי שום IOI'S לפני כן ואפילו פתחתי לא רע, אתם יודעים מה המצב מזכיר לי? למשל כששחקן כדורגל נמצא מול שער ריק על אף שזה המצב הכי קל עדיין יש כאלה שמפספסים ולמה? כי הם אומרים לעצמם זה כל כך קל וכל כך פשוט אין מצב שאני מחטיא פשוט אין מצב, אם אני מחטיא אני אפס אפס... ואז.. בום! החטאה חח אתם מבינים לאן אני חותר? אשמח לעצות, תודה .

2. קישורים ממומנים

כי אתה עוד לא רגיל לסיטואציה
    זה יבוא לאט לאט
    פשוט זרום עם עצמך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

זה ברור שאני לא רגיל אליה, זאת אומרת זה לא שמעולם לא קלטתי מבטים של בנות וכו' אבל עכשיו אני יודע מה אני מסוגל לעשות שלא יכלתי לעשות לפני זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אחי, המצב שאתה מתאר דומה מאוד לשלי. על פני השטח הכל בסדר אצלי - ביטחון עצמי גבוה(זה היה עוד לפני שהתחלתי להתעניין בפיקאפ), אין פחד גישה בכלל, באופן כללי אני בן אדם מצחיק וחברותי, בחורות אוהבות אותי ואני אוהב אותן. ועוד לפני הפיקאפ, הייתי תמיד מתחיל עם בחורות, והיו לא מעט פעמים שהן היו בעניין. אבל הפעמים שהגעתי לשלבים A3-C1 היו ממש מעטים, ורק כשהייתי מוכרח להגיע למצבים הללו - כלומר הייתי במסיבה למשל או אפילו בחדר כושר - ולא יכולתי פשוט לקום וללכת, או בפייסבוק, ששם אין לי בעיה לדבר עם בחורה ולגלוש באינטרנט תוך כדי. יש לי פשוט בעיית מוטיבציה - כשאני מתחיל עם בחורה ברחוב למשל, והיא לא "מעוגנת" לסט, אני לא מצליח ואפילו לא מנסה לעשות לה hooking - אחרי כמה דקות של שיחה שבהן אני מראה DHV, כשנגמר נושא השיחה או כשאני משתעמם - אני פשוט הולך(או מבקש מספר טלפון - שזה אחד הגרועים). ואח"כ אני מצטער על זה.

אם תשים אותי באמצע אי בודד עם בחורה אני כנראה אצליח איתה - אבל בד"כ כשאני פותח סט ואני כבר בעיצומו, לא בא לי להמשיך לדבר, אני נותן לעצמי תירוצים שהבחורה לא זורמת מספיק או אין לה מספיק חוש הומור למשל, והולך לעשות משהו יותר מהנה. בפאב למשל או במסיבה "אין לי לאן לברוח" עם כמה שזה נשמע מטומטם, ולכן הסטים הכי מוצלחים שלי היו שם. אבל מה שקורה כשאני פותח עם בחורה ברחוב זה שאני פשוט אוותר בשלב מסויים. משום מה, אחרי הפתיחה, ואחרי שהבחורה מראה סימני משיכה - אני עשיתי את שלי. אם היא לא ממשיכה את השיחה או מתעקשת שאשר, אני פשוט עוזב כי אני מפגר.

הכי דפוק זה שבמהלך השיחה אני מרגיש שאני לא מתחבר לבחורה ושהיא לא ממש זורמת, ואח"כ בדיעבד כשאני חושב על זה היא הייתה ממש בעניין.

אתה צריך לעלות מוטיבציה, שיהיה איזה משיהו לידך שידרבן אותך.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 26-08-2010 בשעה 20:23.

וואו אחי פשוט הוצאת לי את כל המחשבות מהראש זה מטורף חח אני בהחלט מרגיש כמוך, העניין הוא שאני אמנם חבורתי ומצחיק אבל אני פחות מוציא את זה החוצה משום שלי בניגוד אלייך היה חוסר ביטחון קיצוני במויחד, אבל הצלחתי להפוך לבנאדם בעל ביטחון עצמי, אמנם לא מושלם אבל בבנייה לא רעה בכלל ובכיוון הנכון, אני כשניגשתי ל9.5 ההיא חח (אתה בטח מכיר את הסיפור כי הגבתי עליו באחד הנושאים שאתה שאלת אותי לגבי הפתיח) אז היא אפילו התעלמה מחברה שלה במהלך השיחה כלומר היא כן הייתה מעוניינת בהתחלה, אבל אני התחלתי לתת לעצמי תירוצים, שהיא לא זורמת, שהיא לא מעוניינת ולקחתי את הרגליים שלי וזזתי משם, ואני יודע אני כל הזמן מעלה לעצמי מוטיבציה ובימים האחרונים יש לי מוטיביציה די טובה ואני משדר משהו אחר, פתאום אני מתחיל להיות יותר חיובי יותר לחייך וכו' ואני רואה איך זה חוזר אליי כמו בומרנג (ולטובה יש לציין!) אני מקבל את הרושם שאני ממש פראייר שיכלתי להוציא הרבה יותר מהמצבים האלה.

בכל מקרה ROONEY יש לי שאלה, שאני אבין כאילו מאיפה זה נובע, מאז שהתחלת עם הפיק אפ (או בכללי לפני זה) התחלת מתישהו עם מישהי וסגרת מזה משהו שהוא מעל טלפון? (נשיקה, סקס וכו' חח)

בנוסף אצלי גם יש את הקטע שתמיד אני מתרץ דברים לא טובים אצלה (כמו שרשמת חוסר חוש הומור וכו') רק בקטע של, היא לא נראית מספיק טוב, היא רחוקה מדי, היא קטנה מדי וכו', אבל אני לא יודע אם לך יש את הבעיה הזאת, אבל אצלי קשה להמשיך שיחה באופן כללי, אני פשוט אומר משהו וקשה לי להמשיך אחר כך, וזה עוד מקל שנתקע לי בגלגלים, ברגע שאני יעבור את ה2 מכשולים האלה נראה לי שדברים יתחילו להסתדר סוף סוף.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה קורה כי אין לכם תוכנית בראש, אתם ניגשים וכל מה שאתם רואים זה התמונה הקטנה - את המיקרו (במקרה הטוב).
    תחשבו על פיקאפ בשלבים, כשהשלב הראשון והכי חשוב הוא לוגיסטיקה. איפה אתם? לאן אפשר לבודד מאיפה שאתם? איך הגעתם לשם? איך היא הגיעה לשם? עם מי היא נמצאת שם? תפתרו את כל הבעיות האלה - אחרת לא משנה כמה הגיים שלכם יהיה טוב, אתם תצאו מהסט כי פשוט אין לכם לאן להתקדם. זה הכל חלק קצת יותר מאקרו של גיים, משהו שלא לומדים כמו שצריך במיסטרי מת'וד, בגלל שהוא מאוד "מיקרו". (ואז יש 'חוקים' כמו - 7 שעות עד לסקס או שזה "פוקס", זה לא צריך להיות פוקס, זה צריך להיות פשוט מאורגן מראש).

אבל גם אם אתם לא בראש הזה (ואז אתם מפסידים בגדול, אבל לא חשוב לעכשיו), יש לזה פיתרון פשוט - חוק - כל סט שפתחתם, אתם סוגרים. פייסבוק (יענו, שם מלא?), מספר טלפון, נשיקה, לא משנה מה. לא משנה כמה AFC אתם צריכים לצאת בשביל לסגור את המספר, לא משנה כמה אתה צריכים לנדנד לה, תסגרו.
    במקרה הכי גרוע - יש לכם עוד בחורה שנראית טוב מספיק כדי שתיגשו אליה ברשימה, במקרה הטוב אתם מתחרטים אחר"כ על זה שלא המשכתם הלאה, שולחים SMS לכל המספרים מאותו היום "וואו, ממש מיהרתי אתמול, אז איך היה?"
    וממשיכים עם מי שזורמת.

את האמת שאני חשבתי על זה שלסגור מספרי טלפון זה לא הקטע שלי כי זה קצת מזכיר לי כמו "לסגור" מסנג'ר שזה משהו שאני עושה כבר בקביעות ונראה לי שאני בעצמי כבר יכול להעביר שיעורים על זה מרוב שהחצנתי כבר 18 שנה מאחורי המסך, ובאופן טבעי בשטח הדברים שונים לגמרי, ואגב אני לא מאמין בכלל בחוק 7 השעות הזה, אני מכיר כמה AFC'S אפילו שהצליחו לסגור FC בהרבה פחות זמן ולאו דווקא עם בנות ברמה "רדודה" וכו', ומכאן בעצם נובע שאני כן בראש הזה (של החלק הראשון של ההודעה שלך) אני פשוט לא רגיל לסיטואציה, אבל אני בהחלט לא רוצה להיות הבנאדם שישמח מסגירה כלשהי שהיא לא עד הסוף, נכון שטלפון עדיף על כלום אבל אני באופן אישי חושב שטלפון מקסימום יכול לסייע כTB (מאולץ ולא מתוכנן) לפגישה שתבוא יחסית מהר מרגע ההיכרות ולא כ"סגירה" כי לדעתי אם זה לא סקס אז זה לא סגירה (אבל הבעיה בכל העסק שאני מן הסתם לא רגיל בכלל לבוא למישהי שלטעמי בין אם היא התעניינה ובין אם לא ופשוט להגיע עד הסוף, בגלל שזה לא משהו שעשיתי ממש בעבר, הרי אם הייתי אז לא הייתי בכלל נכנס לפיק אפ) מה גם שאני צריך לעבוד יותר על הINNER GAME שלי, אני עדיין לא מצליח למצוא התאמה בין "אני האמיתי" לבין "אני בשטח" חלק מהדיבור שלי עם בנות למשל בסביבה בטוחה יותר כמו במחשב הוא הרבה יותר קליל זורם ומשוחרר, וגם גולש "בטעות" לנושאים מיניים (כבמו שהכל ברוח טובה ולא בקטע מלחיץ ונידי) חח, למשל אני בטוח שאפילו האלמנט הזה בלבד, (למרות שהוא לא מספיק כי ללא ספק צריך לשפר גם את המשחק עצמו) שאם אשלב אותו במציאות עם יצירת מתח מיני אז הסיכוי לסגור באמת יעלה בהרבה, אבל יש על מה לעבוד והרבה כנראה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 26-08-2010 בשעה 22:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    זה קורה כי אין לכם תוכנית בראש, אתם ניגשים וכל מה שאתם רואים זה התמונה הקטנה - את המיקרו (במקרה הטוב).
    תחשבו על פיקאפ בשלבים, כשהשלב הראשון והכי חשוב הוא לוגיסטיקה. איפה אתם? לאן אפשר לבודד מאיפה שאתם? איך הגעתם לשם? איך היא הגיעה לשם? עם מי היא נמצאת שם? תפתרו את כל הבעיות האלה - אחרת לא משנה כמה הגיים שלכם יהיה טוב, אתם תצאו מהסט כי פשוט אין לכם לאן להתקדם. זה הכל חלק קצת יותר מאקרו של גיים, משהו שלא לומדים כמו שצריך במיסטרי מת'וד, בגלל שהוא מאוד "מיקרו". (ואז יש 'חוקים' כמו - 7 שעות עד לסקס או שזה "פוקס", זה לא צריך להיות פוקס, זה צריך להיות פשוט מאורגן מראש).

אבל גם אם אתם לא בראש הזה (ואז אתם מפסידים בגדול, אבל לא חשוב לעכשיו), יש לזה פיתרון פשוט - חוק - כל סט שפתחתם, אתם סוגרים. פייסבוק (יענו, שם מלא?), מספר טלפון, נשיקה, לא משנה מה. לא משנה כמה AFC אתם צריכים לצאת בשביל לסגור את המספר, לא משנה כמה אתה צריכים לנדנד לה, תסגרו.
    במקרה הכי גרוע - יש לכם עוד בחורה שנראית טוב מספיק כדי שתיגשו אליה ברשימה, במקרה הטוב אתם מתחרטים אחר"כ על זה שלא המשכתם הלאה, שולחים SMS לכל המספרים מאותו היום "וואו, ממש מיהרתי אתמול, אז איך היה?"
    וממשיכים עם מי שזורמת.
    מה שאתה אומר זה באמת נכון, אבל תחשוב למשל על סיטואציה שבה בחורה חולפת לידך ברחוב - אתה לא יכול להספיק להכין תוכנית כ"כ מהר, אתה תתחיל בספונטניות, ואם אתה מתחיל בפיקאפ וזה לא בא לך בטבעיות, אתה תיתקע. בגלל זה למשל הסטים היחידים שבאמת הלכו לי טוב היו במסיבות - שם אתה יכול לבחון את הבחורה, לחשוב על תוכנית פעולה, ללכת שנייה לשירותים באמצע השיחה אפילו ולחזור.

אולי אני פשוט צריך להתחיל להשתמש בהרבה רוטינות כדי לשמור על שיחה מעניינת.... למרות שאני ממש שונא את זה
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 26-08-2010 בשעה 23:22.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אז אל תחשוב על תוכנית פעולה כשאתה רואה מישהי, תחשוב על תוכנית לפני שאתה רואה אותה. תחשוב על תוכנית עכשיו, כשאתה בבית, כשאתה "יודע" שאתה פוגש אותה ברחוב. תמצא משהו שאתה יודע שאתה יכול לעשות - אם יש מקום שאתה אוהב, תכניס אותו לשיחה, אם אין לך, אולי כדאי שתברר על ליינים לגיל שלך במועדונים באזור ככה שתוכל להציע לה להגיע. אתה יכול גם לעקוב אחרי כל ליין כדי שתדע אם יש משהו מיוחד - "אז מה את אומרת, הופעה של מרצדס בנד בפאב א' או דאנס בר ב'?"(גם נותן לך אפשרות להחזיק רשימה לליין הזה, כניסה חינם בכל שבוע, פתקים של אלכוהול, ובסכ"ה מקום נוח להמשיך את הגיים, לזרום ממנו הביתה אחר"כ, וכו..)

הרעיון הוא לסדר את כל האפשרויות הלוגיסטיות כדי שלא תצטרך לאלתר, אתה תדע מה האפשרויות שלך - ואז לא תיתקע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אחי, אתה לא מבין כמה דברים סידרת לי בראש עכשיו. תודה!

משום עד עכשיו לא העליתי בכלל את האפשרות של לתכנן מראש בבית, זה פשוט לא עלה לי בראש - כי כשאתה חושב על להתחיל עם בנות אתה חושב על ספונטניות. אבל אני באמת מתחיל בתחום, וצריך להתחיל ממשהו... אני בהחלט אנסה את זה
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 27-08-2010 בשעה 00:38.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect