קיצר, דניאל גזען (ואני אשכנזי)
קיצר, דניאל גזען (ואני אשכנזי)
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 27-08-2010 בשעה 12:35.
|
|
לא מכחיש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 27-08-2010 בשעה 12:39.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
למה? בגלל קשיי שפה של העולים מרוסיה.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
אני לא אכחיש שרוב המזרחים מדברים עברית לא נכונה כי אין טעם להכחיש זה נכון הדוגמה הכי בולטת: יוסי ועינב בובליל, אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו בכל פעם שיוצאת לה או לו מילה מהפה, אבל זו עובדה שגם יוצאי אירופה ועדות אשכנז כיום מדברים עברית לא תקנית וזה לא משנה מה הסיבה הושפעו או לא, עצם העובדה שאתה אומר שהם נגררו אחרי עדות המזרח כמו אחותך זה כבר פאק שלהם, אז למה אתה למשל לא אומר לאחותך שתגיד יוגורט ולא "יורגורט"? אולי היא לא מודעת לטעות? והעובדה המצערת שהיום יש אנשים שלא יבינו אותך אם תדבר במשלב לשון גבוה משתי העדות, אז כן המצב חרא והשפה גוססת אבל להאשים רק את המזרחים זו טעות, בקשר לפנתרים השחורים הנושא של המחאה שלהם היה מוצדק הדרך לא.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
התגובות ביוטיוב פשוט מבזות את המגיבים...........
סטפן רוברטס
Come Out
תקשיב זה לא קשור מי התחיל עם כל הטרנד של לדבר כמו אידיוטים אלא מי יודע לא להיגרר אחרי זה, באח הגדול בובליל עשה תופים מהבטן שלו כמו טיפש גמור ואחרי דקה כמעט כל המדינה עושה אחריו כמו שנאמר: קוף אחרי בן אדם או במקרה הזה : קופים אחרי קוף, אז זה שאחותך דיברה עברית תקנית ופתאום התחילה לדבר כמו החברה שלה במקום לתקן אותה סלח לי אבל הבעיה היא בזה שהיא נגררה.
סטפן רוברטס
Come Out
זה שהיא , הם, לא מבינים
הילדים באים באינטרקציה עם ילדים אחרים מגיל קטן, ולומדים אחד מהשני.
אחותי ספציפית יש לה מלא חברות מרוקאיות והיא אצלם בבית וככה היא הושפעה
ככה כל השאר, כי מה לעשות, יש למזרחים דומיננטיות מסויימת במצב חברתי בגילאי הילדות.
זה לא נקרא להיגרר ממש
כי זה שהילד לא בא לעולם עם ידע מושלם
הוא רוכש אותו עם השנים
ועצם השהייה עם שוגים, גם אתה תשגה
ככה נהיו גם מרוקאים אוהדי עברית, שדבקו בקבוצות של אשכנזים [מה שקרה פחות]
אז איך תסביר את זה שאני נמצא בין שוגים רוב הזמן אך עדיין מצליח לשמור על עברית תקנית ולא אומר הבית או כה?
סטפן רוברטס
Come Out