קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 14:09
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 16:58
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 20:49
  4. 9 באב ולא ידעתי , כנסו..
    על ידי אור בפורום יהדות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 30-07-2006, 05:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

כמה דברי ם שקראו לי ולא ידעתי איך לצאת מהם

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

ברירת מחדל כמה דברי ם שקראו לי ולא ידעתי איך לצאת מהם

יש לי פיקוק אז היא אומרת לי תביא לי תחגורה שלך אז אני אומר לה תביאי לי תחולצה שלך וכאלה זה בסדר?
    אם היא באה לגעת בי אז אני אומר לה הייי אל תגעי בי או שאני אומר בלי ידייים כולכך מהר וכאלה זה בסדר גם?
    ואם מישהי שואלת אות למה אני עם כיפה ואנלא דתי אז מה אני עונה?
    ובכללי אם מישהו שואל אותי מה הקטע במשהו נגיד בחגורה אז אני שואל אותו מה הקטע בחולצה או דברים כאלה זה טוב?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

Smile

ציטוט נכתב במקור על ידי The-Legend צפיה בהודעה
    יש לי פיקוק אז היא אומרת לי תביא לי תחגורה שלך אז אני אומר לה תביאי לי תחולצה שלך וכאלה זה בסדר?
    אם היא באה לגעת בי אז אני אומר לה הייי אל תגעי בי או שאני אומר בלי ידייים כולכך מהר וכאלה זה בסדר גם?
    ובכללי אם מישהו שואל אותי מה הקטע במשהו נגיד בחגורה אז אני שואל אותו מה הקטע בחולצה או דברים כאלה זה טוב?
    להחזיר שאלה כתשובה יכול להיות פיתרון לפעם אחת או פעמיים אבל כשאתה חוזר על זה מספר פעמים זה נהיה מעצבן ומראה על התגוננות וחוסר-בטחון.
    אתה צריך להגיב בתגובה כזו שתראה שאתה לא שם על מה שהבחור/ה חושבת עלייך - אתה עשית בדיוק ההפך. התגוננת.

סך הכל - שלא תבין אותי לא נכון , מה שעשית היה להציב לה HOOP על כל HOOP שהיא הציבה לך.
    (זאת אומרת שכל בקשה מצידה שדרשה ממך להשקיע מאמץ , או כל הצבת אתגר שהיא הציבה לך - אתה הצבת לה אתגר אחר)
    זה בסדר גמור - אבל שוב - הכל בגבול הנכון , ובמידה הנכונה.

כל דבר כשמגזימים איתו נהיה למציק ומעצבן - כי זה כבר מרגיש רובוטי ולא אמיתי.
    תאר לעצמך מקרה - הכי רנדומלי וטיפשי (זה מה שעלה לי עכשיו לראש) - שהגעת לכתה וזאת שיושבת שלידך שכחה להביא עיפרון וביקשה ממך.
    היא : 'תביאי לי בבקשה עיפרון'
    אתה : 'תביא לי נעל'

לפעמים זה בא בעיתוי נכון אבל כשזה מוגזם מדי - זה יכול להיות מציק.

לשאלות שלך:
    1. סבבה - אתה יכול להשתמש במבנה הזה של HOOP כנגד HOOP אבל לא להגזים. אם כל משפט כזה היה לבחורה אחרת ובסיטואציה אחרת - ולא אחד אחרי השני , עשית כמו שצריך.
    עוד תגובות אפשריות:
    היא : 'אפשר את החגורה שלך?'
    אתה : 'אממ... נראה לי שעליי זה יראה טוב יותר ' / 'הייתי מביא לך , אבל מצטער.. עליי זה נראה יותר טוב ' - לא לשכוח חיוך !!
    (מצטער מביע לפעמים ערך נמוך אבל בטונים הנכונים ועם ההבעות הנכונות של 'הייתי רוצה אבל אני לא יכול' זה יכול ליצור סיטואציה מצחיקה)

2. שוב - אם המשפטים שהבאת באים כל אחד בפני עצמו ולא אחד אחרי השני , מעולה.
    'אל תגעי בי' נראה לי ישיר מדי - יכול לעבוד , אבל אני מעדיף לעדן את זה למשהו בסגנון 'היי ! אנחנו עוד לא בשלב הזה של המערכת-יחסים בינינו ! לפחות תזמיני אותי לארוחה קודם !' או כמו שאמרת 'היי ! בלי ידיים ! לא כל כך מהר !'

4,3. שוב - לא אמור לעניין אותך מה הם חושבים. אתה יכול לענות להם ישיר (את האמת - למה אתה עם כיפה?) - אני לא דתי אבל אני מאמין.
    אתה יכול לענות להם ב - 'מתאים לי לא? זה מבליט לי את העפעפעים' או כל שטות אחרת וממשיך בשיחה כרגיל - זה לא באמת משנה לך מה הם חושבים - ועצם זה שאתה ממשיך הכל כרגיל כאילו לא קרה כלום יכול לתרום המון.

למה באמת אתה עם כיפה? אני מקווה שאתה לא לובש אותה כ'פיקוק' או משהו כזה..

ממליץ לך לקרוא על תאוריית ה-HOOPS AND HOOKS , אני בטוח שזה יסביר לך את הנושא ויבהיר לך כמה נקודות.

בהצלחה אחי
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-08-2010 בשעה 23:23.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בתור חוק אצבע, אם מישהי מנסה לעקוץ אותך או אומרת לך משהו לא יפה, תתנהג אליה כמו אל אחיין בן 3 או משהו. "או, זה כזה חמוד"
    "את יודעת שאסור לך להשתמש במילים כאלו! אני אספר לאמא שלך..."

אל תנסה להתגונן בחזרה, זה מראה (כמו שאמרו כבר מעלי) על חוסר ביטחון עצמי.

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

לא מתגונן זה פשוט שאני כזה לא הבנתי מה לעשות כי הבחורה רצתה נגיד שאני יעמוד אז אמרתי לה תעמדי ועכשיו שאני חושב צריך לתת איזה 2-3 HOOP וזהו לא יותר מדי כי זה מציק
    והכיפה זה לא פיקוק זה סתם כי ישלי תמונה בפיייסבוק עם כיפה מאיזה מקום
    ואוקיי תודה !

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי The-Legend צפיה בהודעה
    עצה ראשונית, פיקוק זה כלי עם הרבה עוצמה אבל צריך לדעת להשתמש בו נכון.
    אז אל תשתמש בפיקוק אם אין לך סיבה או לפחות משהו להגיד עליו.

כשמישהי שואלת על מה שאתה לובש, אל תתקוף אותה על זה.
    זה לא ביץ' שילד, זה לא שיט טסט, זה סימן התעניינות!
    היא עוד לא הולכת לשכב איתך אבל אתה כנראה מספיק מעניין בשביל שהיא תמצא נושא לדבר איתך.
    אז אם היא ניגשה אליך ואתה עונה לה בציניות, מה שהיא מבינה זה שאתה סתם ילד מעצבן ושאין לה מה לבזבז עליך את הזמן.

אם היא שואלת אותך על הכיפה, למשל, תשתף פעולה. אני בטוח שיש לך סיפור מעניין מאחורי זה ומכאן אתה כבר יכול להמשיך את השיחה ולקדם עניינים.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 28-08-2010 בשעה 01:10.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כשבחורה אומרת לך שהיא רוצה את החגורה,קודם כל זה IOI ,סתם ככה לידע כללי.
    דבר שני,אתה יכול לעשות מה שאתה עושה אבל זה בעצם התגוננות ,למה שאתה תצטרך להתגונן אם אתה לא מרגיש מאויים (גבר אלפא לא מרגיש מאויים מבחורות סביבו) ,תתייחס אליה כמו אל אחותך הקטנה ,תן לה תגובה שתגרום לה לרצות אותך עוד יותר כמו "אולי עוד מעט אם תתנהגי יפה" או "אבל נקשרתי לחגורה הזו ! היא הצילה לי את החיים ! " (בהגזמה כמובן וחיוך ! )

אם היא באה לגעת בך סתם ככה,אתה יכול לומר לה בלי ידיים או מה את חושבת שאת עושה...אבל אם זה מגע יותר מיני...אין סיבה שתעצור אותה.

בקשר לכיפה אין לי מושג זה עיניין של דת אני אישית בחור לא מאמין אז אני לא יודע איך להסביר את זה ,כל אחד באמונתו יחיה.

דבר אחרון,אם שואלים אותך מה הקטע בפיקוק שלך או בכל דבר שאתה לובש\עושה\אומר ,אף פעם אל תתגונן,כי זה אומר שיש לך על מה להגן וזה אומר שאיפשהו יכול להיות שאתה עושה משהו לא בסדר,וזה בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה לשדר.
    בהתחלה אני הייתי מסביר שזה סגנון לבוש ייחודי שלי ומתאים לאופי שלי ,אחר כך נמאס לי אז כבר התחלתי לומר להן "אלו משקפיים שג'ורג בוש נתן לי בכבודו ובעצמו" ,האהבלות שואלות ישר "מה באמת ?! "
    עכשיו כבר דיי נמאס לי מזה אז או שאני לא הולך עם פיקוק מוגדש מידי או שאני פשוט עונה לה "תראי קודם כל מציבים X בקוסינוס ואז ביוון יש את מגדל אייפל השני ,תחתכי אותו ל 2 ותחשבי על מכונית,מה קיבלת ? " הבחורה לא מבינה מה אתה רוצה מהחיים שלה ואז אתה ממשיך לדבר על איזה נושא שבא לך.
    בקיצור,בחורות פוסטמות אפשר לומר להן הכול והן ינסו להבין.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

1. אם אתה אומר את המשפט בחיוך אז אין בעיה רק לא להגזים.
    2. כנ"ל.
    3. למה אתה עם כיפה באמת אם אתה לא דתי? O_O (לא מומלץ להשתמש בזה בתוק פיקוק כי אתה סתם תיראה ערס פוזה)
    4. מה זאת אומרת מה לענות? אתה אוהב את זה? אתה חושב שזה יפה ומגניב?! אז תגיד את מה שאתה חושב! העובדה שלא אכפת לך מה אחרים חושבים אתה משדר את זה החוצה וגם אחרי התשובה הכי פחות מספקת הם לא ישאלו אותך עוד פעם. +מה שסנופקין אמר (לגבי האחיין בן שנתיים).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לך בעיה של OVERGAMING ורק מהכתיבה שלך אני רואה שאתה לא סוגר הרבה (טלפונים לא נחשב) ושאתה חסר בטחון עצמי אמיתי ואתה מפוצץ את עצמך בבטחון עצמי מלאכותי (ראה ערך "גישת הפרס"). FAKE IT TILL YOU MAKE IT לא באמת עובד פה.

הפיקאפ דפק לך תמוח.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-08-2010 בשעה 15:01.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    יש לך בעיה של OVERGAMING ורק מהכתיבה שלך אני רואה שאתה לא סוגר הרבה (טלפונים לא נחשב) ושאתה חסר בטחון עצמי אמיתי ואתה מפוצץ את עצמך בבטחון עצמי מלאכותי (ראה ערך "גישת הפרס"). FAKE IT TILL YOU MAKE IT לא באמת עובד פה.

הפיקאפ דפק לך תמוח.
    זה נכון שהוא לא הבין את העיקרון והוא הלך בדרך קצת שגויה..... אבל קצת הגזמת לא? O_O
    אם הוא יפנים את התגובות מהאשכול הזה ויממש אותם לחיים הכל יהיה בסדר...

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

הפיקאפ דפק לך תמוח.
    שטויות, ביטחון עצמי זה משהו שאתה עושה, לא משהו שיש לך. אם תתנהג כאילו יש לך ביטחון עצמי אחרים, ואחרים יגידו לך שיש לך ביטחון עצמי, אתה תתחיל לאמין בזה וזה נהיה אמיתי...
    לא צריך לשנות את כל החיים שלך בשביל לזיין, זה סתם אשלייה שמזיינים לאנשים במוח בשביל למכור.
    "זה לא ללמוד להתחיל עם בנות זה ללמוד לבנות חיים" בולשיט.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    שטויות, ביטחון עצמי זה משהו שאתה עושה, לא משהו שיש לך. אם תתנהג כאילו יש לך ביטחון עצמי אחרים, ואחרים יגידו לך שיש לך ביטחון עצמי, אתה תתחיל לאמין בזה וזה נהיה אמיתי...
    לא צריך לשנות את כל החיים שלך בשביל לזיין, זה סתם אשלייה שמזיינים לאנשים במוח בשביל למכור.
    זה שאתה משנה תמצב החיצוני לא אומר שתשנה תמצב הפנימי.

יודע למה? כי האמונות שלך נוגדות את המעשים שלך ואין תיאום בינהם.

בערך כמו החננות בבצפר שמנסים להיות "מקובלים". מהצד זה לא נראה טוב.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חחח אתה חושב שלגשת ל30 בחורות ולשאול אותן מה השעה, ואז מה השעה עם שעון על היד, ואז אם הן רוצות לצאת לקפה משנה את האמונות שלך?

אם בכלל, אובר גיימינג זה לשנות את כל החיים שלך כשאתה יכול באמת לשנות כמה תחומים קטנים בהם מאוד בקלות ולהצליח עם בנות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחח אתה חושב שלגשת ל30 בחורות ולשאול אותן מה השעה, ואז מה השעה עם שעון על היד, ואז אם הן רוצות לצאת לקפה משנה את האמונות שלך?
    לא.

זה תהליך יותר מורכב מ"לזייף בטחון עצמי עד שזה יהיה חלק ממך". זה למה לרוב האנשים בתחום הזה יש בטחון עצמי מלאכותי/בטחון עצמי רק כשהם באפטיים/בטחון עצמי כשהם סוגרים.

זה לא בטחון עצמי, זה אגו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

פיקאפ זה לא ללמוד לבנות לעצמך חיים טובים יותר? לשפר את עצמך? להגשים את השאיפות שלך?
    קח לדוגמה את משה, ונגיד שמשה הוא אדם ביישן. הביישנות הזו טובה ועזורת לו בחיים? לא רק בקטע של בנות, אפילו בקטע של לבקש מחבר עזרה, או מהבוס העלאה במשכורת. משה מתחיל ללמוד פיקאפ, ומבין שכדי להשיג את הבנות שהוא רוצה הוא חייב להיות פחות ביישן. הוא לאט לאט מתגבר על הביישנות, ומעז יותר יותר מפעם לפעם. יום אחד הוא מתגבר על הפחד של לשאול בחורה מה השעה ועושה את זה. יום אח"כ הוא גם שואל אותה איפה הוא יכול לקחת קו 66. אח"כ הוא גם משתף אותה במה הוא צריך לעשות בדיוק עוד שעה ולמה הוא צריך דווקא את קו 66. ככל שהוא מתגבר יותר על ביישנות וחששות, ככה הוא הופך לפחות ביישן ופחדן. בסופו של דבר, למשה יהיו ביצים לבקש מהבוס העלאה במשכורת. אז מה, הוא לא שינה את החיים שלו דרך הפיקאפ? הפיקאפ דורש ממך לשנות אספקטים באישיות שלך כדי להצליח עם בנות (אלא אם כן אתה מסוגל לעשות את הדברים בצורה מזוייפת, ולהתחלק ל2 אנשים - משה של הפיקאפ, ומשה הרגיל). וא' להיות כ"כ מזוייף יקשה על הסיכויים שלך להצליח עם בנות, ככה שסביר להניח שאנשים יבחרו בדרך עם הסיכויים הגבוהים יותר.
    ב' להיות כ"כ מזוייף דורש הרבה יותר מאמץ מאשר לשנות אספקטים באישיות שלך - שוב אנשים יעדיפו לבחור לשנות אישיות.

נכון, לא צריך לשנות את כל החיים בשביל לזיין. אבל זה בהחלט רצוי, זה קל יותר, וזה ייתן לך אחוזי הצלחה גבוהים יותר. לכן רוב האנשים ההגיוניים יבחרו בלשנות אישיות. וזה מן הסתם מביא אותי למסקנה שרוב האנשים שלמדו פיקאפ, שיפרו גם את חייהם באופן כללי.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 29-08-2010 בשעה 00:56.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"ביישנות" זה מושג שלא באמת קיים וזאת המצאה של המוח האנושי. זה לא באמת אנחנו. אין דבר כזה גבר ביישן.

אתה רואה "ביישנים" בטבע?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect