המאמר הזה הוא מאד חשוב, ואני ממליץ עליו לקריאה לכל אחד כאן.
הפוסט כתוב באנגלית אבל ניתן להשתמש במילון או במורפיקס או במתרגם של גוגל.
תקראו תעשו את מה שהוא אומר, תהנו
http://www.theattractionforums.com/g...long-post.html
המאמר הזה הוא מאד חשוב, ואני ממליץ עליו לקריאה לכל אחד כאן.
הפוסט כתוב באנגלית אבל ניתן להשתמש במילון או במורפיקס או במתרגם של גוגל.
תקראו תעשו את מה שהוא אומר, תהנו
http://www.theattractionforums.com/g...long-post.html
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
מה הפואנטה בלכתוב סיפורי DHV?
אף פעם לא הבנתי תקטע הזה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
המאמר הזה מסביר לך על מה כדאי לך לספר, איך לספר, והדרך לכתוב את זה.
אתה יכול אפילו להוסיף פרטים, להוריד פרטים, העיקר שהבסיס יהיה מקורי ולא תצטרך לשקר לגביו.
לא עדיף לספר סיפור אמיתי מהחיים שלך?
החיים שלכם עד כדי כך משעממים?
לא כולנו הספיקו לחוות הרבה דברים כמוך.
מה אני יכול לספר בתור בן 15? רוב הדברים המעניינים מתחילים כנכנסים לתיכון וכל החרטא הזה לפי דעתי, לרוב האנשים.
אני שם לב שבסטים שלי בזמן האחרון, שהולכים יותר טוב, אני כבר לא מספר סיפורי DHV.
למשל, במקום לשדר pre-selection דרך סיפר על האקסית שלי או כל מישהי אחרת אני מדגים pre-selection על ידי אינטרקציה עם נשים אחרות כמו ידידות או סטים קודמים מאותו יום, או אפילו סתם לעשות שלום לנשים שאני לא מכיר כשאני כבר בסט.
אני מרגיש שזה הרבה יותר חזק כשהן רואות את זה מול העיניים מאשר כשהן שומעות את זה דרך סיפור שאני מספר.
?What have you been up to lately
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה לא שאין לי מקרים כאלה, פשוט לא יוצא לי לזכור אותם בדרך כלל, חוץ מיזה באמת אין לי הרבה מקרים, לפחות לא שאני זוכר...
משהו שיכול לרגש,סיפור ממש אמיתי?
לא אז אין לי משהו כזה, באמת אני צריך להתחיל למצוא דברים מעניינים, אבל מה לעשות שזה בדרך כלל לא קורה? כזה אני.
עריכה: יודעים מה, יש לי די הרבה דווקא כשאני חושב על זה![]()
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 29-08-2010 בשעה 00:13.
הגיל לא קשור לזה בכלל.
יש בני 15 שאני מכיר אישית שחוו יותר מכל בן 40 ממוצע.
זה האמונות המגבילות שלכם מתרצות לעצמכם למה יש לכם חיים משעממים..או למה אתם זקוקים לאישיות שהיא לא אתם כדי לגרום לבחורה לרצות אתכם.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
[QUOTE=Tyler Durden;6123636]הגיל לא קשור לזה בכלל.
יש בני 15 שאני מכיר אישית שחוו יותר מכל בן 40 ממוצע.
זה האמונות המגבילות שלכם מתרצות לעצמכם למה יש לכם חיים משעממים..או למה אתם זקוקים לאישיות שהיא לא אתם כדי לגרום לבחורה לרצות אתכם.[/
QUOTE]
Q: These routines don't feel like they're me. Are there any others?
A: Of course they're not you. These were written and field tested by guys who are GETTIN LAID. Are you getting laid to your contentment? No? Then stop being you and pretend to be someone who's reached your goals.
Q: Can't I build DHV stories like they talk about in the MM ebook?
A: Not during the newbie mission. The words you speak are minor in comparison to the inner game you portray via your nonverbals. Continue to use the stock material until you are CONSISTENTLY moving into C1 on your sets. That's the point at which your nonverbals are aligned with a successful PUA. Now you can build and field test personal DHV stories.
Q: I have this great opener, will it work?
A: If you ask this, I can only assume you haven't completed the newbie mission. Put your work of creativity down and complete the n00b using STOCK material. You're not successful with women to your satisfaction. You isn't getting laid. Stop being you. We're going to change you into someone who's getting laid by pretending to be someone else for awhile. Put your ego aside, suck it up and take it like a man.
ובמילים פשוטות, FAKE IT TILL YOU MAKE IT.
בכל מיקרה, זה מסביר על מה לספר את הסיפורים שלך, שלא תגיד פתאום שהלכת ברחוב וכלב נשך אותך, זה לא DHV.
הבנת? מסביר על מה לספר ואיך...
לדעתי מאמר חובה לכל מי שרוצה לדעת לספר סיפורים מעניינים ומושכים
קראתי ועזר לי מאוד