קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

הקושי שלי עם נאגים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ברירת מחדל הקושי שלי עם נאגים

נגים זה בהחלט דבר גאוני, אבל ממש קשה לי להתחבר לשיטה הזאת.

אני למשל אדם ממש רגוע ושליו, ויש לי ביטחון עצמי ממש גבוה. וכשמישהו או מישהי מקניטה אותי, צוחקת עליי וכו' - זה לא מזיז לי ולא אכפת לי מזה (אני אפילו צוחק מספר פאדיחות על עצמי לפעמים, במטרה להצחיק). לכן אני גם לא מרגיש צורך להגיב, אני לא מרגיש צורך להחזיר לה, אני לא מרגיש שהיא מזלזלת בי ושהיא פוגעת בכבוד שלי - אני פשוט מרגיש שאם הבן אדם הזה יכול להצחיק אנשים רק על ידי הקנטת מישהו - שיעשה את זה בכיף שלו.לא מפריע לי ולא מוציא אותי משלוותי.

נגים למשל, הם בדיוק ההפך ממה שאני רגיל לעשות. כשאני נותן נג - אני אף פעם לא נותן אותו מכל הלב. אם לבחורה יש פטרוזיליה בשיניים או לא, ממש לא מעניין אותי (אלא אם כן למשל היא פותחת את הפה ומדברת הרבה, ככה שזה לא נעים לראות). אם הבחורה מתרברבת ואומרת שבחורים כמוני יש בשפע ושתמיד מתחילים איתה, אני לא מרגיש צורך להגיד לה "גם בחורות כמוך יש בשפע ומתחילות איתי", כי מצידי, שתתרברב כמה שתרצה אם זה מה שעושה לה טוב. אני יודע מספיק טוב שבחורות רוצות אותי, ואין לי שום דחף להציג את זה לראווה לכל העולם.

הנגים כאילו נוגדים את כלהקטע של הביטחון העצמי. זה כאילו שהבחורה עד כדי כך הוציאה אותי משיווי משקל שאני צריך להחזיר לה? זה מזכיר לי באיזשהו מקום ערס שידקור אותך כי קיללת את אמא שלו לפני החברים שלו, והוא חייב להחזיר את ה"כבוד האבוד" באיזושהי צורה.

סיפורי DHV אני עוד יכול להבין, כי הם באמת הופכים את השיחה למרתקת יותר. אבל בקטע של ההשווצה - אני למשל לא מרגיש צורך אף פעם, לא משנה אם בסט או סתם עם חברים, צורך להתרברב. אני מרגיש שאני X וY (תכונות טובות), אבל לא אכפת לי אם מישהו אחר יחשוב שאני Z ו W (תכונות רעות), מבחינתי אם זה מה שהוא חשוב עליי, זו בעיה שלו - כי הוא כנראה לא יזכה להיות אדם קרוב אליי. כמובן שאם אדם קרוב יחשוב עליי כזה דבר זה יפריע לי - אבל כל האנשים הקרובים אליי באמת יודעים שאני X וY.

אז בתכל'ס, אם לבחורות יש אינטיליגנציה רגשית כ"כ גבוהה כמו שתמיד אומרים, למה הן לא יכולות להבחין בביטחון עצמי של גבר, אם במקום לזרוק נג ולהחזיר כמו ילד קטן - זה פשוט לא מזיז לו?

מיסטרי למשל אומר שכשפותחים קבוצה צריך לזרוק נג למטרה. אבל זה שאני מראה התעניינות במטרה, ולא מעניין אותי בכלל אם ההתעניינות ברורה בעיניה או לא, לא לבד מראה על ביטחון?

תדמיינו 2 אנשים שניגשים לבחורה:
    1. יוסי ניגש לבחורה בפתיח לא ישיר, מנסה להראות לה שהוא לא מעוניין, אומר שהוא עוד מעט צריך ללכת, ומנסה להראות בכוח ערך גבוה על ידי סיפורים ולהמשיך את השיחה בכוח.
    2. משה ניגש לבחרוה ואומר: "שלום, אני משה, אני יודע שזה נראה מטריד שאני ניגש ככה, אבל ממש משכת את תמושמת הלב שלי והייתי רוצה לדבר קצת/להכיר"

המטרה של שניהם ברורה(לזיין/לפתח קשר רציני), ואומנם הפתיח של משה ישיר, הבחרוה ידועת שהיא הרשימה אותו וכו', אבל הוא מצטייר כבעל יותר ביטחון עצמי - בעוד יוסי מצטייר כמחביא את מטרתו מאחורי מילים ומשפטים.

אם יש אדם שהוא בעל ביטחון עצמי גבוה, אין שום סיבה שהוא יסתייג מלהמחיא לאנשים, כולל ליופי של בחורה. אם יש לו ביטחון הוא יודע שהערך שלו הוא מקסימלי - והוא בחיים לא ירגיש שהעלאת הערך של אנשים אחרים מקטין משלו.

תראו, כמו שאמרתי, אני אדם עם ביטחון עצמי מאוד גבוה, אפילו נרקיסיסט קצת, ואני לא מרגיש צורך שכולם כולם יידעו מזה או שייתנו לי תשבוחות. תאמינו או לא, אבל אני כ"כ שונא להיות האדם המתלהב שהולך עם האף למעלה, שהרבה פעמים אני אפילו עושה DLV לעצמי(עם חברים, לא בפיקאפ) רק כדי להצחיק. קצת קשה לי להסביר את זה, אבל מכירים את זה שאתם רואים מישהי פצצה ברחוב, HB 10, מוקפת במלא אנשים ואפילו לא מביאה מבט לכיוונך - אתה מן הסתם מרגיש מאויים כי יש לה ערך גבוה משלך. אני הרבה פעמים עושה DLV לעצמי בשביל להיראות פחות מאיים כלפי האנשים שמסביבי. אני בתוך תוכי חושב שאני טוב יותר מאנשים שמסביבי, אני מרגיש שאני "מאיים" עליהם, ולכן מוריד לעצמי את הערך - כדי להיראות "אדם מן השורה". זה בדיוק כמו מקרה בו אתה מתחרה עם מישהו במשהו, וזה שיינצח יקבל יותר ערך. מכייון שלך יש ערך גבוה ולו ערך נמוך - אתה תיתן לו לנצח כי הוא זקוק לניצחון יותר ממך. זה בדיוק הקטע שלי עם הDLV. יש לי למשל חבר, שתמיד משחק אותה "מגניב", הוא לא זה שמספר בדיחות אלא צוחק מהן(כולם מבדרים אותו יעני) והוא זה שאף פעם לא מקניטים או צוחקים עליו. ממבט ראשון הוא נראה כ"מנהיג" של הקבוצה, אבל בפועל הוא בדיוק ההפך - אף אחד לא מקניט אותו, כי כשאתה מקניט אותו הוא ישר יוצא עליך(גם מאפיין של חוסר ביטחון, וגם זה ידוע שבד"כ אלו שאתה מסוגל לצחוק עליהם - הם האנשים שהכי קרובים אליך - אם קשר שלך עם בנאדם הוא טוב, אתה יכול להיות מסוגל גם לצחוק עליו ושהוא יקבל זאת בהבנה ובהומור). הוא לא מספר בדיחות כי הוא לא מצחיק. הוא למעשה מצטייר כילדה קטנה שמתחבאת מאחורי ביטחון עצמי מזוייף. הוא בדיוק ההפך ממני - זה שמחפש בכל הזדמנות והזדמנות להעלות לעצמו את הערך כמה שיותר. ואני פשוט לא מבין איך אדם כזה יכול להצטייר כזכר האלפא בעיניי אנשים עם אינטיליגנציה רגשית גבוהה. ואני לא מבין למה אני אמור להתנהג כאחד כזה, לשאוף להיות כזה, ולמה זה הבחור שבנות אוהבות יותר.

דברים כאלו גורמים לי לפעמים לחשוב שכל הקטע הזה של הפיקאפ זה בולשיט אחד גדול... למרות שאני בטוח שאחד המשתמשים פה יבוא וינחית אותי בחזרה לקרקע
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 29-08-2010 בשעה 02:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

הפתרון המושלם לבעיה שלך: תוריד את הספר של מסטרי (בעברית) כאן בפורום תוך שתי דקות, פתח בפרק 3 או 4 אני לא זוכר בדיוק ושם תמצא עמוד תחת הכותרת "תורת ההקנטה". ואני מבטיח לך שזה יקח לך בדיוק חמש דקות ואתה תבין עד כמה נאגים הכרכיים וחשובים ועד כמה שזה בסדר לתת נאגים ושהם פשוט מחמאה מסוגננת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני למשל אדם ממש רגוע ושליו, ויש לי ביטחון עצמי ממש גבוה. וכשמישהו או מישהי מקניטה אותי, צוחקת עליי וכו' - זה לא מזיז לי ולא אכפת לי מזה .
    דבר ראשון זאת גישה מצויינת! כתבת פה לבד את מה שמנסים ללמד במאמרים שלמים - להיות אדיש לחלוטין כלפי תגובות שליליות, כאילו הן עוברות דרכך כמו כלום.

יש הרבה נימוקים ותיאוריה שלמה מדוע בתחילת האינטרקציה צריך להפגין חוסר עניין כלפי המטרה. קשה להסביר על רגל אחת אבל בכמה נקודות:

1. ערך - כדי ליצור משיכה אתה צריך להצטייר כבעל ערך גבוה. אבל אם אתה משדר יותר מידי עניין על ההתחלה - כלומר אתה עוד אחד מאלה שבאו כדי להשיג משהו - אוטומטית הערך שלך נמוך יותר, וההגנות שלה עולות.
    לעומת זאת אם אתה לא מנסה להשיג כלום - אלא פשוט בחור מגניב שבמקרה היא נכנסה לאינטרקציה איתו - כבר אתה בנקודת התחלה יותר טובה.

2. הגנות - בחורה שנראית טוב כבר רגילה לזה שעשרות גברים מתחילים איתה. ולכן (מסיבות טובות) היא בונה סביבה הגנות ותגובות אוטומטיות לגברים שמתחילים איתה באופן "היי אני משה ואני רוצה אותך".

מיסטרי למשל אומר שכשפותחים קבוצה צריך לזרוק נג למטרה. אבל זה שאני מראה התעניינות במטרה, ולא מעניין אותי בכלל אם ההתעניינות ברורה בעיניה או לא, לא לבד מראה על ביטחון?
    גם כאן המטרה היא לנטרל את ההגנות של הקבוצה. אם תיגש לקבוצה וישר תתחיל עם אחת הבנות, ברוב המקרים החברות/ידידים שלה יגנו עליה ויחסמו אותך.

הנגים כאילו נוגדים את כלהקטע של הביטחון העצמי. זה כאילו שהבחורה עד כדי כך הוציאה אותי משיווי משקל שאני צריך להחזיר לה? זה מזכיר לי באיזשהו מקום ערס שידקור אותך כי קיללת את אמא שלו לפני החברים שלו, והוא חייב להחזיר את ה"כבוד האבוד" באיזושהי צורה.
    המטרה של נג זה לא "לרדת" או "להחזיר" לבחורה.
    המטרה היא כאמור להראות חוסר עניין.
    יש עוד דרכים לעשות את זה חוץ מנגים - לדוגמה Disqualifier "לא הייתי יוצא איתך - את יותר מידי דומה לי" - אתה פוסל התעניינות מצידך בלי שום "עקיצה" כלפיה.
    מראים חוסר עניין גם בדרכים נוספות כמו שפת גוף וכו'.

אם הבחורה מתרברבת ואומרת שבחורים כמוני יש בשפע ושתמיד מתחילים איתה, אני לא מרגיש צורך להגיד לה "גם בחורות כמוך יש בשפע ומתחילות איתי", כי מצידי, שתתרברב כמה שתרצה אם זה מה שעושה לה טוב.
    אם היא נותנת לך סימנים שליליים איך אתה רוצה להגיב לה, בסימנים חיוביים ומחמאות? איך זה גורם לך להיראות? כמו מישהו שרודף אחריה - ערך נמוך.
    אתה צריך להגיב בחוסר עניין, שוב זאת לא צריכה להיות "עקיצה", מספיק להפנות בעדינות את הגוף ממנה ולתת לה פחות תשומת לב.
    זה צריך להיראות הכי טבעי ולא משהו שעשית בכוח כדי "להעניש" אותה.
    נערך לאחרונה על ידי CaptainSparrow; 29-08-2010 בשעה 02:40.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אני אצטט שורה אחת - שהיא בעצם שורת המפתח לתשובה שלי :
    ואני לא מבין למה אני אמור להתנהג כאחד כזה, לשאוף להיות כזה, ולמה זה הבחור שבנות אוהבות יותר.
    פיקאפ זה לא בולשיט אבל יש המון נושאים שהתפתחו - כתוצאה מכך שיש המון 'אמני פיתוי' וכל אחד מביא את הגישה שלו ואיך שהוא רואה את זה. כל אחד מביא משהו מעצמו.
    כל אחד גם מתחבר לחלקים אחרים בפיקאפ - יש כאלו שאוהבים להיות קוקי&פאני , ותוכל לראות המון משפטי קוקי פאני בתוך השיחות שלהם , יש כאלו שאוהבים להשתמש בפיקוק ותראה עליהם תמיד איזשהו חפץ מיוחד - צמיד , שרשרת , כובע , נעליים.

כל אחד מתחבר לחלק אחר בפיקאפ , כי כל אחד מביא איתו ולוקח מהנושא הגדול הזה חלקים מסויימים.

זאת בדיוק הסיבה שהרבה אנשים כאן לא מצליחים. כי הם מנסים לקחת הכל אליהם. וליישם הכל.

'מה לעשות IOI או IOD או בכלל נג' - זה באמת בולשיט !
    לא אוהב נגים , זה לא מתאים לך - אל תעשה נגים !
    נגים זה בכלל אמצעי לשבירת הביצ' שילד או כשאתה רואה שבחורה מגיבה לך בקרירות ובחוסר עניין.
    זה לא כלי שאתה חייב להשתמש בו , אבל הוא יכול לעזור לך כשאתה נכנס לסיטואציה כמו זו שתיארתי.

תלך לשטח , תנסה , תבדוק מה קורה כשאתה עושה X מה קורה כשאתה עושה Y ומה קורה כשאתה עושה Z.
    תעשה מה שעובד בשבילך ומה שאתה הכי מתחבר לעשות אותו. מה שיהיה לך הכי טבעי ולא משהו שתעשה אותו כי 'אמרו לי' או כי אתה חייב.

אל תנסה להיות משהו שאתה לא. - קח מה שמתאים לך
    ואם זה עובד לך - על הכיפאק

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 29-08-2010 בשעה 02:41.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה

אל תנסה להיות משהו שאתה לא. - קח מה שמתאים לך
    ואם זה עובד לך - על הכיפאק

בהצלחה
    להגיד א האמת לא קראת את כל התגובות
    אבל זה בלט וזה הדבר שיחיד מבים כל מה שריפרפתי בנושא הזה שאני מסכים איתו

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אגיד לך מה אני עושה, ואתה מוזמן לאמץ -
    אני נותן נגים, רק כשמישהי מתייחסת אלי בצורה לא יפה. הברירת מחדל שלי היא בחור נחמד - כי זה באמת מי שאני, אני לא אוהב לרדת על
    מישהי מול כל החברות שלה, אני לא מרגיש שבחורות שאני ניגש אליהן נמצאות "מעלי" באיזושהי רמה, אז אני לא מנסה להוריד לה את הערך.

גם כשאני נותן נגים, אני תמיד אשאיר מקום שהיא תוכל לחזור ממנו ולהשתפר. לצורך העניין:
    אני: תספרי לי 3 דברים מעניינים על עצמך.
    HB: למה שאני אספר לך מה מעניין בי?
    אני: זה פשוט עצוב, כשניגשתי לפה חשבתי שאולי יש בך לפחות משהו מעניין אחד, אבל כלום? (ולחזור),
    אוקיי, תספרי לי רק משהו אחד שמעניין בך. אני בטוח שתצליחי.
    HB: אממממ. אני אוהבת חיות (זה לא באמת משנה מה הן עונות, ברגע שהן עונות אתה צריך לחזק את ההתנהגות ולתת IOI)
    אני: וואו באמת? זה באמת מעניין. (חחח) יאללה, עוד 2.

אתה לא חייב לתת נגים, אבל הם כלי חזק וחבל לפספס אותו. הטעות שרוב האנשים עושים זה שהם שומעים את המושג קוקי פאני ומתחילים להתנהג ככה כל הזמן. כל מילה שניה שהבחורה אומרת הם דופקים לה נג, כל בעיה קטנה שאפשר לפתור עם קצת אמפתיה הם מענישים,
    ואוי וואוי אם בחורה מבקשת מהם משהו לפני שהיא נתנה להם 3 IOIים....

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אחינו שמע, אני רוצה להסביר לך משהו על נאגים. קודם כל, זאת לא הדרך היחידה ליצור משיכה.
    שתיים, נאגים זה באמת גורם להורדת הערך החברתי, אבל אתה יכול להשתמש במושג שנרא "עקיצות". יצא לי לדבר על זה עם סניה מדון ג'ואן. פה אתה בעצם צוחק עליה על דברים קטנים, אתה מראה שאתה לא פוחד לצחוק עליה (דבר המראה על DHV) וגם היא לא נעלבת מזה ואפילו צוחקת מזה (וכן זה עושה משיכה עצומה אם אתה עושה את זה כמו שצריך).
    אל תנסה להיות מישהו שהוא לא אתה! אתה תיראה מזוייף ולא אמיתי! אם באמת אתה מרגיש בבטחון ולא אכפת לך מה האחרים חושבים עליך אפילו כשצוחקים עליך... אני בטוח שאתה משדר את זה החוצה ותאמין לי בנות קולטות את זה מקילומטרים.
    אם אתה מרגיש במקרים מסויימים שמישהי מנסה להוריד אותך בחברה, אל תתבייש לשלוף איזה נאג שיקרע לה את הצורה XD

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    אחינו שמע, אני רוצה להסביר לך משהו על נאגים. קודם כל, זאת לא הדרך היחידה ליצור משיכה.
    שתיים, נאגים זה באמת גורם להורדת הערך החברתי, אבל אתה יכול להשתמש במושג שנרא "עקיצות". יצא לי לדבר על זה עם סניה מדון ג'ואן. פה אתה בעצם צוחק עליה על דברים קטנים, אתה מראה שאתה לא פוחד לצחוק עליה (דבר המראה על DHV) וגם היא לא נעלבת מזה ואפילו צוחקת מזה (וכן זה עושה משיכה עצומה אם אתה עושה את זה כמו שצריך). XD
    שזה אותו דבר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה לא חייב להשתמש בנגים,יש לך קוקי פאני במקום.
    נגים זה במקרים מסויימים נורא.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא יודע, אצלי זה בא די בטבעיות הנגים, זה חלק מהצחוק, אני אומר אותם ממש בצחוק וכולם יודעים שזה לא במטרה לפגוע בהם.
    כשיש לך הרבה יציאות מצחיקות וחלק מהם הם נגים מצחיקים, פשוט חושבים שאתה בן אדם מצחיק וציני ורואים שאתה לא מנסה להעליב.
    זה תלוי איך אתה רואה את הנגים - כדברים שצריכים להעניש אותה ולגרום לה להרגיש פחות בטוחה בעצמה או כיציאה מצחיקה שכדרך אגב גם אתה גם יורד עליה בצחוק, בן אדם ציני.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

רק שלא תבכה בזמן שאתה שולח למישי נג.
    סתם, מה לעשות. גם אני שונא וסובל לתת נגים, זה פשוט לא אני.
    אבל זה פאקינג עובד- תעשה סט עם נגים וסט בלי תראה מה ילך יותר טוב.
    ואם היא לא כוסית לך על FALSE DISQUALIFERS.

אני מבין אותך.
    אני יכול להגיד אבל שאצלי אני הרבה יותר אוהב את הדרך הזאת של ה"מניאק" אפשר ליקרוא לזה?
    לא כי אני מניאק זה פשוט יותר כיף, יותר מעניין, יותר מצחיק, זה המשחק.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,426 | הודעות: 8,204,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect