שיענו יש רמיקסים כאלה כמו באירועים שישר מתחיל מהפזמון ואז בית פזמון ועוד שיר שמתחיל מהפזמון וזה... יש?
רמיקסים של אירועים כזה
שיענו יש רמיקסים כאלה כמו באירועים שישר מתחיל מהפזמון ואז בית פזמון ועוד שיר שמתחיל מהפזמון וזה... יש?
רמיקסים של אירועים כזה
|
|
אבל אני לא מכיר כזאת ואני לא יודע איך מכינים![]()
אההההההההה ...
אתה מדבר על אתר כזה שיש בו שירים כמו באירועים שישר מתחיל מהפזמון ואז בית פזמון ועוד שיר שמתחיל מהפזמון וזה ?
הממ יש תוכנה..
לאאא, הוא מדבר על אתר כזה שיש בו שירים כמו באירועים שישר מתחיל מהפזמון ואז בית פזמון ועוד שיר שמתחיל מהפזמון אז יש זיקוקים כאלה אתה יודע בצבע אדום סגול חרא מבין?
אבל אני לא בטוח למה הכל יכול להיות אתה מבין אחי כי זה לא להאמין איזה טמבלים יש בפורום ככה זה אנשים לא תבין אתה מבין?
כי אני לא מבין אבל אוליי לא יודע לך תבין מבין?
נו מה אתם באים להסתלבט?
נו כמו שהדי ג'יי מקפיץ שכולם רוקדים מזרחית יעני שמתחיל ישר מהזמון רמיקס כזה זה לא מתחיל מההתחלה עד הסוף זה רק האמעצ של השיר.
הדי ג'יים משתמשים בתוכנות DJ![]()
חחחחחחחחח הרגתם אותי עם התגובות. אף אחד לא הבין מה אתה רוצה?
שיהיה רמיקס והשיר יתחיל מהפזמון ואז יעבור לבית הראשון וכן הלאה... אז לכן זה רמיקס, והדי ג'י עושה את זה הוא בוחר אם לשים על ההתחלה תפזמון או מה שהוא רוצה. קיצר או שאתה רושם בגוגל את שם השיר שאתה רוצה ואז "רמיקס" ומוריד מוכן שמשהו הכין ומקווה שהוא עשה שהשיר יתחיל מהפזמון או שאתה צריך להכין דרך תוכנה (מצריך ידע מסויים).
לדוגמא השיר תגידו לה - הנה זה רמיקס שמתחיל מהפזמון:
http://www.f2h.co.il/4370774594136
לזה התכוונת נכון?
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 30-08-2010 בשעה 18:51.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני חושב שאין אתרין.. יש תוכנות
לא נראלי
VIrtual Dj זה מה שאתה צריך