קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

LMR

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל LMR

מה זה LMR? לפי מה שהבנתי זה מה שקשור להתנגדות או משהו מצד הבחורה... רציתי קצת מידע על זה ומה לעשות במקרה שיש דבר כזה...

2. קישורים ממומנים

התנגדות של הרגע האחרון
    דוגמא - נגיד אתה עם בחורה הכל הולך חלק העניינים זורמים עד שאתה מגיע איתה למצב ששניכם שוכבים במיטה מתחילים לזרום וזה ופתאום היא עוצרת ואומרת , אני לא רוצה שנעשה את זה זה יהרוס הכל בינינו או כל דבר כזה או אחר , אתה אומר לה צודקת בואי נפסיק ואז ממשיך זאת דרך את לנסות לעבור את זה אבל יש עוד כמו באמת להפסיק ולהעביר נושא נגיד להוציא מונופול מתחת למיטה ולהתחיל לשחק..

מקווה שהבנת. 

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

הבנתי בערך..... משהו בסגנון של צעד אחורה ושניי צעדים קדימה לא? בכל מקרה אם אפשר יותר פירוט ו/או מאמר על זה אני אשמח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    הבנתי בערך..... משהו בסגנון של צעד אחורה ושניי צעדים קדימה לא? בכל מקרה אם אפשר יותר פירוט ו/או מאמר על זה אני אשמח
    משהו בסגנון של צעד אחורה ושני צעדים קדימה.
    אין כל כך מה לפרט, LMR זה ההתנגדות ברגע האחרון כלומר כשאתה במצב אינטימי עם בחורה ואתה מתחיל לקדם עניינים לסקס (אתה זה שאמור לקדם עניינים ולא היא), אז היא פשוט מתנגדת, במצב כזה אתה פשוט מפסיק, מדליק את האור, ועושה משהו הכי לא קשור לסקס כמו: לקרוא אימיילים, לאכול, כל דבר שעולה לך בראש (כל התרגיל הזה נקרא "הקפאה"), תראה בעצמך עד כמה היא תהיה בשוק ותבוא אליך לבדה
    אגב, על פי הניסיון שלי זה עובד לא רק לפני סקס גם לפני נשיקה שמישהי מתנגדת, עשיתי הקפאה וזה עבד יופי.
    אם ראית את המכשולים שבדרך, סימן שהורדת את העיניים מהמטרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אוקי תודה..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

LMR -התנגדות של הרגע האחרון,מושג מבית מיסטרי.

הסבירו לך כבר מספיק מה זה אומר,כשאתה עם מישהי ואיפשהו בין SECOND BASE לסקס היא עוצרת אותך ולא רוצה להמשיך.

מה עושים?
    שוב,הסבירו לך ממש בקטנה,לעשות פריז אווט,צעד אחורה ושניים קדימה. אתה יכול לומר לה שאתה נכנס להתקלח ,להדליק טלויזיה,להוציא משחק דמקה,או סתם לנתק מגע ולהתחיל לדבר איתה על מה הולך איתה בכל מיני תחומים.

אפשר גם לעשות דברים בשביל למנוע LMR ,שאותם אתה עושה עוד לפני ה LMR ,למשל,ביצירת האווירה (נרות,מוזיקה,סגירת\פתיחת חלונות ,סידור המיטה) אתה יכול לשתף אותה ולתת לה לעזור לך או אפילו לעשות הכול לבד,אתה בינתיים יכול ללכת למטבח להביא שוקולד שיהיה לכם עם מה לשחק (אני אישית אוהב להוסיף את הדברים האלו לא בסקס הראשון עם מישהי אלא אחרי כמה פעמים,שיהיה לה למה לצפות,אבל כל אחד איך שבא לו ).

אפשר גם בדייט או משהו כזה,לומר לה לפני הדייט לעלות אליך שתחכה אצלך תשתה משהו בזמן שאתה מתארגן...תתן לה לחכות בחדר שלך איפה שהמיטה,שתתרגל לאיזור,שוב,זה אמצעי ליצירת נוחות והרגלה למקום.

דבר אחרון שעולה לי לראש כרגע זה לספר לה על דברים שקורים בחדר שלך,למשל אם יש לך איזה ציור על הקיר תספר לה איך בחרת את הציור ואיך ציירת אותו או כל דבר בסגנון ,יש לך טלויזיה בחדר ? תספר לה מצידי על פעם אחת שהיא נפלה...
    כשהיא תגיע לחדר היא תראה את אותם דברים שסיפרת עליהם ותתרכז בהם יותר מאשר שהיא תתרכז ב"אוי לא אני מרגישה שרמוטה זה מהיר לי מידי".

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    דבר אחרון שעולה לי לראש כרגע זה לספר לה על דברים שקורים בחדר שלך,למשל אם יש לך איזה ציור על הקיר תספר לה איך בחרת את הציור ואיך ציירת אותו או כל דבר בסגנון ,יש לך טלויזיה בחדר ? תספר לה מצידי על פעם אחת שהיא נפלה...
    כשהיא תגיע לחדר היא תראה את אותם דברים שסיפרת עליהם ותתרכז בהם יותר מאשר שהיא תתרכז ב"אוי לא אני מרגישה שרמוטה זה מהיר לי מידי".
    פעם ראשונה שאני שומע את זה פשש נשמע באמת דבר מאוד חכם לעשות לפני..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

או שאתה יכול לבנות משיכה אמיתית לפני שאתה מביא אותה אליך! ואז לא תצטרך להתמודד עם דברים כמו LMR, שיטסט, וכל שאר המבחני אמינות האלה, כי הבחורה פשוט תרצה אותך.

ועוד כלים -
    אותי תמיד למדו שגרם של מניעה שווה יותר מקילו של תיקון - תנטרל את הסיטואציה. תגיד לה שאתה לא הולך לשכב איתה, תגיד לה שאתה עייף מידי בשביל סקס, שיש לך חוק - עם בחורות שאתה מחבב אתה לא שוכב בדייט ראשון, תמציא משהו זה לא באמת משנה. העיקר לנטרל את הסיטואציה מראש, ואז אתה יכול לעשות דברים כמו לחרמן לה את הצורה מבלי להתמודד עם LMR, ואז שהיא גם ככה כבר לא יכולה להגיד לך לא, להמשיך הלאה...

אל תתקעו על מה שמיסטרי אמר, בחורות אוהבות סקס, כשיש משיכה, הן יפשיטו אתכם. (יאפי קאיי יאי מאדא פאקא!! הגביע הקדוש של הפיקאפ.) כל ההסבר הזה שלו בנוגע לLMR (ולעוד הרבה דברים, אבל לא נכנס לזה) סתם נועד לתת הגיון לסיטואציה שאולי תצטרכו להתמודד איתה. מה שקורה זה שלפעמים אפשר להוביל מישהי לחדר שלך, רק בגלל שהלוגיסטיקה שלכם טובה (השעה 4 בבוקר, אתם גרים קרוב והיא קצת שיכורה, כולם רעבים, היא לא יכולה לנהוג, בקיצור מאוד פשוט לסדר מצב שהיא תבוא אליכם, אבל זה לא אומר שהיא רוצה אתכם.), ואז ברור שתהיה התנגדות לסקס שתצטרכו "לדחוף" דרכה. לפעמים זה יהיה קל, לפעמים קשה, לפעמים תצטרכו להעביר עוד 7 שעות כדי שתוכלו לשחק לה על הרגשות אז. (כן, כי בעוד 7 שעות היא תרצה אתכם, אה-הא...)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect