קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני לא מצליח לעבור משימה ב NFS Most Wanted
    על ידי A&E בפורום משחקים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-11-2011, 19:15
  2. [עזרה]לא מצליח לעבור עוד שלב
    על ידי GaFrOr בפורום Call Of Duty
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 16:57
  3. [עזרה]לא מצליח לעבור שלב יש תמונה
    על ידי GaFrOr בפורום Call Of Duty
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-10-2009, 15:13
  4. [עזרה] אני לא מצליח לעבור משימה ב NFS Most Wanted
    על ידי A&E בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-04-2009, 19:46
  5. [בעיה] במשחק JUICED2 לא מצליח לעבור משימה
    על ידי R.E.L בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-02-2008, 13:59
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

פאק , לא מצליח לעבור את החלק של ביטחון עצמי .. WTF? למה ?!

משתמש מתחיל האוואטר של «TǽŚter»
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פאק , לא מצליח לעבור את החלק של ביטחון עצמי .. WTF? למה ?!

שמעו בחופש הזה חשבתי שיש לי ביטחון .. ביום הראשון לבצפר גיליתי שלצערי טעיתי .. אני חסר ביטחון בדיוק כמו שנה שעברה :\

עכשיו כדי לפתור בעיות צריך לדעת ממה הן נובעות .. אז תעזרו לי להבין ממה ..

-אני שלם עם עצמי ,עם הגוף והכל , אני נראה טוב ומודה לה' על הכל !!!

-לא מפחד מדחייה .. זה לא מזיז לי תביצה ..

-שם זין .. אוקי פה זה משהו אחר .. אני שם זין ! אבל כנראה שעדין בתת מודע אני דואג "מה יחשבו עלי" וכל החרא הזה .. איך אני מוציא את זה מהראש ?! למה אני דואג לזה בכלל ? כי אני מרגיש ככה גם ליד אנשים שהם ממש לא מעניינים אותי וממש לא אכפת לי מהם !

היום ישבתי בכיתה בצורת ח' אז כאני יושב כולם מדברים בתור על X ו Y .. ואני כבר מראש נלחץ \, חושב מה להגיד חושב מלא פעמים איך אני יגיד את זה עד התור שלי ואני מרגיש כל כך לחוץ ! פאק אין לי מושג ממה ! דואג יותר מידי ומפחד מכישלון ! למרות שכישלון זאת הדרך היחידה להצלחה !!!!! למה אני מתבייש ?
    למשל ראיתי ילדי עם ביטחון ובאה ילדה יפה לידו ישר הוא מנקה לה את הכיסא וכמובן שאני מחייך כי זאת טעות גדולה ..אבל עדין שאני יודע מה לעשות ומה הכי טוב לעשות באותה שניה אני חסר ביטחון וההוא שלא יודע כלום בנושא עם ביטחון (כמו שצריך !!! ) ואפילו שיש לי היתרון על מלא ילדים אני בבטיחון של 0 ! אני מרגיש לא מוגן , אין לי מושג ממה ולמה ..

כל כך באלי לצעוק שטויות בכיתה באמצעה החיים לרוץ בתחתונים בלי בושה בלי פחד , אבל אני אני בתבייש ואין מושג למה זה כל כך בצורה חריפה !
    יש לי אופי שהוא לפי דעתי מצויןן !! מושלם אפילו , צחוקים והכל .. אבל בגלל הביטחון הכל יורד ומשתנה לאדישות ..

עוד מעט אני יתחיל DC , אז אל תגיבו ב "DC" ..כי שבוע הבא אני מתחיל

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כדי להרגיש ביטחון כשאתה מדבר מול הרבה אנשים, אתה צריך לדבר מול הרבה אנשים.
    כדי להרגיש ביטחון כשאתה ניגש לבנות, אתה צריך לגשת לבנות. תפסיק להתבכיין על זה ותתחיל לגשת לבנות היום,
    מה זה משנה אם אתה עושה תוכנית או לא עושה תוכנית פשוט תתחיל לגשת.

באמת זה פוסט התבכיינות ותו לא, מה אתה רוצה שנגיד לך? נראה לך שיש איזה פיתרון קסמים להרגשה הזאת?
    אתה יודע שלא יחשבו עליך שום דבר רע אם תיגש למישהי, אתה יודע שהיא בטוח לא תצחק לך בפנים, אתה יודע שבתכלס היא לא מבינה
    מהחיים שלה הרבה יותר ממך, ובסכ"ה אתה יודע שאין שום דבר שתוכל לעשות שיהיה נורא כל כך שאתה תצא לא בסדר.

הבחור עשה טעות ואתה מתסכל עליו ואומר "בונא יש לו ביטחון עצמי", ככה כולם מסתכלים עליך כשאתה ניגש למישהי. אף אחד לא אומר
    "בונא איזה אפס הוא הולך לדבר עם בנות".

אז אחרי כל זה מה כבר יש לנו להגיד חוץ מתתאפס על עצמך. קח את עצמך בידיים, מה אתה ילדה קטנה? כולה לדבר עם מישהי, אז אתה קצת לחוץ, קצת חושב על זה קצת מרגיש רע, אבל תעשה את זה. אתה לא צריך לרוץ בתחתונים בכיתה, אתה לא צריך לצעוק שטויות, אתה רק צריך ללכת ולדבר עם בנות, תפוס פרופורציה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מסכים עם THENUTS .

זה כמו שאתה בא להיכנס לבריכה עם מים קרים בפעם הראשונה בחיים שלך,אתה עדיין לא יודע לשחות בכלל או מה יקרה לך אם תיכנס למרות שראית אחרים שוחים ונהנים.
    אתה תפחד נורא בפעם הראשונה,אבל אחר כך זה עובר ותוכל "לקפוץ ראש" לתוך הבריכה.

אז המלצה שלי,תקפוץ עכשיו ראש לתוך הבריכה וזהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

מילה בסלע אגוזי

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כדי להרגיש ביטחון כשאתה מדבר מול הרבה אנשים, אתה צריך לדבר מול הרבה אנשים.
    כדי להרגיש ביטחון כשאתה ניגש לבנות, אתה צריך לגשת לבנות. תפסיק להתבכיין על זה ותתחיל לגשת לבנות היום,
    מה זה משנה אם אתה עושה תוכנית או לא עושה תוכנית פשוט תתחיל לגשת.

באמת זה פוסט התבכיינות ותו לא, מה אתה רוצה שנגיד לך? נראה לך שיש איזה פיתרון קסמים להרגשה הזאת?
    אתה יודע שלא יחשבו עליך שום דבר רע אם תיגש למישהי, אתה יודע שהיא בטוח לא תצחק לך בפנים, אתה יודע שבתכלס היא לא מבינה
    מהחיים שלה הרבה יותר ממך, ובסכ"ה אתה יודע שאין שום דבר שתוכל לעשות שיהיה נורא כל כך שאתה תצא לא בסדר.

הבחור עשה טעות ואתה מתסכל עליו ואומר "בונא יש לו ביטחון עצמי", ככה כולם מסתכלים עליך כשאתה ניגש למישהי. אף אחד לא אומר
    "בונא איזה אפס הוא הולך לדבר עם בנות".

אז אחרי כל זה מה כבר יש לנו להגיד חוץ מתתאפס על עצמך. קח את עצמך בידיים, מה אתה ילדה קטנה? כולה לדבר עם מישהי, אז אתה קצת לחוץ, קצת חושב על זה קצת מרגיש רע, אבל תעשה את זה. אתה לא צריך לרוץ בתחתונים בכיתה, אתה לא צריך לצעוק שטויות, אתה רק צריך ללכת ולדבר עם בנות, תפוס פרופורציה.
    תמיד כשאני מדבר מול הרבה אנשים אני מדבר וכולי לחץ , מסיים מבין שלא קרה כלום ! אבל תמיד אותו לחץ תמיד !!! יום אחרי יום בדיוק אותו לחץ ..
    זה לא פוסט התבכיינות רק רציתי עצות זה לא שאני סתם כותב , אני רק רוצה עצות מאנשים שהצליחו בקטע הזה..

ברור שאין פיתרון קסמים גם לא ציפיתי

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    מסכים עם THENUTS .

זה כמו שאתה בא להיכנס לבריכה עם מים קרים בפעם הראשונה בחיים שלך,אתה עדיין לא יודע לשחות בכלל או מה יקרה לך אם תיכנס למרות שראית אחרים שוחים ונהנים.
    אתה תפחד נורא בפעם הראשונה,אבל אחר כך זה עובר ותוכל "לקפוץ ראש" לתוך הבריכה.

אז המלצה שלי,תקפוץ עכשיו ראש לתוך הבריכה וזהו.
    זה לא רק לקפוץ .. אם זה היה רק לקפוץ אז הייתי עושה .. הבעיה שזה לא יעלם מקפיצה אחת ולקפוץ בבום לרמה 10 שבכלל לא הגעתי לרמה 2 זה משהו ממש קשה ..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עלק רמה חחחחחח מה אתה ילד מייפל?

בתחילת דרכי קפצתי למים הקפואים והעמוקים - פתחתי סט מעורב של 2 בחורות וגבר.
    לפי זכרוני אני לא מת+לפי זכרוני אחת מהן כיום האקסית הראשונה שלי והגבר ההוא הכיר לי פול חברים ידידות ובחורות שסגרתי. אבל יש מצב שאני הוזה והם בעצם נפנפו אותי וצחקו עלי והגבר נתן לי מכות...
    (;
    שים לב - אני בחרתי את הבחורה ולא היא אותי.

והכל מבטחון עצמי של מינוס 100 ואפס נסיון עם בחורות ואנשים. הייתי במצב פי 10000 יותר גרוע משלך כשעשיתי את זה.

אם כמוך הייתי מחפש "רמות" הייתי כל החיים שלי יוצא עם מכוערות.

או שתעשה מעשים קיצוניים ותצא עם הכוסיות ש-אתה- בוחר ותעשה מה שבזין שלך או שתהיה ביישן שיוצא עם כונפות כמו רוב הגברים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-09-2010 בשעה 16:54.

לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה אומר לעשות מעשים קיצוניים .. אבל שים לב לבעיה שלי , אני תבייש לדבר להיום בראש צומת הלב של הרבה אנשים .. ואת אומר לי לעשות מעשים קיצוניים שזה יותר קשה ממה שבכלל לא הצלחתי ..

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה זה "קשה", אתה שם לב למה שאתה אומר?
    אתה צריך כולה לגשת לדבר עם בחורה. כמה פעמים בחיים שלך עשית את זה? מאה? מאתיים? מליון?
    זה רק לדבר, אף אחד לא אמר לך לזחול הר מלא קוצים. ללכת עם ציוד של יותר מ30 קילו על הגב במשך שבוע בשטח - זה קשה,
    ללכת לדבר עם בחורה זה עניין של החלטה. הכנסת את עצמך לסרט עם מושגים כמו "ביטחון עצמי" ו"פחד גישה" או "אלפא",
    הכל שטויות, זה פאקינג ללכת לדבר עם מישהי.

לגשת זה החלק הכי קל בפיקאפ, ברגע שעשית את זה פעם אחת, אתה יכול לעשות את זה שוב.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 02-09-2010 בשעה 14:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

בואנ'ה באמת שאתם סתם נטפלים אליו. "זה רק לדבר עם בחורה". זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב לחלק מהאנשים. זה אותו דבר כמו פחד במה, חרדת מבחנים וכו'. אני מכיר הרבה אנשים שפעם היו מופיעים כל שני וחמישי, ואח"כ התחיל להם פחד במה שהיה להם קשה מאוד להתגבר עליו. אתה לא יכול לפנות למישהו כזה ולהגיד לו "זה רק..." - כי במוח המעוות שלו, מכל מיני סיבות, זה לא "רק". ולכל אחד מאיתנו יש מוח מעוות וקטע דפוק. יש אנשים שלא מצליחים להשתין בציבור. יש הומופובים שלא יכולים להיות במקלחות בצבא עם שאר החיילים. נראה לך שאם תגיד להם שזה "רק" זה ישנה משהו? זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב. למה נראה לך שהומצא מקצוע הפסיכולוגיה? (ולא, אני לא מדבר על הפסיכולוגים בשקל שמתרבים ביום ליום). זה דברים שאפילו שאתה יודע שהם פשוטים, ברגע שאתה מתעמת איתם נהיים הדברים הכי קשים שאפשר לעשות. אתה יכול בהתחלה לחשוב שזה פשוט, להגיע לשם ואז להשתפן כי לא משנה כמה זה לא הגיוני אתה פשוט תאמין שזה סוף העולם.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 02-09-2010 בשעה 15:51.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם הייתה לו בעיה לדבר עם בנות (בעיה "פסיכולוגית", ולא בעיה "פיקאפית"), הוא לא היה מסוגל לגשת לבחורות ולשאול אותן מה השעה גם אם הוא באמת רק רצה לדעת מה השעה. אם הוא יכול לגשת למישהי ולשאול אותה "סליחה איפה ארומה", אין לו שום בעיה של הומופוביה (שזה אגב, פחד או אי נוחות מאנשים, ולא מהומואים).

ואם יש לו בעיה פסיכולוגית ברמה כל כך רצינית שהוא קופא (ואני באמת בספק), אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות, הוא צריך לעבור אבחון פסיכולוגי ולקבל טיפול מקצועי, היפנותרפי או אחר. בכל מקרה שלא יהיה - זה באמת לא מסובך.

לייקים
    0
    נקודות
    0

מה זה "קשה", אתה שם לב למה שאתה אומר?
    אתה צריך כולה לגשת לדבר עם בחורה. כמה פעמים בחיים שלך עשית את זה? מאה? מאתיים? מליון?
    זה רק לדבר, אף אחד לא אמר לך לזחול הר מלא קוצים. ללכת עם ציוד של יותר מ30 קילו על הגב במשך שבוע בשטח - זה קשה,
    ללכת לדבר עם בחורה זה עניין של החלטה. הכנסת את עצמך לסרט עם מושגים כמו "ביטחון עצמי" ו"פחד גישה" או "אלפא",
    הכל שטויות, זה פאקינג ללכת לדבר עם מישהי.

לגשת זה החלק הכי קל בפיקאפ, ברגע שעשית את זה פעם אחת, אתה יכול לעשות את זה שוב.
    עזוב לגשת .. לדבר באמצעה הכיתה , יוצא לי קול של ביישן ואני מתבייש לדבר מולם .. וסתם להיות חברותי ! סתם מישהי שואל משהו אני עונה מהר ובצורה שאני ממהר לאיזהו מקום ..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    בואנ'ה באמת שאתם סתם נטפלים אליו. "זה רק לדבר עם בחורה". זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב לחלק מהאנשים. זה אותו דבר כמו פחד במה, חרדת מבחנים וכו'. אני מכיר הרבה אנשים שפעם היו מופיעים כל שני וחמישי, ואח"כ התחיל להם פחד במה שהיה להם קשה מאוד להתגבר עליו. אתה לא יכול לפנות למישהו כזה ולהגיד לו "זה רק..." - כי במוח המעוות שלו, מכל מיני סיבות, זה לא "רק". ולכל אחד מאיתנו יש מוח מעוות וקטע דפוק. יש אנשים שלא מצליחים להשתין בציבור. יש הומופובים שלא יכולים להיות במקלחות בצבא עם שאר החיילים. נראה לך שאם תגיד להם שזה "רק" זה ישנה משהו? זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב. למה נראה לך שהומצא מקצוע הפסיכולוגיה? (ולא, אני לא מדבר על הפסיכולוגים בשקל שמתרבים ביום ליום). זה דברים שאפילו שאתה יודע שהם פשוטים, ברגע שאתה מתעמת איתם נהיים הדברים הכי קשים שאפשר לעשות. אתה יכול בהתחלה לחשוב שזה פשוט, להגיע לשם ואז להשתפן כי לא משנה כמה זה לא הגיוני אתה פשוט תאמין שזה סוף העולם.
    I LOVE YOU ;]
    אם הייתה לו בעיה לדבר עם בנות (בעיה "פסיכולוגית", ולא בעיה "פיקאפית"), הוא לא היה מסוגל לגשת לבחורות ולשאול אותן מה השעה גם אם הוא באמת רק רצה לדעת מה השעה. אם הוא יכול לגשת למישהי ולשאול אותה "סליחה איפה ארומה", אין לו שום בעיה של הומופוביה (שזה אגב, פחד או אי נוחות מאנשים, ולא מהומואים).

ואם יש לו בעיה פסיכולוגית ברמה כל כך רצינית שהוא קופא (ואני באמת בספק), אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות, הוא צריך לעבור אבחון פסיכולוגי ולקבל טיפול מקצועי, היפנותרפי או אחר. בכל מקרה שלא יהיה - זה באמת לא מסובך.
    אין לי בעיה פסיכולוגית זה בטוח ..

הבעיה שבאמת לא נוח לי עם אנשים לא בצורה של הומופוביה .. אני מתבייש לשאול את המורה שאלה כשולם מקשיבים לה ..
    יענו להפריע לה ולכיתה באמצעה .. זה התירוצים שעולים לי .. ותכלס ? אני אגואיסט רצח מהבחינה של "להפריע" זה רק תירוצים שעולים לי ..

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כולם ככה, לפי דעתי אתה סתם עושה מזה עניין. "מתבייש", סתם לא נוח לך, זה לא שאתה לא מסוגל לעשות את זה. תעשה את זה מספיק פעמים ותפסיק להרגיש ככה.

אין לי הרבה מה להגיד על זה אבל פשוט תחשוב על זה ככה:
    כשאתה לא שם זין אין לך מה להפסיד כי זה לא מעניין אותך, פשוט שים זין, לא לרמה של אדישות אלא פשוט לשים זין למה יגידו, תאהב את עצמך, תיהיה מרוצה מעצמך וזה הכל מהשאר אין לך מה לדאוג.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

סתום תפה ותלך לדבר עם בחורות. די כבר לזיין תמוח ולרחם על עצמך, אף אחד לא יעזור לך אם לא תעזור לעצמך.
    אל תגיב פה עד שלא דיברת לפחות עם 10 בחורות. בהצלחה.

אני כ"כ מבין אותך, ולדעתי השיטות שלהם פה (של להעליב ו"לצעוק") זה חרא שיטה!
    פשוט תהיה עצמך ותיגש לבחורה! הדרך הכי טובה להתגבר על פחד זה להתעמת איתו!!! אם אתה באמת תרצה מישהי, אתה תצליח ללכת אליה ולאסוף מספיק ביטחון מעצמך בשביל זה!!!!!!
    יאללה, תתחיל לתרגל תשיטה, ותחזור לפה מאומן

כולנו פה (נראלי) סומכים על זה שאתה יכול לעשות את זה אם רק תרצה!

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect