קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] ג'יימס קמרון על המשכונים הוליוודיים: "מגוחכים"
    על ידי Erik Lamela בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-01-2011, 17:34
  2. [כתבה] ההפקה החדשה של ג'יימס קמרון – צפו בטריילר
    על ידי Erik Lamela בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 13:19
  3. [פרסום] מזל טוב ג'יימס קמרון (56)
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-08-2010, 15:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ג'יימס קמרון: "'פיראנה 3D' מוזיל את המדיום"

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ברירת מחדל ג'יימס קמרון: "'פיראנה 3D' מוזיל את המדיום"

ג'יימס קמרון: "'פיראנה 3D' מוזיל את המדיום"

במאי "אווטאר" לא התרשם מהפקת התלת-ממד של "פיראנה" המחודש. מפיק הסרט מארק קנטון לא נשאר חייב: "לא כולם יכולים לקחת לעצמם עשר שנים וליהנות מכספי אחרים

עם הצלחה לא מתווכחים, והביקורות וההכנסה בקופות מוכיחות ש"פיראנה 3D" נחל אחת לא מבוטלת. עם זאת, יש כאלו שמתקשים לפרגן. נושא הלפיד התלת-ממדי, ג'יימס קמרון, התרעם על שימוש בתלת-ממד בסרט באתר של "וניטי פייר", כשקידם את ההוצאה המחודשת של אווטאר. "אני לא נוטה לקטול
    סרטים של אחרים.

אבל הסרט הזה הוא דוגמה בדיוק מה לא צריך לעשות בתלת-ממד", אמר הבמאי. "הוא מוזיל את המדיום, ומזכיר סרטי אימה גרועים משנות ה-70 וה-80"

קמרון עצמו קשור אישית לאותם סרטים רעים לדבריו משנות ה-80, הרי הוא חתום על בימוי הסרט "פיראנה 2" מ-1981, למרות שפוטר מההפקה שבוע אחרי תחילת הצילומים. עם זאת הבהיר שאין לו סנטימנטים כבמאי לשעבר של הסרט הישן: "עבדתי על 'פיראנה 2' במשך כמה ימים ופוטרתי ממנו. אני לא מציין אותו בפילמוגרפיה הרשמית שלי ואין לי שום חיבה אליו".

הוא הסביר מה הוא חושב על הסרט החדש, וטען שהוא תקוע בעבר. "כשהיצירתיות נגמרת יחד עם התקציב, הסרטים הישנים פנו לאפקטים בתלת-ממד על מנת לנסות להוציא משהו מהסרט הגרוע", טען והצהיר כי התופעה השתנתה, בין השאר בזכות "אווטאר" שלו, "היום הסרטים הגדולים והטובים ביותר כיום נעשים בתלת-ממד, כולל סרטים של סקורסזה וטרון של דיסני".
    המפיק של "פיראנה 3D" מארק קאנטון לא נשאר חייב, ואמר בתגובה ל"הוליווד ריפורטר": "קמרון תופס את עצמו כבעל החזון היחידי בתעשיית הסרטים, אך בכל הנוגע לסרטים שלא הוא ביים, הראייה שלו צרה מאוד. ההערות שלו מגוחכות ומעליבות, ומכוונות כלפי כל מי שלא מטפח את האגו שלו. קמרון לא המציא את אפקט התלת-ממד, הוא היה בר מזל כשאחרים נתנו לו השראה לפתח אותו".

מתוך "פיראנה 3D". דו-קרב בתלת-ממד

הוא המשיך בנימה אישית ופנה אל קמרון ישירות: "ג'ים, אתה עושה צחוק? היית הבמאי של 'פיראנה 2' ופוטרת. תתבייש לך שאתה פוסל סרטי ז'אנר וחושב שבמאים כמו רוג'ר קורמן לא משפיעים על ההיסטוריה של הקולנוע. סקורסזה וקופולה עשו סרטי ז'אנר בתחילת דרכם, ותלת-ממד הוא לא ז'אנר בפני עצמו – הוא רק כלי לשיפור חוויית הצפייה בכל הז'אנרים".
    קאנטון אמר עוד שהוא חושד שקמרון כלל לא ראה את "פיראנה 3D" בקולנוע: "ג'ים, אני מזמין אותך לראות את הסרט באולם מלא מעריצים. בשבוע בו הסרט יצא לאקרנים הייתי בהקרנה בלוס אנג'לס וג'יי.ג'יי. אברהמס נכח בה ומאוד נהנה.

"אז ג'ים, כמו בהרבה מקרים בחיים – הגודל לא באמת קובע. לא כולם יכולים לקחת לעצמם עשר שנים וליהנות מכספים של אחרים כדי לסיים ולשווק סרט, כמוך. למה אתה לא להיות מרוצה ממה שיש לך? אתה אחד הבמאים הטובים ביותר. במאים צעירים צריכים לקבל ממך השראה, לא להינזף על ידך ועל ידי הניתוח הלוקה בחסר שלך בפומבי".

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

לדעתי זה הולך להיות סרט טוב אני חייב לראות אותו..

תודה על המידע.
    Erik Lamela 8

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

אני ראיתי את הסרט בלי תרגום.. ואני חייב לומר שזה סרט טוב וגם מקורי.. ראינו כרישים ראינו מפלצות עוד לא ראינו פיראנות!

משתמש ותיק האוואטר של Inception
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    7
    נקודות
    1,800
    משפט מחץ
    "אם בחורה לא עומדת על שלה, שתשב על שלי".

ציטוט נכתב במקור על ידי crazy z צפיה בהודעה
    אני ראיתי את הסרט בלי תרגום.. ואני חייב לומר שזה סרט טוב וגם מקורי.. ראינו כרישים ראינו מפלצות עוד לא ראינו פיראנות!
    צודק ב- 100%!
    היה כבר הכל, אבל פיראנות זה באמת חידוש מרענן.

תודה על הכתבה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,049 | הודעות: 8,198,642 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect