נכתב במקור על ידי Shinx96 קנו לי iPad! הזמנתי אייפד מאפל... FAIL.. תהנה מה הפייל בזה? :| נכתב במקור על ידי ProVirus http://he.wikipedia.org/wiki/IPad בגודל 9.7 אינץ', עוביו 1.3 סנטימטר ומשקלו 680 גרם כן אבל כמה זה אינץ'?
נערך לאחרונה על ידי 1barak; 03-09-2010 בשעה 14:55.
תתחדש גבר
נכתב במקור על ידי 1barak מה הפייל בזה? :| כן אבל כמה זה אינץ'? בכותרת הוא אומר שקנו לו iPad ובאשכול עצמו הוא אומר שהוא הזמין..
נערך לאחרונה על ידי Shinx96; 03-09-2010 בשעה 15:03.
אולי אני גם יקנה נראה לי משהוא ששוה ת 533$
נכתב במקור על ידי 1barak מה הפייל בזה? :| כן אבל כמה זה אינץ'? אינץ זה בערך 2.5 ס"מ ומודדים את זה מקצה אחד לשני (באלכסון)
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
נכתב במקור על ידי BigBeng5 אינץ זה בערך 2.5 ס"מ ומודדים את זה מקצה אחד לשני (באלכסון) רק חבל שאין ליידי אייפד תצלם את האייפד עם סרגל לידו זה לוקח שניה נכתב במקור על ידי Shinx96 בכותרת הוא אומר שקנו לו iPad ובאשכול עצמו הוא אומר שהוא הזמין.. ההורים שילמו
נכתב במקור על ידי Shinx96 קנו לי iPad! הזמנתי אייפד מאפל... FAIL.. תהנה עשית פה דבר חדש : FAIL FAIL
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך. כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך. סטפן רוברטס And Man Created God In His Own Image Come Out
נכתב במקור על ידי 1barak רק חבל שאין ליידי אייפד תצלם את האייפד עם סרגל לידו זה לוקח שניה ההורים שילמו כל עוד הוא לא הזכיר את זה, זה Fail
נערך לאחרונה על ידי Shinx96; 03-09-2010 בשעה 15:20.
דרך איזה אתר הזמת את זה?
תתחדש
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי avatar123 כי באייפון ארבע אין קליטה שמכבים את האור אחד מבכירי אפל במקסיקו אמר שאפל פתרו תבעיה וכל האיפון 4 שייוצר אחרי ה30 לחודש יהיה בלי בעיות
תתחדש .
חוקי הפורום