נכתב במקור על ידי Lorder אני מקווה שהוא יזכה גם באליפות! נכתב במקור על ידי MAX RKO אין בכלל ספק ששניהם מתאבקים מעולים, אבל בכל זאת נראה לי שהקרב הזה הולך להיות קצת משעמם. אם זה יקרה אז זה יהיה אך ורק בגלל הWWE! דרך אגב בNOC ספורט 1 חוגגת שנה עם שידורי הWWE השידורים התחילו בNOC הקודם...
FIFA - NBA 2K - Hattrick - משחקי מירוצים - משחקי ספורט כללי - Football Manager - PES
נקבע קרב נוסף,מלינה נגד ליילה או מישל מק'קול על שתי האליפויות בקרב לאמברג'ק!
נכתב במקור על ידי Taker נקבע קרב נוסף,מלינה נגד ליילה או מישל מק'קול על שתי האליפויות בקרב לאמברג'ק! תודה רבה, הוספתי. לדעתי זה הולך להיות אחלה קרב בניגוד לקרבות הנשים בזמן האחרון.
נכתב במקור על ידי Taker נקבע קרב נוסף,מלינה נגד ליילה או מישל מק'קול על שתי האליפויות בקרב לאמברג'ק! יאחדו את אליפות הנשים כנראה
נכתב במקור על ידי Lorder יאחדו את אליפות הנשים כנראה זה טוב.... כולנו יודעים שקרבות הנשים אלה הקרבות הכי משעממים, אז עכשיו ישהיה להם רק אליפות אחת = קרב נשים 1 ב-PPV ולא 2.
נכתב במקור על ידי MAX RKO זה טוב.... כולנו יודעים שקרבות הנשים אלה הקרבות הכי משעממים, אז עכשיו ישהיה להם רק אליפות אחת = קרב נשים 1 ב-PPV ולא 2. אבל אם הWWE רוצים להגדיל את הדיוויז'ן נשים הם צריכים שתי אליפויות!
מה הקשר ? אמרתי שאני נגד שתי אליפויות.
נכתב במקור על ידי MAX RKO מה הקשר ? אמרתי שאני נגד שתי אליפויות. הבנתי,אני אמרתי שאני די נטרלי בעניין... מעניין לראות מי יתמודד נגד זיגלר על האליפות!
מקס הקרב הוא לא 2 נגד 1 זה קרב של אחד על אחד פשוט עדיין לא יודעים אם זו תהיה מישל או ליילה...
נכתב במקור על ידי Taker מקס הקרב הוא לא 2 נגד 1 זה קרב של אחד על אחד פשוט עדיין לא יודעים אם זו תהיה מישל או ליילה... תוקן..
ספוילר: ספוילר: בראו ג'ריקו אמר שאם הוא מפסיד בקרב אז הוא פורש... והוא באמת מתוכנן לפרוש מה אתם חושבים על זה?
עודכן : איזה קרב ענק זה הולך להיות..
נכתב במקור על ידי MAX RKO עודכן : איזה קרב ענק זה הולך להיות.. זה הולך להיות קרב ענק! שתי אגדות באותה זירה עם עבר משותף ענק על אליפות העולם במשקל כבד!
עודכן: אני לא כל כך מתלהב מהקרב הזה, לא חושב שזה יהיה קרב גדול.
נכתב במקור על ידי MAX RKO עודכן: אני לא כל כך מתלהב מהקרב הזה, לא חושב שזה יהיה קרב גדול. הWWE לא שווים כלום עם הקרב הזה לא יהיה טוב המיז ודניאלסון מתאבקים מצוינים! יותר טוב מסינה האפס שאין לו יכולות זירה בגרוש ועדיין כל פעם מנצח את המאיין איוונט איכשהו!
חוקי הפורום