טוב אני ינסה לפרט כמה שיותר על כל הקטע כדי שתוכלו לעזור לי עם משהו שמפריע לי דיי הרבה זמן.
טוב אז ככה שנה שעברה הכרתי מישהי שנקרא לה א' היא הוסיפה אותי בפייס, לא ידעתי כלום חשבתי עוד מישהי אחת שמוסיפה אותי לא ייחסתי לזה משמעות. חבר שלי אמר לי שהיא דלוקה עלי והכל. אמרתי למה לא לנסות היא חמודה, קיצר התחלנו לדבר בפייס משם למסן ומשם לשיחות טלפון, שיחות שיכלו להמשך שעות על כלום לא כמו שיחות עם ידידה על הבעיות שלה או משהו, היא נמשכה אליי באותה תקופה והיא אמרה לי את זה יזמה פגישות וכו'.
הבעיה שבאותה תקופה לא נמשכתי אליה לא היו לי רגשות ממשיים. לאחר שבוע ככה איתה הוקסמתי מהאופי שלה התחלתי להרגיש משהו, התחלתי להפוך לכלבלב שלה אתם יודעים תמיד לענות אפילו אם לא נוח לי התלהבתי כמו ילד קטן.
עכשיו אני מבין שזה הוריד לה ממני.
עברו שבועות והיא הפסיקה לדבר איתי, כי משום מה אני לא אוהב לשלוח הודעות שלא שולחים לי כי אני כל פעם חושב שאם הם היו רוצים הם היו שולחים לי.
בקיצר אחרי איזה חודש שלא דיברתי איתה חזרנו לדבר כמובן לא כמו פעם. לאחר שחזרנו ידעתי פחות או יותר פיקאפ הבאתי לה נגים מה שפחדתי קודם כי פחדתי לאבד אותה... אז התחלתי לדבר איתה וקראתי לה בשם חיבה שהיא לא אהבה אז היא סיפרה לי סיפור שפעם ששלחתי לה SMS ידיד שלה קרא אותו והתחיל לשאול מיזה וזה ידיד שהיא רוצה איתו משהו, ואחר כך היא ראתה אותי עם חבר אוכלים ואמרה שהוא יפה שאלתי אם היא רוצה להכיר היא אמרה שכן הכירו וזה.
עכשיו היום בבית הספר היא ראתה אותי לא אני אותה ישר באה אליי קופצת עם חיוך לא ייחסתי לזה הרבה משמעות כי גם דיברתי עם חבר בפלא והחבר הזה שלי שהכרתי לה היה איתי, התחלנו ללכת והיא הולכת אחריי מתחילה לגעת בי עוצרת אותי מביאה לי ממש תשומת לב פחות מלחבר שהיא רצתה להכיר.
אז הבעיה העיקרית שלי איתה זה אם היא רוצה משהו, כי זה ניראה כאילו היא משחקת כל פעם יש לה מישהו שהיא רוצה שהיא מספרת לי עליו ואחרי כמה זמן פשוט זה מישהו אחר אני לא מבין אם היא סתם רוצה שאני יקנא ומשחקת.
גם היא כל פעם קרה ופעם חמה כאילו מוזר היא לא תשלח הודעה רק אם אני יריב איתה או משהו שהיא רואה שהיא ממש מאבדת אותי.
אז תעזרו לי להבין אם היא רוצה משהו
אם אתם צריכים עוד פרטים בבקשה אני יביא עוד, תשאלו..