זיינתם ת'מוח עם השאלה המפגרת הזאת. כל אחד בא עם הניסוח שלו לאותה השאלה, וכבר ענינו עליה מאה פעם.
יש שתי תשובות, אחת מעשית לטווח הרחוק, אחת מעשית לטווח הקצר:
התשובה למה לעשות עם הילדה הזאת שאתם-רוצים-ולא-בדיוק-מדברים-איתה-אבל אומרים-לה-שלום-באמסן-ובאיסקיו-ופייסבוק-ונותנים-לה-נשיקה-בבוקר-על-הלחי ולפעמים-היא-צוחקת-מהבדיחות-שלכם-ואתם-רוצים-לזיין-אותה-אבל....
טם טם טם טם!!!!
תשובה לטווח הקצר:
תתקשרו אליה. אם אין לכם את הטלפון שלה, תגידו לה שלום בבוקר, מה שלומה, ו"אה תרשמי לי את המספר שלך, יש מסיבה בת זונה בX Y Z אני אשלח לך SMS.."
אחר"כ תקבעו איתה לפיצה, קולה, בירה, פיצוחים, משחק של ליגת האלופות, מה שבא לכם. אם היא אומרת שהיא לא יכולה, תנסו לקבוע למועד אחר, אם היא אומרת שהיא כן יכולה - יש לכם דייט. תעשו מה שאתם עושים, תבודדו אותה, תגעו בה קצת, תגידו לה שהיא נראית טוב, תנו לה נשיקה וסיימתם.
היא אומרת שהיא לא יכולה ומתחמקת? תגידו לה "סבבה, פעם אחרת"
ותשכחו ממנה כבר, היא לא רוצה אותכם כרגע.
תשובה לטווח הארוך:
תלמדו פיקאפ.
תקראו חומרים, תתחילו קצת עם בנות, תתחילו הרבה עם בנות, תקבלו קצת נסיון ופרופורציה בנוגע לבחורות, ואז תלכו להתחיל איתה.
בכל מקרה:
1- אין תשובת קסם למקרה שלכם. זה לא משנה אם היא לומדת איתכם בכיתה או בשכבה או בתיכון אחר. אין משפט שיגרום לה לרצות אתכם פתאום.
2- קשר ידידות שהוא לא נובע מרצון שלכם הוא לא קשר ידידות אמיתי, הוא קשר ידידות נודניקי. היא מנצלת אתכם כשמשעמם לה, ומתעלמת שלא.
3- נובע מאחד ושתיים, אם היא לא רוצה אתכם ו\או אמרה לכם "בוא נהייה ידידים", ו\או "יש לי מישהו אבל אנחנו עדיין יכולים להיות חברים" ו\או "אני לא נמשכת אליך" - תעברו הלאה יש עוד מליון בנות חוץ ממנה.
כוס זה דבר נפוץ.