אני מכיר את החוק של השבע שעות ואני יודע שצריך לצבור זמן מסויים עד שיהיה אפשר לעבור לסקס - אבל השאלה שלי היא, איך יש אנשים שסוגרים סקס תוך שעה ואפילו חצי שעה? זה באמת אפשרי<?
אני מכיר את החוק של השבע שעות ואני יודע שצריך לצבור זמן מסויים עד שיהיה אפשר לעבור לסקס - אבל השאלה שלי היא, איך יש אנשים שסוגרים סקס תוך שעה ואפילו חצי שעה? זה באמת אפשרי<?
|
|
בדרך כלל אלה שסוגרים תוך שעה שעה וחצי זה משחק מואץ
בדרך כלל במועדונים וכאלה שכולם זורמות ויודעות שיהיה משו
ואלה שסוגרים בDAY GAME סקס תוך שעה תותחי על![]()
מכין חתימות לפורום בפרטי
מהה?!
ממתי מחקים שבע שעות?!
מאיפה שמעת על זה?!
ועמית אחי זה ממש לא קשור למסיבות....
זה תלוי גם באיזה ראש אתה בא
וגם אתה יכול לעשות סוג של פור פליי לחרמן אחד השני כמה שיותר וככה זה זורם יותר בקלות (מנסיון....)
ומאיפה שמעתה על הקטע של השבע שעות?
בממוצע לפי מיסטרי לוקח להשכיב בחורה 7 שעות .
מיסטרי אמר תוך 7 שעות כדי שאחרי שסגרתה תיהיה לך אפשרות להמשיך, אף אחת לא תפגש איתך עוד פעם אם לידך היא פועלת נגד הערכים שהיא גדלה עליהם ותרגיש שרמוטה. אז בכללי אפשר לסגור גם ב15 דקות ירידה זה לא העיניין... אם אתה רואה שזו בחורה ששווה לשמור על קשר אל תסגור FC לפני ה7 שעות כי אחרת היא מרגישה שהיא שרמוטה.
מיסטרי אומן פיקאפ דגול ואולי הגדול בעולם בזה אין ספק.
אבל מה שהוא אומר זה לא תנ"ך אתה יכול לזיין מישהי גם תוך 20 דקות וגם תוך חודש הוא אומר שבדרך כלל לוקח שבע שעות אבל אפשר גם בפחות, אני קיבלתי מציצה אחרי 25 דקות אולי אפילו פחות, אל תפעל רק לפי הספר, תיהיה יצירתי זה חשוב מאד בפיקאפ.
אני רוצה לשאול משהו שקשור לזה, מדובר בספיד סדקשן או איך שקוראים לזה?
Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
לא יצא לי לקורא את מיסטרי או ללמוד.....
אבל מה שכן בחיייםם שליי לאא קרההה לי שהייתי צריך יותר מחצי שעה שעה כדי להשיג משהו שהוא יותר מנשיקה וכולל
עדין לא הבנתי צריך שבע שבעות כדי להשיג בחורה כדי שלא תרגיש שרמוטה ושזה יהיה רציני?
זה מאוד פשוט, אם אתה מסדר את הלוגיסטיקה מראש, ואתה יודע איזה בעיות יכולות להיות (נניח אתה גר ממש רחוק מהמקום וצריך מונית או לנהוג), ואתה פותר את הבעיות האלה, זה לא בעיה להגיע לSNLים.
אז מיסטרי אמר...בן אדם מיסטרי זה לא תורה מסיני, הוא נותן את השיטות שלו, אבל אפשר לפעול אחרת ולהתגמש עם השיטות
מיסטרי מזיין תשכל.
יצא לי לסגור FC מספיק פעמים בפחות מ7 שעות ולא קרה כלום. סתם שטויות.
הכל אפשרי.