*) אל תחשבו שזה אשכול של הטפה דתית כלשהי ודיבורים על יום הדין\2012 כי זה לא.
צריך להכיר בעובדות-המדינה הזו בדרך לאבדון, ממזמן איבדנו כל ערך שאי פעם היה בין אם זה: מוסר, מצפון או כל דבר אחר, לא מאמינים לי? תפתחו חדשות אני בטוח שלפחות יותר מחצי מהכתבות יהיו: נרצח,נאנסה,נשדדו,נגנב,שחיתות, גורשו וכו', והדבר העוד יותר אבסורדי הוא שלאף אחד לא באמת אכפת ולמי שכבר "אכפת" זה רק למראית עין ולהגדלת סקר דוגמא: דאגתו הפתאומית וקורעת הלב של אהוד ברק לילדי העובדים הזרים (זה לא צעד של סקרים כמובן), ואם הממשלה רקובה אז למה שהאזרח יהיה טוב? למה שנערים לא ירצחו אדם בן 60 על סיגריה? למה שאדם לא ירשה לעצמו לאנוס אם הנשיא שלו עשה זאת? למה שאדם לא יגנוב אם שר האוצר וראש הממשלה שלו לשעבר עשו זאת? למה שהוא לא ינהג כמוהם? והמשטרה שהיא בכלל בדיחה שאין כמותה שלא נוקפת אצבע כלפי הדברים הללו, ואם כבר אדם החליט לשמור על החוק הוא אוכל סליחה על הביטוי זין ענק, אימהות חד הוריות שלא סוגרות ת'חודש, ילדים שזרוקים ברחובות וממשלה ששוב לא נוקפת אצבע למענם ומחכים שהבעיה תסתדר מעצמה, מה שסביר להניח שיקרה כי אדון בנימין נתניהו כבר מכר אותנו לאבו מאזן ולהנייה ולא שאל בדיוק אותנו אחרי שהוליך אותנו (כן כן גם אותי) שולל עם הקמפיין המפואר של "אני ציוני!" "ארץ ישראל השלמה!", ובגלל כל הסיבות שמצוינות למעלה מדינת ישראל בדרך לאבדון.

ציטוט ההודעה

ספוילר: