אז ככה:
אני לא ממש זוכר יותר מדי ממה שהלך שם אבל בכללי ישבנו אני וחברים בחדר האוכל בבסיס אם עוד איזו ידידה שלי שלא יצא לי לדבר איתה הרבה... בקיצור בזמן שישבנו שם הצגתי המון DHV וצחקתי אם חברים וכו' וכו'...
א"כ הלכנו לשבת אם כולם על איזו נדנדה הרצתי המון צחוקים אם החברה וזרקתי קצת נגים לבחורה... אמרתי בשושו לחברים שילכו וניסיתי לבנות נוחות אם הבחורה... המון קינו... "בואי אני יעשה לך נעים באוזן", ליטופים על הירך, מסז'ים אבל כל פעם שבאתי לנשק אותה היא הזיזה את הראש... בקיצור אחרי איזה שעתיים אמרתי לה שכבר מאוחר ושאני ילווה אותה למגורים שלה.. אה ועכשיו אני נזכר שהיא כל הזמן זרקה לי עקיצותועוד בזמן שאנחנו הולכים ביחד מחובקים וזורקים אחד לשניה רמיזות מיניות...
והנה הפאשלה::
איך שאנחנו עולים אליה במדרגות אנחנו רואים שתי ידידות שלנו ואני ברוב טיפשותי במקום לומר לה משהו כמו "היי אני מחכה לך פה תביאי את המר גמיש שהבטחת לי "חחח ...או משהו כזה.. פשוט לקחתי לה את המפתחות, פתחתי את הדלת של החדר שלה בזמן שהידידות המשותפות שלנו מסתכלותונשכבתי לה על המיטה...
היא נכנסה לאחר כמה דקות וכל מה שהצלחתי להוציא ממנה זה שאני יעשה לה מסז'![]()
בקיצור יום למחרת אין כבר שום זרימה... עקיצות ממנה על ימין ועל שמאל(ביץ' כבדה הילדה הזאת..)
אני נותן ליטוף והיא מעיפה לי את היד וכו'...
מה עושים חברים??
איך יוצאים מהמצב המתוסבך הזה??????

ועוד בזמן שאנחנו הולכים ביחד מחובקים וזורקים אחד לשניה רמיזות מיניות...
:
ונשכבתי לה על המיטה...
ציטוט ההודעה
!

)