היי לכולם ..רציתי לספר לך מה שקרה לפני ערב ראש השנה .. אני כזה הלכתי עם חברים לחגוג לחבר שלי את יום הולדת היה הכל סבבה
עד שיצאנו החוצא ,אנחנו כאלה מיסתובבים בחוץ מדברים פתאום באו אליינו שני שיכורים תחת ממש כך והם כאלה רבים איתנו "למה אנחנו מסתכלים אלהם " .."מה הבעיות שלנו" ודברים כאלה ...אתם בטח מכירים את זה קיצר הם דרשו מכות אז מה שעשינו הלכנו כאילו הם לא קיימים וזה דיי עזר אבל לא להרבה ...אחרי כמה דקות באים שני ערסים פשוט ככה אין איך לתאר אחרת באים אליינו מתחילים לעצוק עליינו בפוול ווליאום
ואנחנו לא עושים כלום דרך אגב היינו 4 ..קיצר הם באים רבים איתנו אז חבר טוב שאני שמע תעשה כמו שעשינו לא לשים לב ..אני עשיתי את זה
פתאום ערס בא אליי תופס לי בחולצה ואומר לי "אם עוד פעם אחת תעשה לי את זה אני ידקור אותך" אני כזה ישר סבבה מה שתגיד ..הם הלכו כזה
ואז שוב באו אליינו ואז תפסו את חבר שלי אני ישר קפצתי להגן אלב ..אמרתי להם תעזבו אותנו בשקט ולכו להיתעסק במשהו אחר..ואז שניהם באו אליי בכזה עם מפתח והתחילו לאיים עליי ממש כך אני רציתי באותו הזמן לדפוק להם מכות אבל ישר קפצו לי המחשבות שאם אני יעשה את זה זה לא יגמל לעולם ..קיצר עד שאח שלו לא בא להפריד בנינו (זה היה יותר צעקות לא רבנו מכות ...) זה לא ניגמר ואז מתי שאני וחבר טוב שלי נישארנו
כל הזמן רציתי לחזור לשם ולהיכנס מתוך אגו כזה בשביל להגן על חברים שכל השכונה תשמע שאם אנשים האלה לא צריך להיתעסק אבל משהו פשוט לא נתן לי לעשות ..טוב זאת הייתה פריקה שלי מיצטאר שאני חופר ..אבל זה היה באמת מעצבן שילדים ערסים באים ומאיימים אלייך ועוד על חברים טובים..שבא לך פשוט להיכנס בהם ולא אכפת לך מה ...מה אתם הייתם עושים באותו מצב (של הערסים ) ?

ציטוט ההודעה

ככה תן לו עם הפטיש... תן לו... שיבואו כל השמונה.. יפתח להם תתחת..