היי,
אני בן 20 כבר. מעולם לא הייתה לי חברה רצינית (לא מחשיב חברויות ביסודי). מעולם לא התנשקתי באמת. מעולם לא הייתה לי חוויה מינית כלשהי עם מישהי.
קיצר - בתול (במלוא מובן המילה).
הבעיה היא שאין לי מושג מה לעשות. אני בעיקר ביישן, לא מעז להתחיל עם מישהי, פוחד לעשות צעד כלשהו. העניין הוא שאני לא מכוער או משהו, למען האמת אני נראה טוב, אפילו טוב מאוד, אבל עדיין אין לי ביטחון עצמי בגרוש. גם אם מישהי מתחילה איתי, אני לא יודע לזרום, יש לי שתיקות מביכות כאלה, לא יודע להמשיך את השיחה. פשוט נתקע.
אני מניח שבגלל שאין לי ניסיון בכלל, זה משהו שגם מקשה עלי. תמיד גם רצות לי מחשבות שאני לא אצליח לספק מישהי (לא יודע למה, לא משנה מה תגידו, יש לי איבר מין באורך 14-15 ס"מ, לא דק, ואני מרגיש שהוא קטן. אני מניח שזה גם מוריד לי לגמרי מהביטחון העצמי. אני פשוט בטוח שיתאכזבו ממנו).
הכי גרוע - החברים הקרובים שלי, הם חבורה של "לא יוצלחים" כמוני. ככה שאין לי איך להשיג תמיכה, אין לי איזה חבר תותח שיגרור אותי איתו לצעד הראשון. הם כאילו תקועים כמוני, ובמקום לעזור לי להתקדם, הם גוררים אותי אחורה איתם...
בקיצור, אני פשוט אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות, כי אני לא מעז, וגם אם אני מתחיל לנסות - אני פשוט נתקע. אני יודע שלא צריך לעשות עניין מהבתול, אבל זה מרגיש לי כמו קיר כזה שחוסם אותי, ואני מניח שאחרי שאני אעבור אותו אז יהיה לי הרבה יותר קל. אבל באמת.. אפילו לא התנשקתי!!!
למישהו יש רעיון / עצה / משהו..?
תודה מראש XD

ציטוט ההודעה

.