יש לי AA
יש לי AA
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-10-2012 בשעה 02:31.
|
|
כל מקום שאתה יוצא איתו עם ווינג.. מה זה משנה.?
תמצא מקום עם הרבה אנשים ולך אליו.
ממליץ על סארג'ים לבד, במיוחד כדרך להפטר מAA.
בהצלחה
יש מקומות שלא הולכים אליהם לבד וזה פשוט לא זה... דוגמה בארים ומסיבות...
אוקיי סבבה.![]()
מה הבעיה ללכת לבד בכל מקום?
מעולם לא הפריע לי
בולשיט!
אם אין שלט גדול בכניסה של כניסה בליווי אחראי בלבד, אין שום סיבה שיעשו לך בעיות.
היחידים ששאלו אותי אם אני לבד, אי פעם, היו סלקטורים בכניסה ואלה, חוץ מכמה מקרים בודדים, לא ממש עניינו אותי.
גם אם שואלים, תמיד אפשר להגיד שבמקרה הגעת בנפרד והחברים צריכים עוד להגיע או שכן, היום אתה בא לבד!
הרבה פעמים אפשר גם להתחיל עם מישהי בתור שלפני הכניסה ואז להכנס ביחד.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
כל מקום שיש בו סטים
אני גם צריך תשובה
בת"א
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-02-2012 בשעה 10:48.
תאכלס שאני יוצא למועדון עם חברים בסופו של דבר אנחנו מתפצלים וכל אחד הולך להתחיל עם בחורות ככה שזה לא באמת משנה אם הייתי בא לבד או איתם
כל מקום וכל זמן, תחשוב על זה רגע:
אם ה"שטח" היה נחשב למקום מיוחד, אז היה יוצא מצב שהיית צריך ללכת אליו כל הזמן, וככה היית מתפתח לאט במקום שכל מקום יהיה שטח, למשל... אוטובוס, רחוב, בצפר, ים, מסיבה, בית של חבר, הכל!!
ככה אתה הרבה יותר טבעי.
יכול להיות שזה כבדרך אגב, סוניק, אבל אני חושב למסגר את ההודעה שלך. הרבה דברים שלא חשבתי עלייהם מצויינים בהם.
באופן אישי, לא יוצא לי הרבה זמן פנוי לשחק אז אני לא בטוח אם כדאי לבד או עם עוד מישהו במהלך היום, אבל במועדונים,
אתה יכול להישתגע. גם אם אתה בא עם חברים עשה לעצמך טובה ופשוט לך להסתובב חצי שעה לפחות לבד. מקסימום זה
תמיד אופציה, להציג את החברים החדשים עם החברים הפחות חדשים.
נערך לאחרונה על ידי firya; 13-10-2011 בשעה 20:19.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
חחח יזין, זה אתה הפסקת ליצור קשר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח