נכתב במקור על ידי
Daniel
שמת לב מה אתה בכלל עשית?
תפקתי אותך מ20 כיוונים, החזרת ב"אתה עלוב אני לא עונה לך" שבעצם במילים אחרות זה"וואלה אין לי מה להגיד"
ובמקום להגן על עצמך, תקפת מ2 כיוונים אחרים.
אז רק בשביל להראות לך כמה אתה כן מפגר, הנה התשובות לטענות המפגרות שהעלת.
ביום כיפור כשאוכלים סעודת מפסקת, אתה נשאר שבע עד שאתה הולך לישון, בלי שום קשר לשעון חורף או קיץ.
כשאתה קם בבוקר, אתה שוב רעב, ושוב בלי שום קשר לשעון חורף או קיץ.
מה שכן יש הבדל, הוא מרגע שאתה מתעורר, עד רגע שיוצא הצום.
ופה כמובן, יש הבדל אם הצום יוצא ב6.30 או ב7.30, אבל כמובן שבגלל שאתה אנטי דתי, בגלל שבחיים לא צמת, לא היה לך מושג, והעיקר להגיד שאין הבדל ופארודיה על עצמי ובלה בלה.
לגבי זה ש"אנחנו" שמים את טובתינו האישית לפני טובת הכלל אתה טועה בכל המובנים.
דבר ראשון, טובתינו האישית היא טובת הכלל, משום שבניגוד אליך, רוב העם (52%) מגדיר את עצמו כמסורתי ומעלה, לפי נתונים של 2004 או 2006, כמובן שבעיקבות זה שהדתיים מביאים ילדים בקצב יותר מהיר מהחילונים, יש לנו אפילו יותר מ52%, ככה שיוצא שאתה זה שמתעלם מטובת הכלל.
דבר שני, ה"אנחנו", דוגלים בטובת עם ישראל לאורך כל חיינו, ובזמן שאתה וחביריך האנטי דתיים, השמאל הרדיקלי, משתמטים מצהל, "אנחנו" נמצאים ב50% מהתפקידים הבכירים של צהל, למרות שאנחנו מהווים רק כ-9% מהאוכלוסייה.
מה גם, שמו שכבר הצגתי בפנייך את החישוב, הנכון שלי, והקלוקל שלך, עולה לאזרח 3 שקל למשך חודשיים שעון החורף.
ה"אתם" שלך, דוגל ביציירת מריבות וסכסוכים, דוגל בלהיות עוכרי ישראל, דוגל בלהיות נחמד לערבים אבל מניאק לדתיים ולחרדים, להסתכל עליהם בהיבט שלילי בלבד למרות ש"אתם", גרועים מ"איתנו" בכל המובנים.
דבר שלישי, התורה מחנכת אותנו תמיד, שאם יש באמת צורך רבים הולכים אחרי הרוב, הבעיה שהצורך שלך אין בו ממש, יש בו חארטה שנועדה להסית נגד הדת ולצאת נגד הדת.
ההבדל בינינו זה שאצלנו, יש אהבת ישראל, אף אחד לא צועק, אף אחד לא מתחיל מריבות, רק אצלכם כל היום העניין של האנטי דתי, זה נהיה ממש קול להיות אנטי דתי היום.
האברך הדורס, האם המרעיבה ממאה שערים.
למה לא אומרים "האמא הכופרת שהטביעה את ביתה באמבטיה" "צעיר אוכל חזירים מבאר שבע נמצא נוהג שיכור"?
זה כל התקשורת האנטי דתית, השמלאנית והמסריחה שקיימת היום, שגם אתה נפלת כקורבן אליה.